De Zondagse Drie… (31)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Alweer april, de uitdrukking ’time flies’ doet zijn naam weer eer aan! Een week waarin alles draaide om zoveel mogelijk dingen op mijn werk af te ronden. Niet dat ik de illusie had dat ik ook daadwerkelijk alles aan de kant zou krijgen maar wilde toch wel een poging doen om zoveel mogelijk dossiers aan de kant te krijgen. Waarom? Nou, omdat ik aankomende week lekker vrij ben dus dan is het wel zo fijn om een beetje je bureau opgeruimd achter te laten.

Waar zullen we het vandaag eens over gaan hebben? Ik kan natuurlijk uitgebreid gaan vertellen dat ik vooral een heel sportief dagje zal gaan hebben maar interesseert het jullie werkelijk dat zowel Max als Rossi vandaag moeten rijden? Nee, toch?

Aankomende week wil ik weer een Het verhaal achter de Foto plaatsen en jullie mogen deze keer kiezen! Dus roep maar van welke foto je wilt weten wat er achter zit!

Clooney, onze kat, die graag tv kijkt…

Clooney zondagse

De haven van Barfleur bij eb…

Barfleur zondagse

Wachten bij een stel pashokjes bij Jeanscentre in Groningen…

jeanscentre zondagse

Nou, ik ben benieuwd naar welke foto jullie nieuwsgierig zijn!

Fijne dag allemaal en geniet lekker van hopelijk een mooie zonnige zondag!

11 comments

 1. Ferry & Jacqueline

  Wat leuk dat poes naar de dierenfilm kijkt op de tv. Ja het is weer april. Hard gegaan. Bootjes is apart gezicht om te zien. Raar gezicht op de foto. Moet weer wachten dat zee water terug komt. Wel handicapt zo lijkt me. Leuke foto van paskamer. Ben je geslaagd?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Had dat zelf ook nog niet eerder gezien hoor, al die bootjes zo op het droge. Echt heel apart maar het heeft ook zeker wel wat. We waren voor vriendlief op pad en hij is gelukkig goed geslaagd.

   Beantwoorden

 2. Elaintje

  Haha, ik ben wel benieuwd naar die bijzondere kat Clooney die graag tv kijkt!

  Beantwoorden

 3. Morgaine

  Ja, Clooney, hahahaha natuurlijk Clooney 😀

  En de paskamer is mijn nummer 2 eventueel 😉

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Staat genoteerd!

   Beantwoorden

 4. patricia

  Ik ga voor alle 3, nee grapje. Ik ga voor de foto met de haven van barfleur. Ik lees dat jij ook vrij bent net als ik. Ik wens je een fijne week toe.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je! Jij ook veel plezier deze week!

   Beantwoorden

 5. Saar

  Geef mij maar het verhaal over de kat!

  Beantwoorden

 6. Sas

  De eerste natuurlijk!

  Beantwoorden

 7. Sabine

  Leuke foto’s! De kat die tv kijkt 😀 Maar voor het verhaal ga ik voor de haven: de foto smaakt naar meer hahaha!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.