Why I hate this Monday!

Normaal ben ik eigenlijk altijd wel fan van de maandag, gewoon zo’n extra dagje wat nog heerlijk aan mijn weekend is vastgeplakt. Wekker die op een zeer vriendelijk tijdstip rinkelt, iets van half 9 of zo, lekker samen ontbijten en ach, dan huppel ik even door het huishouden heen, ga sporten, haal wat boodschappen bij de Lidl inclusief lekkere broodjes en eenmaal thuis, dan is het alweer lunchtijd, ook weer gezellig samen, en ach, dan hobbel ik ’s middags nog even lopend naar het centrum, lees her en der wat, blog een beetje, app een beetje met vriendinnetje D. en op die manier vul ik dus de meeste van mijn maandagen maar zo dus niet vandaag…

Nee, vandaag loeide die verrekte wekker gewoon om half 7, moest ik in de kleren en inderdaad richting werk waar een deel van de collega’s spontaan in de war raakten om vervolgens tot de ontdekking te komen dat het dus echt nog maar maandag was en begon er voor mij een behoorlijke drukke werkdag. Zo niet leuk dus!

Vanaf een uurtje of half 10 begon ik al een beetje gespannen te worden want opnieuw zou mijn schoonzus een poging doen om kaartjes te scoren voor Adele en hoewel ik er afgelopen vrijdag wel van uit was gegaan dat het niet zou lukken, had ik ons vandaag toch stiekem wel een goede kans gegeven. Maar nee hoor, ook op dat vlak totaal geen geluk! Schoonzus appte op een bepaald moment een screenshot met daarop wederom de vervelende mededeling dat beide concerten waren uitverkocht! Zo niet leuk dus!

Afgelopen zaterdag had ik heerlijke bobotie gemaakt naar een recept van Lekker & Simpel en zoals het zo vaak gaat met een overschotel, er was nog een behoorlijke portie over. Dacht ik…  Er was inderdaad nog een kliekje maar deze viel toch wat kleiner, of onze trek wat groter, uit dan verwacht met als gevolg dat ik nu ergens al zit te denken om straks bij mijn cappuccino zo’n lekkere speculaaskoekje te nemen. Zo niet leuk dus, wel lekker!

En waar ik normaal op maandagavond altijd een lesje van mijn cursus Reisjournalistiek probeer mee te pikken, heb ik nu al ergens het idee dat er weinig uit mijn handen zal komen. Simpelweg omdat ik de hele dag al naar zo’n beeldscherm heb zitten loeren en daar eigenlijk wel een beetje flauw van ben. Zo niet leuk dus!

Gelukkig heeft het ook nog zijn voordeel van te hebben gewerkt deze maandag, want nu ben ik dus aankomende vrijdag lekker vrij en heb ik gelijk een weekend van 4 dagen! Zo leuk dus!

Wat is jullie favoriete nummer van Adele? Of vind je haar helemaal niks?

29 comments

 1. Marij

  Shit hè van Adele! Ik heb geen album van haar maar ze is zeker goed. Een van mijn favorieten is Rolling in the deep maar dat komt vast ook omdat we dat met het koor zingen. There’s a fire…?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, echt balen maar ja, het is niet anders, ga natuurlijk ook niet de jackpot betalen voor een kaartje! En dat is inderdaad ook een erg mooi nummer van haar!

   Beantwoorden

 2. kliefje

  Ik vind zowel Adele als alle maandagen niks, mag dat ook? 😉

  Ik snap dat jij “even” niet je dag had! Blegh.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Natuurlijk mag dat! Waren er maar meer mensen die haar niks vinden, dan hadden we tenminste een kaartje!

   Beantwoorden

 3. Saar

  Ik vind elke maandag maar niks. Maar ik snap dat je baalt dat je niet naar Adele kunt. Ik had er zelf niet heen gewild maar dat het zo’n storm loopt en dat het grootste gedeelte van de kaarten waarschijnlijk tegen veel te hoge prijzen op Marktplaats wordt verkocht vind ik wel belachelijk.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, dat gaan we ook echt niet doen hoor! Concertkaartjes zijn altijd al zo duur maar ga echt niet een paar honderd euro neertellen… dan thuis maar de dvd bekijken!

