De Zondagse Drie… (29)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Meestal schrijf ik mijn Zondagse Drie op zaterdag, zo ook deze keer, en komt ie op zondagochtend om 7 uur online. Mij te vroeg om op mijn vrije zondag live een blog online te zetten. Maar vandaag had het gekund, ware het niet dat ik te druk ben met andere dingen, maar goed, dat brengt mij wel direct bij de insteek van deze editie, namelijk 3 redenen wanneer ik vroeg opstaan op zondag helemaal niet erg vind!

Vroeg vertrekken voor vakantie…

zweden zondagse

Ja, die zagen jullie vast wel aankomen, toch? Gezien de afstand ‘moeten’ we weleens vroeg vertrekken en op de een of andere manier heb ik er dan totaal geen moeite mee als de wekker bijv om 5 uur al rinkelt. Nee, dan krijg ik direct een big smile en spring ik uit bed en kan ik nog maar aan 1 ding denken. Namelijk dat we dan heerlijk op pad gaan en uiteindelijk over een x aantal uurtjes op de plek van bestemming aan zullen komen! Ook als we straks naar Zweden gaan, zullen we bijtijds vertrekken en daar kan ik me nu al gewoon op verheugen!

Op pad met vriendlief voor handel…

Kassel zondagse
Op weg naar Kassel…

Het wil nog weleens gebeuren dat vriendlief voor zijn werk ergens naar toe moet en dat ik heel lief besluit om gezellig met hem mee te gaan. Ook al betekent dat dan dat uitslapen er niet bij is en dat we grotendeels de hele dag in de auto zullen zitten, toch vind ik het ook dan geen probleem om vroeg mijn bedje te moeten verlaten. Nee, ik vind het altijd wel wat hebben om zo ’s ochtends vroeg op pad te gaan, beetje kletsen en in mijn geval ook een beetje dommelen uiteindelijk. Gewoon gezellig om samen op pad te gaan.

Formule 1 wedstrijden met Max Verstappen!

Max zondagse
Max Verstappen in actie tijdens kwalificatie GP Australië 2016 (bron: Scuderio Toro Rosso)

Ja, ook dat hadden jullie vast wel verwacht, toch? Ook in vroegere jaren gingen we regelmatig ’s nachts eruit om de verrichtingen van Michael Schumacher live te kunnen zien, daarna verwaterde dat een beetje maar nu, sinds vorig jaar, Max Verstappen van de partij is en het ook nog eens erg goed doet, is onze passie voor de sport weer helemaal opgeleefd en zitten we weer op het puntje van onze stoel. Onze wekker rinkelde dan op deze zondag al om 05.30 uur! Ja, ik weet het, abnormaal vroeg om een paar kerels rondjes te zien rijden maar goh, we moeten zo’n race gewoon live zien!

En waar kom jij op zondag vroeg je bed voor uit?

12 comments

 1. Morgaine

  Op jouw laatste na, hetzelfde eigenlijk, daarom ben ik vandaag ook zo vroeg om lekker wakker te worden, ik stap zo de trein op of straks, op naar Den Helder 😉

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Met het gratis boekenweekgeschenk? Leuk, veel plezier!

   Beantwoorden

 2. Elaintje

  Ik werd vanochtend gewekt door de wekker om half 7. Mijn vriend had hem per ongeluk aan gezet. Daar was ik niet zo blij mee haha. Maar doorgaans ben ik sowieso wel vroeg wakker in het weekend. Om vervolgens lekker in bed te kunnen blijven liggen.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Oh, dat vergeet vriendlief ook weleens. Zo irritant

   Beantwoorden

 3. Marion

  Jaaaaaaa, het is weer begonnen! Ik ben nog nooit zo blij geweest om op zondag zo vroeg op te staan. Heerlijk!

  Beantwoorden

 4. Deborah

  Zo leuk dat Max het zo goed doet!!
  Ik zet zondags alleen de wekker wanneer we met vakantie gaan idd. Meestal is zondag de enige dag vd week dat er even niets moet of hoeft. Dan wordt ik graag wakker uit mijzelf.
  Fijne zondag!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik normaal ook maar voor dit soort zaken maak ik graag een uitzondering!

   Beantwoorden

 5. Sabine

  Ik moet er elke dag al om 4.45 uit dus blijf op zondag graag liggen. Behalve natuurlijk als we op vakantie gaan of wanneer we een wandeling gaan maken waarvoor we vroeg moeten vertrekken ?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Elke dag zo vroeg? Pfff…

   Beantwoorden

 6. Ferry & Jacqueline

  Wat leuk dat je met vriendlief mee gaat. Even dingetjes handelen. Dat moet ook gebeuren. Ik was vanmorgen ook gewoon de tijd eruit gegaan. IK ben geen uitslapen. Max heb ik niet gekeken. Ik had het gehoord dat Max wel beter doet. Wat goed hem.

  Beantwoorden

 7. Yvonne

  Sorry, ik kom echt nergens met plezier mijn bed voor uit, zelfs als de wekker gaat om op vakantie te gaan zal ik er niet meteen uitspringen en kun je het beste de eerste 30 minuten niet al te veel tegen mij zeggen. 🙂 Wat heerlijk als je dat wel kunt!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Zelfs niet voor vakantie? Dan maakt het mij echt niet uit hoe laat de wekker rinkelt

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.