Max Verstappen GP Engeland 2016

De Zondagse Drie… (45)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Gisteren genoot ik van een lekkere high tea met vriendinnetje A. Mocht je hier meer over willen weten, check dan even mijn Facebookpagina! Hoogste tijd dus om deze calorietjes weer te verbranden! En dat ga ik dus vandaag doen! Benieuwd hoe? Lees dan lekker verder!

Het verzorgen van de live-blog voor de GP van Engeland!

Max Verstappen GP Engeland 2016

Ja, vanmiddag mag Max Verstappen opnieuw zijn kunsten vertonen! Gisteren in de kwalificatie knalde het joch al naar een mooie derde startplek, dus dat belooft wat voor vanmiddag! Winnen zal lastig zijn maar ik gok zelf op een P2 en dat zou natuurlijk een super mooi resultaat zijn. Zelf verzorg ik voor Racingnews365.nl de live blog en dat is ten eerste heel erg leuk om te doen maar ten tweede ook best wel intensief omdat er natuurlijk van alles gebeurt tijdens zo’n race.

Kijken wat de Estafetteteams doen tijdens het EK Atletiek!

EK Atletiek

Nou, opnieuw zit ik weer voor de buis, maar dit keer om de verrichtingen van onze atleten te volgen. Atletiek volg ik al sinds mijn kinderjaren en sinds we met Dafne Schippers zelfs kans hebben op een gouden plak tijdens sprintnummers, zit ik natuurlijk helemaal aan de buis gekluisterd. Zelf heb ik een broertje dood aan hardlopen maar om er naar te kijken? Geweldig!

Hopen dat Christiano Ronaldo opnieuw een vrije trap mist…

Ronaldo EK Voetbal

Ja, ik moet zeggen dat voetbal nu niet bepaald iets is waar ik echt voor ga zitten. Maar ach, voor vanavond hebben we toch verder geen plannen dus dan zal de tv ongetwijfeld wel op de finale tussen Frankrijk en Portugal worden gezet. Op zich maakt het mij echt niet uit wie er gaat winnen maar het zou wel lachen zijn als Ronaldo opnieuw een vrije trap wil nemen en deze voor de 43e keer of zo gaat missen!

En hoe sportief ga jij vandaag zijn?

4 comments

 1. Helena

  Heel sportief haha… met de auto naar de stad voor een rondvaart maar dan vanavond wel lopend naar het restaurant #bonuszoon #propedeuse #kleinfeestje 🙂

  Beantwoorden

 2. Sabine

  Haha ik ga niet zo sportief zijn hoor 😉 Lopen naar de bus, lopen in een winkelcentrum; )

  Beantwoorden

 3. Morgaine

  Ik ben bezig met het kampioenschap beter worden en haken terwijl ik Netflix zit te kijken, hahahaha

  X

  Beantwoorden

 4. LJ

  Haha ik vraag me af hoeveel calorieën dat nu echt verbrandt hihi. Zondag is meestal mijn meest sportieve dag, dan gaan we wandelen of werk ik in den hof, of bij slecht(er) weer ga ik lopen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.