De Zondagse Drie… (55)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Is het nu echt tijd geworden om afscheid te nemen van de zomer? De zomer die laat op gang kwam en vooral uitblonk in absolute wisselvalligheid? Echt heel treurig ben ik er niet om. Althans, temperaturen van om en nabij de 30 graden zijn niet echt aan mij besteed. Dan functioneer ik gewoon niet meer. Het betekent natuurlijk niet dat ik nu hoop op een natte herfst. Nee, gewoon normale temperaturen zodat we ook in de herfst lekker erop uit kunnen trekken!

Wat er voor vandaag op de planning staat? Nou, dat zal ik jullie eens haarfijn gaan vertellen!

Het verzorgen van de live-blog van de GP van Singapore

singapore

Vandaag staat natuurlijk weer grotendeels in het teken van Max Verstappen. Vanmiddag om 14.00 uur maken de heren coureurs zich op voor de snikhete ‘nachtrace’ op het stratencircuit van Marina Bay in Singapore. Simpelweg komt het er dus op neer dat ik vanaf een uurtje of 1 tot pak ‘em beet 5 wel bezig ben met formule 1. Ten eerste verzorg ik de live-blog met daarin alle ins en outs van de race en na afloop willen we natuurlijk zo snel mogelijk de reacties van de rijders online hebben staan. Ik doe dit nu alweer een tijdje en ja, het is gewoon echt helemaal mijn ding. Schrijven & formule 1, wat wil ik nog meer?

Wasjes draaien & andere huishoudelijke beslommeringen

Heel eerlijk… veel meer dan wasjes draaien en misschien nog even met de stofzuiger er door, zal het gezien de drukte rondom bovenstaande punt wel niet gaan worden. Maar wasjes draaien kan natuurlijk mooi tussendoor en is inderdaad zo’n typisch zondagse klusje bij ons. Daarbij komt, er staat weer een leuk uitstapje op de planning dus dat betekent natuurlijk ook dat bepaalde kledingstukken zoals vesten die ik niet wekelijks draag en dus ook niet wekelijks was, nu toch even de was ingegaan.

Vanavond weer kijken naar de mini-serie Roots bij RTL 4

Wanda en series gaan over het algemeen niet echt samen. Vaak haak ik vanwege een gebrek aan belangstelling al vrij snel af, maar ook het simpelweg vergeten van een serie overkomt me regelmatig. Maar Roots is zo’n serie die ik erg kan waarderen. Het gaat over een Afrikaanse slaaf die in Amerika belandt en het niet kan en wil accepteren dat hij als slaaf moet leven. Het is een indrukwekkende serie maar ook nu ben ik het vorige week alweer vergeten. En nee, uitzending gemist of op welke manier dan ook iets terugkijken, dat werkt bij mij ook niet. Dus ik gewoon dat ik het vanavond niet mis en het verhaal zo weer oppak!

Wat is jullie favoriete serie op dit moment?

6 comments

 1. Morgaine

  Heel veel plezier vanmiddag, en die beslommeringen ik meestal ook op zaterdag of zondag, meestal zondag, maar ik zit er nu aan te denken om zo nog even te gaan fietsen 😉

  Serie, Roots, was al in de seventies, dit is een remake die je zit te kijken, is mij te heftig, vond ik de oude serie al, kon het niet aanzien, dan ga ik ervan dromen en wordt zelf een onderwerp levensecht in de dromen.

  En wat kijk ik zoal, zit je niet bij de KPN dat je een heel seizoen op kunt nemen? Ik kijk naar Vlucht HS13 op de NPO, erg spannend ook. Dokter Tinus, geweldig, hahahaha Thom Hofman, kan echt alles!

  Unforgetable kijk ik graag. Person of Interest. The Shannara Chronicles is net nieuw. North & South herkeken van de zomer, heerlijk! En nog zoveel meer… Dan heb ik het nog niet eens over Netflix, lol.

  X

  Beantwoorden

 2. Saar

  Ik ben momenteel even serie-loos. Even te druk met andere dingen 🙂

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Veel plezier meer de liveblog! Ik lig weer eens ziek in bed en mijn computer doet het ook niet meer. Echt een topweekend dus 😉 Ik kijk nu met Jimmy How I met your mother op Netflix. Ik heb die serie nooit gezien maar is echt super leuk!

  Beantwoorden

 4. Ferry & Jacqueline

  Ik heb gisteren ook gezien. Jammer dat Max Verstappen weer niet gewonnen heeft. Wij zijn gisteren ook druk bezig geweest. Lekker schoon maken. Voor de week weer schoon. Roots hebben niet naar gekeken. Ieder keer vergeet gewoon. Met andere dingen bezig.

  Beantwoorden

 5. sammie

  Ik doe de was de hele week door wel bijhouden, ik vind de was ook eigenlijk wel leuk om te doen haha.

  Beantwoorden

 6. LJ

  Ik ben momenteel in de ban van Scorpion, en een aantal reality programma’s op de Vlaamse tv. Ik vind het ook moeilijk om een serie op te volgen; dan stopt de uitzending in het midden van een seizoen, dan vergeet ik wat ook alweer de laatste aflevering was die ik had gezien…. Het is soms moeilijk bij te houden want ja, er zijn zoveel goeie series!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.