De Zondagse Drie… (38)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

De 38e zondag op rij alweer dat er een blog verschijnt! Best wel een knappe prestatie, vind ik zelf eigenlijk! Waar zullen we het vandaag eens over gaan hebben? Nou, eens niet over de dingen die ik van plan ben te gaan doen (mocht je nieuwsgierig zijn, ik wil eigenlijk, als het droog blijft, even het centrum in om de oldtimers die daar staan opgesteld, te bewonderen…) maar over de dingen die ik vandaag dus NIET van plan ben te gaan doen! Lees je gezellig verder?

Ik ga vandaag niet een stuk wandelen!

De Heemtuin drie

Nee, vandaag doe ik het lekker rustig aan, wil dus vanmiddag nog wel even lopend het centrum in omdat er een heuse stadscamping is met diverse oude caravans. Maar echt aan de wandel ga ik vandaag niet. Dat heb ik gisteren met mams al gedaan in het prachtige natuurgebied De Heemtuin, dus vandaag krijgen mijn knietjes weer rust! Daarbij komt, ik vertrouw het weer ook niet zo…

Ik ga niet naar de Giro kijken!

Steven Kruiswijk giro

Hoewel ik een groot sportliefhebber ben en echt niet alleen maar formule 1 en MotoGP volg, ben ik sinds het tijdperk Miquel Indurain eigenlijk al afgehaakt wat het wielrennen betreft. Misschien doordat er steeds weer van die dopinggevallen opduiken waardoor de sport veel van zijn geloofwaardigheid voor mij heeft verloren. Neemt niet weg dat het natuurlijk fantastisch is dat er een Nederlander, Steven Kruiswijk, in het roze rijdt! De headlines volg ik meestal wel en als ik er al naar kijk, dan is het vooral vanwege de vaak prachtige omgeving waar de heren fietsen maar echt een rit kijken vanwege de sport zelf, nee, dat zit er niet meer in.

Ik ga vandaag niet de badkamer schoonmaken!

Echt zo’n typisch weekendklusje maar gisteren is het er dus niet van gekomen en vandaag heb ik er gewoon ronduit geen zin in! Morgen is er weer een dag en aangezien ik dan toch nog vrij ben, stel ik het gewoon lekker tot morgen uit! Moet kunnen, toch?

Nou, wat ga jij vandaag absoluut NIET doen?

7 comments

 1. Nesrin

  Ik ga vandaag NIET strijken 😉 Haha klinkt goed he.
  Fijne zondag!

  Beantwoorden

 2. Miranda

  Ik ga ook niet de badkamer schoonmaken

  Beantwoorden

 3. Saar

  Ik deed vandaag heel veel niet hahaha. Heerlijke luie zondag gehad.

  Beantwoorden

 4. Ferry & Jacqueline

  Het is geen weer om te wandelen bij ons.Bij ons is erg rot weer. Lekker thuis gebleven. Vandaag regent weer heel hard. Pfff… Wanneer krijgen beter weer. Bovenste foto van jou is wel mooi om te zien. Jij had helemaal geen zin in. Groot gelijk. Lekker niks doen.

  Beantwoorden

 5. Morgaine

  hahahahaha goh wat ik heb ik gisteren niet gedaan, ik heb eigenlijk dankzij rusteloosheid vrij veel gedaan wat ik normaal niet doe op zondag, maar nu gewoon even moest, om daarna in te kakken, en dan weer op een verkeerd tijdstip wakker te worden bla… ja ik ben nu dus net wakker 😉

  ik ben dus niet op tijd gaan slapen, pas om half 5.

  X

  Beantwoorden

 6. Sabine

  Haha niet de badkamer schoonmaken ? Heerlijk om niet te doen op zondag Haha

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.