Waarom ik het weekendgevoel al heb!

Normaal zul je nu tegen me zeggen, nee Wan, je moet nog 2 dagen en als je nu al zo denkt dan worden het wel 2 hele lange dagen, maar nee hoor! Ik heb nu echt al gewoon WEEKEND!

Eigenlijk dacht ik dat we dit jaar wel ‘klaar’ waren met onze uitjes, maar vriendlief bedacht dat ie toch nog wel graag naar een beurs in Kassel wilde en dan kun je er natuurlijk voor kiezen om gewoon op één dag heen en weer te gaan rijden maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er een hotelletje aan vast te plakken!

En dat laatste hebben we dus gedaan! Niet verkeerd toch? Nadeel is wel dat ik me donderdag voor het grootste deel van de dag alleen moet zien te vermaken want de beurs zelf trekt me absoluut niet maar ach, ik vermaak me ook wel alleen in zo’n grote stad.

germany-kassel-multi

Beetje shoppen, beetje over de kerstmarkten slenteren en misschien zelfs wel een beetje cultuur snuiven. Zag tenminste dat er vlakbij ons hotel een museum is over de sprookjesschrijvers Grimm, dus wie weet dompel ik me daar wel in onder.

Dus as we speak zijn we onderweg naar Kassel en heb ik werkelijk waar nog geen idee wat ik allemaal zal gaan uitspoken maar dat ik me prima zal gaan vermaken, is een ding wat zeker is!

Twee hele vrije dagen extra, gewoon lekker samen op pad, lekker eten en vooral gewoon lekker ter plekke beslissen wat je wilt gaan doen. Niks moeten, maar gewoon zien wat er te doen en te beleven valt. Heerlijk toch? Fototoestel is natuurlijk binnen handbereik dus ik zal als ware ik een echte Japanse toerist, alles wel weer op de gevoelige plaat vastleggen. Misschien waag ik me zelfs wel aan een heuse plog, is tenslotte alweer een tijdje geleden dat ik dat heb gedaan, iets in de trant van Remy in Kassel of zo…

En weet je wat? Daarna liggen er gewoon nog 3 dagen weekend op me te wachten!

13 comments

 1. sammie

  Oh heerlijk zo’n lang weekend en dan ook lekker weg! Geniet ervan!

  Beantwoorden

 2. Marion

  Oh ja, je lange weekend! Heerlijk. Ik vind het zo geweldig om te zien dat je zo lekker geniet. Ik zie de foto’s op instagram wel weer voorbij komen. Have fun!

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Zo lekker hoor! 😀 Geniet er van!

  Beantwoorden

 4. Nicetobeout

  Jaaa plog! Haha veel plezier vast, leuk zo’n onverwacht reisje.

  Beantwoorden

 5. Insoon

  Oooh, wat lekker zeg! Leuk van die onverwachte uitjes.
  Veel plezier & lekker genieten van je weekend!

  Beantwoorden

 6. Mrs. T.

  Lekker zeg, zo’n uitje. Geniet ervan!

  Beantwoorden

 7. Nathalie

  Wat heerlijk zo”n wat langer weekend!
  Liefs Nathalie

  Beantwoorden

 8. Gerda Esser

  ooo war eerlijk zo,n uitje , ik wens jou heel veel plezier
  En een heel fijn lang weekend

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 9. Serena

  Jaloers!!! Ik moet het hele weekend werken…

  Beantwoorden

 10. Morgaine

  Absoluut heerlijk, geniet van alles ennuh we zien je wel weer als je terug bent.

  PS, dank je voor het terug brengen van de like knop, hahaha nu kan men weer zien bij mij ook dat ik bij jou op visite kom.

  Heel veel foto’s mee terug brengen hoor! Al zie ik ze al elders natuurlijk op Instagram en echt, wow! Ik geniet er daar al van!

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Moest de like knop weer even activeren maar is uiteindelijk wel gelukt. Natuurlijk volgen er een hoop foto’s!

   Beantwoorden

 11. Ferry & Jacqueline

  Wat heerlijk dat je vrij bent in de weekend. Heerlijk genieten. Mooi gedaan met aanzicht kaart.
  Je bent hier verhuisd. Oké dan kom ik hier terug.
  Fijn weekend.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: