De Zondagse Drie… (48)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Morgen is het gewoon alweer augustus jongens! Ik bedoel, ik weet nog zo goed dat we in april naar Wismar gingen en dat de zomer voor mijn gevoel nog mijlenver weg was. En nu zijn we alweer hard op weg naar de herfst als het in dit tempo door blijft gaan! Maar goed, zondag dus alweer. Hoogste tijd voor De Zondagse Drie, waar zal ik het dit keer eens over gaan hebben?

Nou, het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat sport en dan vooral formule 1 een grote rol speelt in huize B. Maar ook andere sporten worden hier best wel veel gevolgd. Ideaal natuurlijk dat dan volgende week de Olympische Spelen beginnen! Deze keer dan ook de drie sporters waar ik mijn wekker voor ga zetten!

olympische spelen

Dafne Schippers op de 100 en 200 meter (atletiek)

Ja, dit wil ik echt absoluut live zien! Het is weliswaar midden in de nacht maar het duurt uiteindelijk maar eventjes maar ik wil en zal gewoon die spanning willen voelen. Dat moment dat ze uit de startblokken knalt, haar achterstand goed maakt op de concurrentie om vervolgens triomfantelijk als eerste over de streep te komen! Hopelijk gebeurt het echt zo!

Ranomi Kromowidjojo op de 100 meter vrije slag (zwemmen)

Nog een dame waar ik absoluut de wekker voor ga zetten! Zo ontzettend benieuwd of het haar lukt om haar gouden plak te verdedigen. Ik gun het haar van harte maar ze zal echt flink aan de bak moeten om de concurrentie voor te kunnen blijven.

Usain Bolt op de 100 meter (atletiek)

En ook voor deze man ga ik er ’s nachts voor uit. Een geweldige atleet en daarnaast een entertainer. Ik hou ervan mits het niet te dik er boven op ligt en het zeker niet arrogant bedoeld is.

En jullie? Gaan jullie de Olympische Spelen volgen en er ook ’s nachts voor uit of gaat je dat te ver?

 

8 comments

 1. Morgaine

  Nu net een zondagse drie, waarvan ik zeg… ja… hahahahaha

  Ik hoop dat ik via internet net als de vorige keer de syncrhoonzwemploegen een beetje kan volgen, maar ik denk dat de tijdstippen funest zullen zijn ben ik bang…

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Daar keek ik vroeger wel altijd naar, vond het zo bijzonder om te zien! Tegenwoordig zie ik dat alleen nog ergens in de samenvatting. Er voor uit mijn bed zal ik dan ook zeker niet doen.

   Beantwoorden

 2. Koen

  Die Dafne Schippers finales hoop ik ook te zien. Mijn dochter zal ze zeker zien – life in Rio – ze heeft kaartjes voor die twee dagen. En of papa jaloers is? Wat denk je? En ik hoop Tom Dumoulin te zien, hopelijk is zijn pols hersteld. Ook de wegwedstrijd wil ik graag zien. Zwemmen – dat is wel heel erg midden in de nacht …

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Wat super gaaf van je dochter joh! Dat lijkt me echt een belevenis op zich! En ja, dan heb je alle recht om een beetje jaloers te zijn hoor!
   Naar Dumoulin ben ik ook erg benieuwd, normaal heeft hij een goede kans op een plak maar of zijn pols hem daarin zal belemmeren…

   Beantwoorden

 3. Gerda Esser

  Hier word ook best wel veel sport gekeken
  ik vind bijna alle sport mooi ,maar golf vind ik heel stom
  Vandaag is Max weer derde geworden
  Ik wens jou een hele fijne week
  Ik heb alles weer bij gelezen hier

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 4. Sabine

  Haha nee ik ga niet volgen, misschien als een Nederlander het heel goed doet wel 🙂

  Beantwoorden

 5. Sas

  Ik ga het niet volgen, ik heb er echt helemaal niets mee. Met geen enkele sport eigenlijk nu ik er zo over nadenken…

  Beantwoorden

 6. Ferry & Jacqueline

  Wij hebben gisteren naar Max verstappen gekeken. Heel goed dat hij derde plek heeft gewonnen. Knap gedaan. Ik weet niet of sport gaat kijken. Misschien wel? Wij hebben ook andere dingen te doen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.