De Zondagse Drie (44)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Man, man, wat valt zo’n eerste werkweek na je vakantie dan tegen! Ten eerste die verrekte wekker om 7 uur maar ook weer de hele dag iets moeten doen en niet gewoon lekker je eigen gang kunnen gaan. Het viel me zwaar ook al waren het er maar 3 dagen! Niet alleen die dagen voelde ik me brak ook vandaag voel ik me allesbehalve fit! Hoogste tijd dus om mijn 3 ongemakjes en de reden hiervoor met jullie te delen!

Een gigantisch slaaptekort!

vuurwerk Delfsail 2016

Okay, dat heb ik natuurlijk zelf veroorzaakt maar toch, echt lekker uitgerust ben ik helaas niet meer. Vorige week op mijn werkdagen had ik er al moeite mee om op een christelijk tijdstip naar bed te gaan maar na gisteravond voel ik me helemaal een duf konijn. Gisteravond waren we namelijk naar Delfsail 2016, een groot evenement in Delfzijl met hele mooie tallships, diverse optredens én ter afsluiting een spetterende vuurwerkshow. We lagen zo rond 02.30 in ons bedje en als je dat dan niet meer gewend bent… pfff!

Arme arme knietjes en voetjes!

Delfsail 2016

Mijn knietjes zijn natuurlijk al mijn achilleshiel maar gisteravond nadat we vanaf 18.00 uur tot ongeveer 01.00 uur op de been waren, moest ik zowat strompelend terug naar de pendelbus! Eenmaal in bed wilde ik mijn linkerbeen even strekken maar ho maar, knie compleet op slot! Inmiddels loop ik weer enigszins normaal hoor maar gevoelig zijn ze zeker nog wel!

Arme arme rug!

Rooie Rinus & Pé Pedaalammer Delfsail 2016

Ik lijk wel een oud wijf joh met mijn geklaag! Maar inderdaad, ook mijn rug heeft het gisteravond flink te verduren gehad! Vooral nadat we hadden staan kijken bij het geweldig leuke optreden van Rooie Rinus & Pé Pedaalemmer (cultheden voor ons Grunnigers!) voelde ik mijn rug steeds meer en meer. Echt, zo lang op de benen staan is niks waard maar ik zou het zo weer overdoen!

En jij? Waar heb jij vandaag last van?

6 comments

 1. Morgaine

  Mijn neus en hoesten nog steeds, hahahaha

  maar ja, vorig jaar was ik op Sail Amsterdam dus ik weet EXACT wat je nu voelt en wat niet, hahahaha sterkte en echt, zorg dat je even met de benen omhoog gaat, kussens onder de knieën… als je gaat zitten, dat is wat mijn fysio peut zegt en mij helpt het, wie weet jou ook!

  X

  Beantwoorden

 2. Sabine

  Haha van een hele tijd staan krijg ik ook last van allerlei dingen hoor. Gisteren zoveel gelopen dat mijn voeten zeer deden en hoofdpijn. Nu lig ik nog even in bed 🙂

  Beantwoorden

 3. Elaintje

  Haha oud wijf! 😉 Nee hoor, ik krijg ook allemaal kwaaltjes tijdens dat soort evenementen. Lijkt er een beetje bij te horen.

  Beantwoorden

 4. sammie

  De eerste week na de vakantie vind ik altijd zo’n drama, ik heb ‘m dus maar wat korter gemaakt dit jaar. Voelt lekkerder om niet gelijk met 5 dagen te beginnen 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat had ik ook al gedaan maar dat hielp dus niet echt.

   Beantwoorden

 5. LJ

  Knieën en rug: check, ik kan ook geen uren meer rechtstaan zoals op mijn 21e :p

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.