weekend blog

Blog gebabbel

Nog een blog deze week? Ja, waarom niet, inspiratie genoeg, tijd te kort en eigenlijk zou ik wat anders moeten gaan doen maar ach, is dat niet iets waar iedereen altijd mee kampt?

Wat ga ik doen vandaag?

Nou, niet veel bijzonders eigenlijk. Vriendlief is vandaag en morgen grotendeels de hort op, dus ik heb het rijk alleen. Betekent dus ook dat de pc geheel tot mijn beschikking staat en dat is dus verleiding numero uno! Note voor mezelf: kom achter die pc vandaan en ga wat doen!

Sporten…

Tja, het moet er maar weer eens van komen. Kan niet echt zeggen dat het deze maand florissant gaat. Last van mijn knie en een onwillige bilspier zorgen er de afgelopen dagen voor dat ik ietwat ongemakkelijk loop. Maar goed, er zijn natuurlijk genoeg apparaten te vinden in de sportschool waarbij ik mijn knie enigszins kan ontlasten en ja, die bilspier moet ik dan maar even op de koop toenemen. Feit is gewoon dat ik me een stuk fitter voel, er energie van krijg en me er ook altijd direct een stuk beter door voel als ik lekker heb gesport. Dus weg met die excuses en gewoon gaan!

Winkelen met mams…

Ja, mams… als je dit nog op tijd leest, wees dan maar voorbereid! Maar niet schrikken, er staat geen tochtje naar Grunn op de planning hoor! Nee, gewoon even naar Hoogezand, even kijken of Miss Etam nog wat leuks heeft hangen, misschien ook nog wel een nieuwe krabpaal voor Cloon die inmiddels korte metten heeft gemaakt met paal nummer zoveel en ik zag in de folder dat de handdoeken bij de Hema in de aanbieding waren, dus misschien lopen we daar ook nog wel eventjes naar binnen!

Blogrondje maken…

Moet bekennen dat het lezen van blogs er een beetje bij in schiet de laatste tijd. Niet dat ik niet meer geïnteresseerd ben in jullie beslommeringen hoor, dat is het absoluut niet maar het is meer dat ik al heel veel tijd achter de pc doorbreng voor mijn werk en thuis ook nog met mijn eigen blog en het schrijven voor andere sites bezig ben waardoor het lezen van blogs er echt bij inschiet. Promiss dat ik de schade ga inhalen dit weekend!

Durf ik het aan?

Taeke Taekema tunnelvisie

Ik heb gisteren net mijn punten voor de WIDM app ingestuurd en zit nu nog steeds op 2 mollen, te weten Taeke en Tim, waarbij het gros van mijn punten naar Taeke zijn gegaan. Ergens zit ik te denken om gewoon alles op Taeke te zetten, als hij dan toch een rood scherm krijgt, dan kan ik er maar beter direct met een knal uitvliegen dan dat ik met een paar puntjes op Tim in het spel blijf hangen, toch?

En nu hopsakee!

Computer uit, sportkleding verzamelen en hop richting de sportschool! Het is inmiddels half 11, dus het wordt tijd voor actie!

Fijne zaterdag iedereen!

16 comments

 1. Patricia

  Goed bezig! Fijne dag en een g
  Fijn weekend

  Beantwoorden

 2. Noelle

  Soms moet je jezelf echt even goed toepraten dat je niet achter de pc gaat hangen, inderdaad verleidelijk! In ons huis hebben we 2x TV, 2x PC, 2x tab, 1x PlayStation en dan nog onze smartphones, dus onze ogen zijn altijd vierkant :S Vandaag eens spontaan besloten de wegenwacht te bellen voor mijn autootje die niet meer start, dan kan ik ook eens ergens naar toe!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik breng ook veel te veel tijd achter de pc door maar het komt nu ook vooral door het slechte weer waardoor je steeds binnen zit…

   Beantwoorden

 3. Elaintje

  Hoop dat je lekker gesport hebt en je weer energiek voelt! Fijne zaterdag 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Heb idd gesport maar nu vooral veel last van mijn bilspier…. loop nu nog moeilijker

   Beantwoorden

 4. Esmeralda

  Girlpower! Ik ga vanaf maandag ook weer lekker sporten, voel me daar toch altijd veel beter bij!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Gaat mij net zo maar heb al tijdje last van mijn knie waardoor ik niet altijd voluit kan gaan…

   Beantwoorden

 5. Saar

  Ik ga ook voor Taeke maar ik weet niet of ik daar al vol voor durf te gaan…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Nee, ik heb toch mijn punten op Tim laten staan, hoewel het bepaald niet veel is

   Beantwoorden

 6. Ferry & Jacqueline

  Lekker goed bezig Wanda. Winkelen met mams is zeker heel gezellig. Dat mis ik nou ogenblik. Gisteren had ik drukke dag gehad.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ben inderdaad blij dat dat soort dingen, zoals winkelen met mams, gewoon kan. Is ook altijd erg gezellig.

   Beantwoorden

 7. Morgaine

  Whahahaha leuk om dit achteraf te lezen zo, vooral van WIM lol… nou je hebt nog wat puntjes over dus om toch nog in te zetten 😉

  X

  Beantwoorden

 8. Insoon

  En? Nog lekker gesport en geshopt met je ma? Hier staat het bloggen ook op een lager pitje, kom er ook wat minder aan toe om bij anderen te reageren… En WISM gezien? De mijne zit er nog steeds in 😉

  Beantwoorden

  1. Insoon

   Te snel getypt… WISM is natuurlijk Wie is de mol? 😛

   Beantwoorden

 9. Sabine

  Oh joh ik moest bijna 300 blogs inhalen haha, lees ze niet allemaal, want kost echt te veel tijd. Maar doe mijn best zo veel mogelijk bij te lezen.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat zijn er echt veel joh!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.