De Zondagse Drie… (47)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Nog 5 edities van De Zondagse Drie en dan heb ik het een jaar lang volgehouden. Zelf had ik eigenlijk niet verwacht dat ik het zo lang zou volhouden. Wat vinden jullie? Doorgaan of wordt het tijd voor wat anders? Laat het me gerust weten!

Deze zondag staat bij ons weer volledig in het teken van Max Verstappen! Om 14.00 uur mag hij zijn kunsten in Hongarije laten zien en ik verwacht wel weer een podiumplek! Maar goed, daar zal ik deze Zondagse Drie maar niet mee gaan vullen. Waar dan wel mee? Nou, met onderwerpen die je niet zult tegenkomen op mijn blog! Benieuwd wat je hier zult missen? Lees dan lekker verder!

Het bespreken van de huidige toestand in de wereld

nieuws

Natuurlijk volg ik het nieuws en verbaas ik me iedere dag weer over wat er allemaal momenteel in de wereld om ons heen gebeurt. Een aanslag met een vrachtauto in Nice, een schietpartij in München, een familiedrama her en der, hoe om te gaan met de vluchtelingenproblematiek, de verkiezingsstrijd in Amerika, kortom, er speelt van alles maar dat zul je hier niet terug vinden. Waarom niet? Deels omdat ik het niet vind passen bij mijn blog waar het vooral draait om mijn persoonlijk leventje in de zin van uitstapjes, vakanties en wat ik verder zoal beleef en deels omdat ik het hier graag luchtig wil houden en niet wil verzanden in de één of andere discussie. We hebben allemaal zo onze eigen mening en worden al dagelijks overspoelt met alle misstanden in de wereld dat ik het niet nodig vind om daar ook nog eens over te gaan bloggen.

Het bespreken van allerlei producten al dan niet beauty-achtig gerelateerd

Ook zoiets… reviews vind je hier praktisch niet. Ten eerste vind ik het ook lastig om zoiets te schrijven en ten tweede vind ik het ook bij een ander niet leuk om te lezen dus waarom zou ik mij er dan zelf aan wagen? Daarbij komt dat het echt totaal ongeloofwaardig over zal komen als ik de één of ander nagellakje zou aanprijzen. Natuurlijk lak ik wel mijn nagels maar hoe boeiend kun je daar over schrijven? Het lukt mij in ieder geval niet, sterker nog, ik doe niet eens een poging en zoals gezegd, blogs die alleen maar dat soort artikelen hebben, laat ik sowieso al links liggen en bij degenen die dit af en toe doen, skip ik ze ook. Ik vind het gewoon totaal niet boeiend en het is ook zeker niet van invloed op mijn keuze om een product nu wel of niet aan te schaffen.

Het geven van tips op het gebied van ‘hoe krijg ik mijn blog sky high’

blog-tips

Ik draai inmiddels al sinds 2002 mee in het blogwereldje en heb heel wat blogs zien komen en gaan. Maar je zult hier niet mijn ultieme tips vinden waardoor jij een betere blogger zult gaan worden! Waarom niet? Omdat ik niet bepaal hoe jij wilt bloggen! Natuurlijk zijn er heus wel wat standaard tips zoals let op taalfoutjes, zorg voor een overzichtelijke opbouw/lay-out maar goed, dat is toch al allemaal voorgesneden koek? Ik vind het altijd wel erg lachwekkend als ik op een nieuwe blog kom van een relatief jonge meid die net is begonnen en die dan even haar ultieme tips deelt. Daarna blijft het dan ook vaak angstvallig stil op die bewuste blogs, maar goed, dat is weer wat anders. Natuurlijk verbaas ik mij erover dat sommige bloggers zo immens populair zijn terwijl ik ze vaak niks bijzonders vind. Hiervoor schijnt ‘zorg dat je over iets blogt wat een ander aanspreekt’ de gouden tip te zijn. Nou, het zal allemaal zo zijn maar ik denk persoonlijk dat je het bloggen alleen maar zo lang vol houdt, als je het gewoon met plezier doet! Zo, toch nog een tip op de valreep ‘Heb plezier in wat je doet’!

De hamvraag is natuurlijk: wat tref ik absoluut niet aan op jouw blog?

