De Zondagse Drie… (30)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Eerste Paasdag, oftewel mijn vaders verjaardag! Met het eerste heb ik helemaal niks, met het tweede natuurlijk wel! Paps viert vandaag zijn 63e verjaardag. Aan 1 kant natuurlijk nog hartstikke jong maar toch… er was eens een tijd dat paps nog haar had, dat ie iets minder omvang had en dat ie nog volop aan het donderjagen was. Kijken jullie mee naar deze 3 leuke momentjes?

Wakker gemaakt worden in de caravan door paps…

Paps Zondagse

Paps doet me wat dat ik deze foto online zet maar zo herinner ik mij wel mijn kleuterjaren. Dit was in de zomer van 1978 toen ik 4 jaar oud was en we op camping De Beerze Bulten in Ommen stonden. Ik weet nog heel goed hoe mooi ik mijn disney slaapzak vond en hoe geweldig ik het vond om ’s ochtends door paps wakker gemaakt te worden. Paps was daar trouwens een jonge vent van 25…

Sneeuwballengevecht in Oostenrijk…

paps zondagse
Paps in de sneeuw op de Grossglockner (Oostenrijk mei 2008)

In 2008 waren mijn ouders 35 jaar getrouwd en gingen we met z’n allen naar Oostenrijk. Voor mijn ouders de eerste keer en sindsdien is vooral mijn vader erg fan geworden van onze favoriete vakantieland. Vooral de Grossglockner Alpenstrasse maakte toen veel indruk op hem, mede door de hoeveelheid sneeuw die er nog aan de kant van de weg lag.

Paps verrassen tijdens vakantie…

paps zondagse
Paps betrapt tijdens vakantie in Sankt Goar (juli 2010)

Elk jaar vraagt paps wel of ze nog op komen zoeken tijdens hun vakantie en soms doen we dat maar even zo vaak natuurlijk ook niet. In de zomer van 2010 stonden mijn ouders op een camping langs de Rijn in Sankt Goar en was het totaal niet onze bedoeling om die kant op te gaan. Maar toen vriendlief onverwachts voor werk naar het Zwarte Woud moest, was het natuurlijk gemakkelijk te combineren en zo betrapten we paps dus op heterdaad terwijl hij heerlijk zat te genieten van zijn ijsje.

Fijne Paasdagen allemaal!

19 comments

 1. Helena

  Geweldige foto’s (en herinneringen :-)). Van harte gefeliciteerd met je paps dus en natuurlijk ook gewoon een heel gezellige Paasweekend gewenst.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je! En ja, altijd leuk om dit soort herinneringen op te halen!

   Beantwoorden

 2. Sas

  Wat leuk om deze foto’s (en oude) foto te zien en te lezen over je herinneringen! Altijd mooi om hierbij stil te staan. Fijne Paasdagen!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je! Ik zit regelmatig even mijn oude fotoboeken door te bladeren, zo leuk om dat soort momenten dan opnieuw te beleven.

   Beantwoorden

 3. Morgaine

  Heerlijke zondagse drie, van harte gefeliciteerd met jouw paps! Maak er een hele mooie dag van, en jong was je vader nog hey… toen jij kwam 😉 Dat zit ik mij nu ook van mijzelf te bedenken telkens of vaker… woops… lol…

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je! En ja, ik heb zeker nog jonge ouders. Mams wordt dit jaar ook nog maar 62.

   Beantwoorden

 4. Mrs. T.

  Gefeliciteerd met je vader!

  Beantwoorden

 5. Sanne

  Zalig om te zien al die mooie herinneringen. Wat goed dat je ouders genieten van hun vakantie. Ze hebben gelijk hoor. Leuke foto’s heb je zeker geplaatst.

  Beantwoorden

 6. Natasja

  Gefeliciteerd met je vader !!! Leuke foto’s!! Geniet maar van hem !!

  Beantwoorden

 7. Ferry & Jacqueline

  Wat leuk al die foto’s terug te zien. Grappig gezicht met sneeuw. Mooie herinnering van je ouders. Dat geeft toch fijn gevoel.

  Beantwoorden

 8. Deborah

  Wat een leuke foto’s met fijne herinneringen 🙂

  Beantwoorden

 9. Sabine

  Nogmaals gefeliciteerd! Heel leuke momenten zeg met je vader. Leuk om daarop terug te kijken 🙂 Je hebt best een jonge vader trouwens!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Klopt, ik ben 42 en mijn vader is 63 en mijn moeder wordt straks 62…

   Beantwoorden

 10. karlien

  Wat leuk om deze herinneringen te zien. En prachtig dat oude beeld in de caravan, om te koesteren. Gefeliciteerd!

  Beantwoorden

 11. Insoon

  Alsnog gefeliciteerd met je vader! Heerlijk jong nog. Leuk die foto’s en herinneringen. Grappig dat je de De Beerze Bulten noemt, want ik heb daar vroeger ook op de camping gestaan 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Grappig joh dat je daar ook bent geweest!

   Beantwoorden

 12. Flavie

  De eerste foto met je vader is super! 🙂

  Beantwoorden

 13. Serena

  Wow, wat heb jij een jonge vader! Mijne wordt volgende maand 65…
  Alsnog gefeliciteerd!!!

  Beantwoorden

 14. LJ

  Zo gek he van die foto’s terug zien waar je ouders piepjong op zijn!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.