   Beantwoorden

 4. Sabine

  Haha vooral dat einde! Echt een heerlijk stuk om te lezen, ff lekker uitblazen haha 🙂 Ik vind Adele ook te gek! Zou ook graag eens naar een concert gaan 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je! Inderdaad, even afreageren…

   Beantwoorden

 5. Morgaine

  Het is balen, maar misschien komt er nog een datum bij, maar ja, dat zal ook wel zo weg zijn natuurlijk, zo niet leuk dus! 😛 😉

  En ja, er is een nummer wat ik zo mooi vind, is nooit een hit geweest, vergeet dus ook telkens de titel, lol.. moet ik weer even gaan zoeken, als ik eraan denk, ga ik dat nog even doen straks. 😉

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ach, dan maar niet hoor. In juni heb ik ook geen optie meer omdat we normaal vanaf de 6e vakantie hebben, dus jammer maar helaas…

   Beantwoorden

 6. Miriam

  Ik haat de maandagen sowieso haha. Maar idd allerlei baal momentjes voor je…jammer! Ik ben geloof ik één van de weinigen die wel 2 kaartjes voor Adele heeft, ben er dan ook super blij mee 😀

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Gefeliciteerd joh! Ik baal er wel van maar het is helaas niet anders!

   Beantwoorden

 7. Ferry & Jacqueline

  Ik vind maandag ook niks. De meeste mensen hebben de moeite ermee. Het is zeker balen voor je. Ik heb ze ook gehoord dat kaartjes uitverkocht zijn. Sommige mensen hebben heel duur kaartje gekocht. Liedje van Adele is prachtig.

  Beantwoorden

 8. Falderie

  Ik vind Adele heerlijk! ’t Is me eigenlijk een beetje ontgaan dat ze ook in belgië kwam spelen, anders had ik zeker geprobeerd tickets te bemachtigen!

  Beantwoorden

 9. Lies

  Ik heb altijd een hekel aan maandagen. Of. Eigenlijk heeft maandag een hekel aan mij.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Normaal vind ik maandag wel leuk want dan ben ik vrij maar als ik dan moet werken, is het gelijk een stuk minder!

   Beantwoorden

 10. Sas

  Ik heb persoonlijk helemaal niks met Adele, maar Hello en Remedy van haar nieuwe album vind ik wel allebei top nummers.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Remedy ken ik nog niet, je maakt me wel nieuwsgierig nu!

   Beantwoorden

 11. Insoon

  Oh, de maandagen zijn ook niet mijn favoriete (werk)dagen, maar ach…
  Balen dat het niet is gelukt met de kaartjes voor Adele! Zelf heb ik er niet zoveel mee en zou ook niet snel naar een concert gaan, maar vind het wel (vooral live) een goede zangeres.

  En heerlijk vooruitzicht: extra lang weekend 🙂

  Beantwoorden

 12. Elaintje

  Ik heb geen favoriet nummer van Adele. Vind haar nummers wel leuk, maar hoef niet naar een concert van haar. Heb wel het idee dat heel Nederland erheen wil. Lees overal dat men achter het net vist. Gelukkig is de maandag inmiddels voorbij 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Zo voelde het wel gisteren… maar goed, het is jammer maar geen man over boord hoor!

   Beantwoorden

 13. Serena

  De vorige cd’s van Adele zijn wel leuk, maar deze vind ik echt niets aan. Beetje zeurnummers…
  Maar balen voor jou dat het niet gelukt is.

  Beantwoorden

 14. Mrs. T.

  Heet dat niet de wet van Murphy?

  Beantwoorden

 15. DQ

  Idem wat betreft Adele. Heb er vier keer klaar voor gezeten (twee keer pre-sale en twee keer de “echte” sale) en heb vier keer misgegrepen. Pffff.. X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat is wel heel erg balen!

   Beantwoorden

 16. Elise

  Maandag is absoluut mijn minst favoriete dag. vrijdag ben ik het vrolijkst !

  Wie werken ook heeft uitgevonden …

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Precies! Kost veel te veel tijd!

   Beantwoorden

 17. Flavie

  De Adele-heisa was enorm… ongelooflijk!
  Ik zou ook balen als ik op een vrije dag naar het werk zou moeten… maar zo’n verlengd weekend van 4 dagen zou ik ook wel zien zitten 😉

  Beantwoorden

 18. seo plugin

  Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: