Lillesjön

Zomerse Dilemma’s Tag

Dankzij Northflix kreeg ik deze Tag in de schoot geworpen en nu het echt hoog zomer is, is het natuurlijk dé perfecte gelegenheid om hem online te gooien! Oftewel, de Zomerse Dilemma’s Tag! De Tag is trouwens bedacht door Renske!

Op blote voeten door het gras Of op blote voeten door de branding?

Gras is natuurlijk ook best wel lekker koel… maar in dit geval waad ik toch vele malen liever met mijn blote voetjes door de branding. Bij voorkeur ergens op een waddeneiland, de Cote d’Azur of zoals vorig jaar in Normandië. Echt een ultiem zomers genietmomentje!

Een vakantie op een tropisch eiland OF een zonnige culturele stedentrip?

Lastig, want een vakantie waarin ik helemaal niks doe, is niet bepaald mijn manier van vakantievieren. Een stedentrip vind ik heerlijk maar dan wel graag of in het voorjaar of in het najaar zodat je niet bezweet door de overvolle straten slentert. Dus ik ga er stiekem maar van uit dat er op ‘mijn’ tropisch eiland genoeg te zien en te beleven valt, dus dan ga ik daarvoor!

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën

Mag het echt niet van allebei wat? Alleen maar pasta vind ik ook den duur ook best wel saai worden dus dan zou ik voor bbq-en gaan. Bij een bbq hoort voor mij ook lekkere salades, fruit, vis, stokbrood en inderdaad vlees. Dus lijkt me in ieder geval wat gevarieerder dan alleen maar pastasalades!

Zwoegen in de sportschool OF Workouts in de buitenlucht

Sportschool???? Oh ja, dat is die € 27,50 per maand sponsoring wat ik nu al 3 maanden doe! Nee, in deze tijd van het jaar ga ik dan vele malen liever voor het lekker buiten zijn. Echt een workout is nu ook bepaald niet mijn ding maar gewoon een lekker flink wandelen en ondertussen foto’s maken, dat past mij vele malen beter!

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie

Alleen op vakantie? Nee, hooguit een weekendje misschien, hoewel ik dat ook nog nooit heb gedaan. Maar altijd maar alleen op vakantie, dat lijkt me echt ontzettend saai. Dus dan maar af en toe een regendagje! Niet teveel natuurlijk want dat komt mijn humeur ook weer niet ten goede…

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië

Oeps… we zijn natuurlijk net terug uit Zweden en hadden toen echt zoiets van ‘Denk niet dat we daar snel weer naar toe zullen gaan’, maar een hele zomer backpacken in Azië? Nee, dat continent trekt me gewoon niet echt, hoewel ik maar moeilijk kan uitleggen waarom niet. Vanuit gaande dat ik niet de hele zomer in Zweden zit maar ook rondtrek in Noorwegen, dan kies ik toch voor Scandinavië!

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen

Slippertjes met gelakte teennagels horen natuurlijk bij de zomer! In de winter lak ik mijn teennagels niet maar het idee dat ik ook hartje zomer mijn voetjes moet verstoppen in dichte schoenen… nee, dat gaat me te ver! Dus dan maar nooit meer mijn teennagels lakken, lijkt wel iets minder mooi maar zonder slippertjes wordt een stuk lastiger!

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen

Wat is dit nu weer voor een vraag? Ik draag nooit rokjes of jurkjes, juist vanwege mijn stevige benen, maar mijn benen niet meer ontharen? Jak! Dat vind ik echt helemaal niks dus ik vrees dat ik dan toch de straat op moet in een rokje…

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel

Eh, hoe breng ik precies de nacht door? Of beter gezegd, lig ik gewoon op een matje onder de sterrenhemel en lig ik in een tentje in het weiland omringd door koeien? Ik denk dat ik dan maar op safe ga en ervan uitga dat het een heldere nacht is en vooral niet te fris zodat ik lekker van de sterren kan genieten!

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer

Hoewel ik ijs best wel lekker vind, heb ik niet echt een favoriete smaak. Zoetigheid daarentegen… ik kan daar soms maar moeilijk van afblijven, dus nee, ik vind het wel goed als mijn favoriete ijsje niet meer te verkrijgen is!

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen

En bedankt! Nu heb ik dus dat nummer ineens in mijn hoofd zitten! Janken bij een bepaald nummer overkomt me niet zo snel, dus ik neurie wel eventjes met Op een onbewoond eiland!

Je bent natuurlijk helemaal vrij maar ik ben wel benieuwd naar de antwoorden van: Miss Sanntje, Olga, Flavie, Insoon & Maud.

8 comments

 1. Morgaine

  Weet je wat ik nu zo grappig vind? Ik heb deze tag nu al heel vaak gelezen, nee ik doe hem niet hoor, want zoals de ijsjessmaak bijv. ik ben al gewend sinds de jaren ’90 dat mijn moeder een ijsmachine heeft, die kun je kopen, en dan zelf je favo ijsjessmaak maken, en je bent ook klaar, nog beter ook, want dan heb je puur, hahahaha

  Die tent en de sterrenhemel, dat is voor mij hetzelfde eigenlijk, ik zou de tent kiezen want als het mooi weer is, kan ik ook naast de tent slapen…

  Goed, dat is mijn idee dan, hahahaha

  X

  Beantwoorden

 2. Sabine

  Hihi elke keer dat ik deze tag lees bij iemand heb ik uiteindelijk wéér dat nummer van kinderen voor kinderen in mijn hoofd 😛

  Beantwoorden

 3. Koen

  Oo nee, niet dat liedje in mijn hoofd. En weet wat ik ook probeer? Het wordt meteen gevolgd door ‘Waanzinnig gedroomd” … waa waa waa waanzinnig !!! Help, hoe kom ik de dag door?

  Beantwoorden

 4. Elaintje

  Haha, ja ik eindig nu ook weer met dat liedje in mijn hoofd! Ik ben ook echt een zoetekauw, maar heb nu sinds een tijdje besloten dat dat alleen op zaterdag mag. Het helpt 🙂

  Beantwoorden

 5. Marcella

  Leuke tag dit! Ik ga ‘m ook overnemen. Ik ben het met de meeste vragen met je eens trouwens. Leuk!

  Beantwoorden

 6. LJ

  Ja keihard merci… *Op een onbewoond eeeeeiiiiiland* zucht 🙂 🙂

  Beantwoorden

 7. Maud

  Oooohh oeps! Ik zie nu pas dat ik ben getagd.. Ik beloof dat ik ‘m snel ga invullen, vind ‘m erg leuk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.