De Zondagse Drie… (37)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Zondag 15 mei… wordt het een gedenkwaardige dag of eindigt het toch een beetje met een anti climax? Ik kan jullie in ieder geval wel alvast verklappen dat ik vanmiddag op het puntje van mijn stoel zal zitten en dat als…. het gaat gebeuren dat ik door het dolle heen ben! Maar goed, vandaag dus weer een ouderwetse Zondagse Drie, oftewel 3 dingen die ik vandaag ga doen!

De laatste betaling verrichten voor onze vakantie naar Zweden!

Zweden Reisplannen

Yeah, het aftellen kan zowat beginnen! Nog 3 weken werken en dan nog een weekje thuis om alvast in de vakantiemodus te komen en dan is het eindelijk zo ver! Eindelijk gaan we dan kennismaken met dit Scandinavische land! Zo ontzettend benieuwd naar dit land en nog totaal geen idee wat we precies kunnen verwachten behalve veel meren en bossen. De komende weken moeten we ons daar nog even goed in verdiepen. Vandaag moet ik in ieder geval de laatste betaling voor beide huisjes overmaken, dus dat zorgt er wel al voor dat we in de stemming gaan komen!

De live-blog verzorgen voor Racingnews365.nl!

Max zondag
Max tijdens de kwalificatie voor de GP van Spanje (bron: Red Bull Racing)

En dan kom ik dus automatisch aan bij mijn opmerking of dit een gedenkwaardige dag gaat worden of dat het toch een beetje met een anti cliMax zal gaan eindigen! Je moet haast wel onder een steen hebben gelegen, wil je niet hebben meegekregen dat Verstappen is gepromoveerd naar Red Bull. Tijdens de kwalificatie deed Max het ronduit geweldig en mag hij dus straks om 14.00 uur de race beginnen vanaf een 4e plek. Een podium lonkt dus… en dat is dus ook precies de reden dat ik een beetje hyper ben vandaag. Want natuurlijk is een uiteindelijke P6 ook netjes maar hij zit er nu zo dicht tegen aan… maar goed, het kan dus ook zomaar na 1 bocht voorbij zijn en dan is het gewoon een regelrechte anti cliMax! Maar goed, mocht je nieuwsgierig zijn, neem dan gerust een kijkje op onze live-blog! Dan weet je ook direct hoe ik het grootste deel van mijn middag zal vullen!

Lezen, hetzij bij jullie, hetzij in mijn boek!

leestips

In zo’n week waarin het volop draaide om Max schoot het lezen er helaas een beetje bij in. Met name jullie heb ik een beetje verwaarloosd, dus bij deze beloof ik beterschap en dat ik vandaag of anders morgen even gezellig langs kom waaien. Verder wil ik ook gewoon lekker verder lezen in mijn boek Het verhaal van de Baltimores van Joël Dicker, echt een prachtig verhaal. En ja, na zo’n intensief middagje is het ook wel even lekker om niet teveel meer achter de pc te zitten.

En wat zijn jouw plannen voor vandaag?

15 comments

 1. Ferry & Jacqueline

  Het duurt voor jullie niet zolang meer. Dan ga je lekker op vakantie.Zweden is prachtig land. Max komt steeds dichterbij om te winnen. Hij moet nog veel leren.Lezen heb ik helaas geen tijd voor. Geen geduld. Leuke foto van vakantie huisje.

  Beantwoorden

  1. Ferry & Jacqueline

   Max verstappen heeft gewonnen Hé. Heel goed gedaan. Eerste plek. Heel knap gedaan jongen.

   Beantwoorden

 2. Serena

  Ik denk dat hier ook gelezen wordt en misschien een paar series kijken.
  Moet mijn auto nog even ophalen. En verder weinig denk ik…

  Beantwoorden

 3. Ilse

  Lezen is heerlijk. Ik wil vandaag ook nog wat proberen verder lezen in mijn boek en voor de rest nog wat kuisen. 😉 En bij mijn oma op bezoek.

  Beantwoorden

 4. Noelle

  Lezen, heerlijk op een zondag. Ik denk dat je me geinspireerd hebt. Mijn Kindle ligt al maanden ongebruikt in het nachtkastje en iedere keer wil ik gaan lezen, maar het komt er niet van. Nu heb ik eigenlijk eerder weinig te doen na blogs lezen, dus ik denk dat ie straks gebruikt wordt!

  Beantwoorden

 5. Mrs. T.

  Ik geloof dat je nu nog aan het juichen bent nietwaar? 😉

  Beantwoorden

 6. Koen

  Jij bent dronken van geluk … kan ik me zo voorstellen. Wat een ongelofelijke prestatie van jonge Max. Geniet van deze onvergetelijke zondag.

  Beantwoorden

 7. Saar

  Ik lig in bed een beetje te relaxen. Heerlijke zondag!

  Beantwoorden

 8. Sabine

  Goh jij moet wel echt een topweekend hebben gehad met die prestatie van Max 😀 Tof dat je het live verslag mocht doen trouwens! Ik heb trouwens niets van Max gezien, maar vind het toch wel tof haha

  Beantwoorden

 9. Morgaine

  hahahaha ik had nul plannen voor gisteren in dit geval, ik had gedroomd vooral en startte gogobot op en het was ergens rond 9 uur nog net niet, ineens was het half3!!! Toen explodeerde Fb ergens en zat ik nog op gogobot, hahahaha

  Nu om de één of andere gekke reden zit ik dus even hier, lezen bij anderen, gefelciteerd met Max, en mijn dochter heel droog op de app… in de family groep… Max heeft gewonnen, is dat erg belangrijk? Wist ik ook niet, maar zelfs mijn moeder wist het, ja big deal, maar niemand had gekeken… wel een… big deal… na 18 jaar, bla…

  X

  Beantwoorden

 10. ~ Inge ~

  Heerlijk Zweden!! Ik ben nu alle blogs aan het lezen, afgelopen maand is daar niet veel van gekomen! 😉

  Beantwoorden

 11. Nesrin

  Heerlijk dat jullie naar Zweden gaan. Je hebt een topweekend gehad met Max 😉

  Beantwoorden

 12. Northflix

  Ik moest gister nog aan je denken…
  Wat een memorabele dag.
  Ik kijk normaal nooit Formule1, maar wat ben ik blij dat de TV er gister wel op afgestemd stond.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Grappig, dat mijn enthousiasme voor Max en formule 1 dan toch zo aanstekelijk werkt!

   Beantwoorden

 13. Sas

  Ik moest gelijk aan je denken met formule 1! Super tof. Vind ik zelfs terwijl ik er geen fan van ben. En heerlijk lezen, ik ga zo beginnen in een nieuw boek ook zo leuk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.