Karlstad Zweden

De Zondagse Drie… (49)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

En alweer is er een week voorbij gevlogen. Een week waarin ik soms het idee had dat de herfst vroeg was dit jaar en waar de zomer zich slechts sporadisch liet zien helaas. Ook de week waarin ik na lang dubben toch overstag ging en voor deze betaalde thema ben gegaan. Natuurlijk moet er her en der nog wat worden aangepast maar voor nu ben ik er tevreden over.

Vandaag deel ik alvast de onderwerpen van de blogs die jullie deze week hier kunnen verwachten. Dan weet je tenminste of het loont om deze week mijn blog te bezoeken of niet!

Vervolg van onze week in Värmland (Zweden)

Karlstad Zweden

Over de eerste dagen heb ik natuurlijk al uitgebreid geblogd maar nog niet alles is verteld. Zo gingen we onder meer nog een dagje naar Karlstad, een wat grotere plaats in Midden-Zweden, en beklommen we nog een zeer wankele uitzichttoren. Inmiddels zijn we al 6 weken terug en wordt het dus de hoogste tijd om het laatste deel van onze trip door Zweden online te zetten!

Is het mij gelukt om in Brugge die ene foto te maken?

Altijd met vakanties of weekendjes weg ben ik aan het zoeken naar die ene foto. Dat kan van een mooie zonsondergang zijn of een prachtig gebouw of een prachtige lucht met wolken of gewoon die ene mooie landschapsfoto. Soms lukt het wel, soms lukt het ook gewoon niet. Dan ben ik of te kritisch op mijzelf of is het gewoon niet gelukt om net die foto zo te maken als ik in gedachten had. Dit weekend zijn we in Brugge en ga ik natuurlijk weer op jacht naar die ene foto. Ik weet dat er in Brugge een paar zeer mooie fotogenieke plekjes zijn maar de grote vraag is natuurlijk of het mij gaat lukken om een foto te maken zonder dat er een lading toeristen op staan. Ik laat het jullie deze week weten!

Wat is het verhaal achter deze foto?

Zweden

Voor nu laat ik het gewoon even bij deze foto. Mocht je nieuwsgierig genoeg zijn, kom dan vrijdag weer terug. Dan vertel ik je het verhaal achter deze foto!

Fijne zondag allemaal!

7 comments

 1. Morgaine

  Die laatste foto, hahahahaha ipv postzegels verzamelen verzamelen we hele brievenbussen?

  Of de postbode kan zo het adres niet missen? hahaha Ik ben natuurlijk hele erg nieuwsgierig naar die laatste, maar de rest ook, dus ik kom gewoon lekker op bezoek in de aankomende week.

  X

  Beantwoorden

 2. Elaintje

  Nu ben ik wel nieuwsgierig naar wat er de komende week online gaat komen. Ben ook wel benieuwd naar het verhaal achter die laatste foto.

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Ja ik ben van de partij deze week!!! 😀

  Beantwoorden

 4. Helena

  Leuk zo’n cliffhanger op het einde 🙂 ben benieuwd!

  Beantwoorden

 5. Ferry & Jacqueline

  Mooie foto uit Brugge. De ene foto met brievenbus op de rij. Zoveel op de rij heb ik nooit gezien. Grappig gezicht op de foto. En benieuwd naar antwoord van deze brievenbus. Spannend!

  Beantwoorden

  1. Ferry & Jacqueline

   Het was foto uit Zweden. Pfff… Het komt nog andere foto.

   Beantwoorden

 6. Zo simpel is dan geluk

  Ik ben benieuwd naar wat komen gaat!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.