Vorden

De Zondagse Drie… (51)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen! 

En weer is er zomaar een weekje voorbij! Een weekje waarin ik bewust een dagje vrij nam om even tijd voor mezelf te hebben. Een weekje waarin het voor het eerst sinds maanden wat rustiger was op mijn werk maar ook een week waarin ik opnieuw niet zo vrolijk werd van de weegschaal. Het blijft zo ontzettend lastig om die knop om te zetten. Maar goed, daar ga ik vandaag maar verder niet over zeuren. Waar ik wel over ga zeuren? Nou, dat laat ik je nu weten!

Als het regent op zondag en ik dus verplicht binnen zit

Zo niet mijn ding. Natuurlijk ik vermaak me uiteindelijk wel hoor. Ik lees dan veel, ik blog wat of schrijf lekker over de formule 1 maar het liefst ga ik gewoon lekker naar buiten. Lekker ergens de natuur in om een mooie wandeling te maken, lekker veel foto’s maken en het liefst natuurlijk even ergens neerploffen voor een cappuccino. Vandaag oogt het een beetje wisselvallig. De zon is nog nergens te bekennen en het ziet er uit alsof we het helaas niet droog gaan houden. Hopen dat het mee valt en we dus toch nog lekker even ergens naar toe kunnen.

Vorden

Als Marc Marquez straks de GP van Brno wint en daardoor verder uitloopt in kampioenschap

Wie mij al een beetje langer volgt, weet dat ik groot fan ben van de flamboyante Italiaan, Valentino Rossi. Met 9 wereldtitels op zak is hij nog steeds zo hongerig naar een volgende titel en ook nog steeds zo goed dat hij mee kan doen met de jongere rijders. Echter, Marquez rijdt dit jaar gewoon sterk en Rossi heeft her en der de nodige punten laten liggen dus die 10e titel zit er dit jaar helaas niet in. Ondanks dat hoop ik gewoon dat Rossi de race wint en niet Marquez!

Dat ik vanavond gewoon mijn bammetjes moet smeren voor morgen!

Normaal vind ik de zondagavond een heerlijke avond, beetje tv kijken, nog lekker wat lezen. Gewoon nog even lekker in de relax stand en vooral in de wetenschap dat ik de maandag nog gewoon lekker vrij ben. Nu dus helaas niet. Okay, het is voor een goed doel hoor maar toch is de beleving van zo’n zondag dan direct compleet anders. Morgen dus gewoon werken omdat ik donderdag en vrijdag vrij ben, dus dat betekent dat vanavond het trommeltje gewoon weer gevuld moet worden!

En waar wil jij vandaag even lekker over zeuren?

10 comments

 1. Morgaine

  hahahahaha eigenlijk heb ik op dit moment weinig te zeuren… het begint zelfs lichter te worden nu hier, na hevige regenval en met donker opstaan rond half 10? Nou ik ga het merken.

  En jij, ja dat moet raar zijn dat je vanavond bammetjes moet maken zo’n dag is dan ook totaal anders. Bij mij is de rust juist wedergekeerd qua gesprekken en zo, nu wachten tot het zwembad open gaat en ik met mijn cliënt kan gaan zwemmen hier, ik hoop op de komende week. 😉

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Qua regen valt het hier gelukkig nog mee maar het scheelt wel zo’n 10 graden met gisteren! Ja, wetend dat je morgen gewoon moet werken, is inderdaad wel een ander zondaggevoel helaas…

   Beantwoorden

   1. Morgaine

    Het stopt hier net weer die regen, hahahaha nu weer lichter, ietsje zon zelfs? Maar dit gaat hier echt wisselvallig worden. Jij toch genieten, afgelopen donderdag was je onverwacht vrij 😉 Ik ben gemeen ik weet het 😛

    Nou goed, heb alle blogs die nu live zijn gezien en gelezen, ik ga wat doen, iets met stofzuigen is wel nodig geloof ik en een dweil 😉 vaatwasser, mijn aanrecht is ontploft, hahahaha

    X

    Beantwoorden

 2. Elaintje

  Ja dat is altijd weer even wennen als je ritme wordt omgegooid. Wel lekker dat je dan donderdag en vrijdag vrij bent. Ga je iets leuks doen?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   We gaan naar de Ardennen vanwege de formule 1

   Beantwoorden

 3. Sabine

  Haha die regen en jij 😛 Ik heb even niks om te zeuren denk ik… 🙂

  Beantwoorden

 4. Gerda Esser

  Hallo Wanda
  Ik heb weer genoten van jou mooie logjes
  en de foto’s zijn ook weer heel mooi
  Ik wens jou een hele fijne week

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 5. Saskia Hollebee

  Ik heb met het slechte weer heerlijk gelezen<333 Leuk lijstje weer, ik kan altijd erg genieten van deze rubriek.

  Beantwoorden

 6. Helena

  Eigenlijk nergens 🙂 en ik wens je een paar hele fijne dagen :-)!

  Beantwoorden

 7. Deborah

  Ik heb op dit moment niks te zeuren 🙂
  Voetbalseizoen is weer begonnen. Heb vreselijk veel zin om te gaan fotograferen dus kijk met smart uit naar zaterdag.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.