 

11 comments

 1. Morgaine

  1, 2 en 3? whahahahahahaha wij zijn oude garde ben ik bang, hahahaha en laat ik nu net de ik als blogger tag hebben gekregen en dus net zoiets als antwoord hebben gegeven, nee die staat nog niet, maar reviews inderdaad, when did that happen, gezien ik dan echt 3 jaar eruit ben geweest en daar ook over begin.

  De toestanden in de wereld, ben ik ook zo met je eens, laat ik dan toevallig van de week over mijn nieuwe buren hebben vertelt, maar dat is ook persoonlijk, en dat is voor het eerst eigenlijk, dat ik een soort van mening geef, en dan lees ik nog in de reacties, dat ze niet aan politiek doen, ik wist niet dat ik het over politiek had….. zo raar.

  Mijn mening? Op die toestanden in de wereld? Als men het echt wil, zijn daar vele platforms voor, laat ze lekker daar bezig zijn.

  Fijne zondag nog Wanda, en geniet van Max! Ik zit mij net te bedenken, alweer grijs hier, om toch nog even naar het andere park te gaan, daar zit ook nog een kruidentuin, zo lekker gewoontjes 😉 voor op blog ideaal! hahahaha

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   We zijn zeker old school! Ik vind al die blogs die de pan uit rijzen met hun beauty reviews en win-acties zo verschrikkelijk en laat ze dan ook altijd direct links liggen. Zo niet boeiend om te lezen. Het verbaast me dan wel dat ze altijd heel veel volgers hebben maar het gros is volgens mij jong en leest de artikelen volgens mij niet eens… gewoon soort van rage, zeg maar.

   Beantwoorden

 2. Ferry & Jacqueline

  Het is vreselijk nieuws wat er gebeurt is in Duitsland. Het word als maar gekker op de wereld. Dat is slecht tekent. Maar goed. Er zijn weinig bloggers die het reageert. Weet hoe het komt? Het komt door de Facebook. Tegenwoordig zitten op de Facebook. Wij hebben geen Facebook. Gelukkig maar. Je hoort rare verhalen en reacties. Maar dat moet iedereen maar weten. Jammer dat Max verstappen op vijfde plek. Helaas weer verloren.
  En fijne week gewenst.

  Beantwoorden

 3. Zo simpel is dan geluk

  Fijn dat ik deze dingen hier niet ga lezen. Bij mij ga je deze onderwerpen ook niet aantreffen. 🙂

  Beantwoorden

 4. Mrs. T.

  Inderdaad ook niets over beauty.

  Beantwoorden

 5. Sabine

  Ten eerste: jaaa nog een jaar Zondagse 3!!! 😀 Ten tweede, ik denk niet dat je ooit een review over een beautyproduct op mijn blog vindt. En ook de huidige situatie in Europa zal ik niet snel bespreken. Ik vind mijn mening vertellen altijd een beetje lastig. Ben niet echt een persoon met een zeer uitgesproken mening namelijk. Maar goed, zeg nooit nooit, maar dit lijkt me erg onwaarschijnlijk 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Okay, dat is duidelijk dus! Ik ga gewoon lekker door met deze rubriek! En ja, je mening onder woorden brengen, is al lastig, laat staan op papier.

   Beantwoorden

 6. Saar

  Ja goede punten! Ik denk dat voor mij hetzelfde geld. En ik zeg doorgaan. Ik vind het een leuke rubriek!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuk om te horen! En ja, ik zal hiermee doorgaan!

   Beantwoorden

 7. LJ

  In punt 1 herken ik mezelf helemaal. Het wringt bij mij keihard, ik praat erover met het lief, met vrienden, allemaal maken we ons zorgen om wat er gaande is in de wereld, maar het heeft geen zin erover te bloggen, wie weet wat voor haatreacties en discussies je dan krijgt, ik vind het een te moeilijk en zwaar thema om over te bloggen..
  Reviews schrijf ik alleen als ik het echt de moeite vind, en dat valt zelden voor. Bovendien is het niet zo dat ik bergen producten thuis geleverd krijg haha 🙂
  En tips over bloggen nee wie ben ik, ik draai ook al heel lang mee maar ieder blogt hoe hij/zij dat wil, toch?!

  Beantwoorden

 8. Deborah

  Vooral doorgaan. Leuk om te lezen!
  Op mijn blog kom je zeker geen beauty en kledingadviezen tegen hahaha…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.