Waarom ben ik verhuisd?

Na ooit in 2002 te zijn begonnen bij weblog.nl en vervolgens over te zijn gestapt naar punt.nl om uiteindelijk uit te komen bij wordpress.com is het nu gewoon tijd geworden om op eigen benen te gaan staan en dus te gaan voor een eigen domein!

Waarom nu pas?

Dat was vooral een kwestie van luiheid gecombineerd met gemakzucht en het idee dat je toch best wel technische kennis in huis moest hebben om er iets van te snappen. Maar goed, dat laatste schijnt totaal niet nodig te zijn, althans dat beweren velen dus vandaar dat ik nu toch maar eens op eigen benen ga staan en hier nu mijn plekje heb gevonden.

Waarom Wanda’s Wereld en niet iets met wiebie74?

Nou, omdat het wel tijd werd om mijn soort van alter ego af te werpen. Ooit was wiebie74 mijn gebruikersnaam bij mijn vorige werkgever en onder die naam heb ik dan ook jarenlang met veel plezier geblogd maar steeds meer kreeg ik het gevoel dat het niet meer bij me paste, mijn jasje zat niet lekker meer, zeg maar. Maar bedenk dan maar eens iets anders… iets wat gewoon de lading dekt zonder iets te suggereren wat ik niet waar kan maken.

En ja, ik ben dus Wanda en aangezien het hier een zogenaamde lifestyleblog betreft, geef ik jullie dus een kijkje in mijn wereld, dus vandaar Wanda’s Wereld.

Verandert er verder nog iets behalve de naam?

Nou, op zich niet echt… misschien een andere layout maar qua inhoud van de blogs zal het nagenoeg hetzelfde blijven en zal ik jullie nog steeds blijven vertellen over hetgeen ik zoal meemaak, heb beleefd of wat er ook maar in me komt. Dus nee, ik zal niet ineens gaan bloggen over beautyproducten of foto’s gaan plaatsen met mijn outfits of jullie gaan voorzien van DIY-projecten. Mocht je dat wel willen, jammer dan, dat is gewoon niet mijn ding.

Voor nu ga ik eerst even uitvogelen hoe ik bepaalde dingen achter de schermen kan aanpassen, zo dat bijvoorbeeld mijn Instagram foto’s weer te zien zijn hier…

31 comments

 1. Sabine

  Gefeliciteerd! Dat heb je snel gedaan zo lijkt het! Ik ben wel benieuwd hoe je dat hebt gedaan. Je bent bij WordPress gebleven zo te zien, maar welke host heb je? En zijn je statistieken meeverhuisd?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je! Alle credits hiervoor naar http://www.justhost.nl Zij hebben mijn blog bij wordpress volledig overgezet, ging op zich vrij vlot want gistermiddag heb ik de bestelling geplaatst en gisteravond was alles al klaar! Mijn emailvolgers heb ik inmiddels overgezet hier naar toe en mijn statistieken zouden in de loop van morgen weer accuraat moeten zijn…

   Beantwoorden

   1. Sabine

    Super! Ga eens kijken bij hen!

    Beantwoorden

 2. Serena

  Fijn!!! Nu kun je ook plugins en widgets gaan gebruiken. Op mijn site staat onder ‘About’ een pagina met gebruikte plugins, misschien heb je er iets aan…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Thanx! Zal straks eens gaan kijken!

   Beantwoorden

 3. Mrs. T.

  Hé, leuk een eigen domein.
  En hetzelfde thema als ik zie ik. Hoe krijg jij die foto’s dan naast/boven je blogjes?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat thema had ik ook al bij de gratis versie van wp. Die foto’s zijn een uitgelichte afbeelding, zit rechts onderaan in scherm waar je je bericht typt…

   Beantwoorden

 4. Helena

  Cool! ziet er goed uit Wanda en zeker leuke naam…soms moet je iid gewoon springen 🙂

  Beantwoorden

 5. Yvon

  Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Leuk dat je nu een eigen domein hebt, succes!

  Beantwoorden

 6. Marion

  Ziet er goed uit! Ik zit nog bij WP, maar zit ook te denken om via een host te gaan. Ik zal die van jou onthouden. Vind het namelijk jammer dat ik bepaalde plugins niet kan gebruiken. Gefeliciteerd met je eigen stekje!

  Beantwoorden

 7. Elaintje

  Gefeliciteerd met je overstap. Ik begreep dat als je Bloglovin mailt, dat je dan ook je volgers mee kan nemen.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Bedankt, zal eens informeren!

   Beantwoorden

 8. Insoon

  Leuk dat je nu een eigen domein hebt! En gelukkig blijft je blog gewoon het oude vertrouwde 🙂
  Ik heb je link aangepast in mijn feedreader.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja hoor, blijft verder dezelfde kronkels online gooien!

   Beantwoorden

 9. Carpe Diem

  Gefeliciteerd met je eigen domein! Veel plezier op dit plekje op het wereld-wijde-web.

  Beantwoorden

 10. Morgaine

  Gefeliciteerd Wanda! Je bent gewoon in de mail binnen gekomen ennuh, het zou wel gek zijn als je nu qua stijl ineens zou veranderen met je blog, haha Zelf vind ik het prima zo, ooit heb ik een eigen webstekje gehad, ben andersom begonnen maar heb er geen zin in om dat allemaal uit te vogelen nu.

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Moet zeggen dat het me nu nog mee valt, want geloof me, ik ben echt niet technisch aangelegd

   Beantwoorden

 11. kliefje

  Hij staat inmiddels op mijn Bloglovin’!

  Beantwoorden

 12. Koen

  Goed gedaan. Ik ben het ook al lang van plan maar ik stel het steeds uit. Ik hoop dat het je bevalt. Succes.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ging mij ook jaren zo, nu toch maar knoop doorgehakt…

   Beantwoorden

 13. Saar

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe ‘bloghuis’!

  Beantwoorden

 14. sammie

  Leuk! Gefeliciteerd met je eigen domein 🙂 Ik ben al mee verhuisd 🙂

  Beantwoorden

 15. Gerda Esser

  Leuk gefeliciteerd , ik heb de link aan gepast

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 16. Marcella

  Klinkt als een logische verhuizing. Ik blijf je volgen hoor! 🙂

  Beantwoorden

 17. Sas

  Super leuk! Gefeliciteerd en veel blog plezier met je nieuwe domein.
  Ik ga je weer met veel plezier volgen.

  Beantwoorden

 18. Wildcard

  Proficiat met je eigen plekje 🙂

  Beantwoorden

 19. Saskia

  Gefeliciteerd met je eigen stekkie. Nu kun je lekker na hartenlust knutselen en piel 😉
  Mocht je vragen/hulp nodig hebben, je weet me te vinden…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Bedankt voor je aanbod, wie weet doe ik tzt wel een beroep op je!

   Beantwoorden

 20. Miriam

  Gaaf!! Het wordt ook écht mijn doel in 2016: overstappen naar mijn eigen punt nl-etje. Leuk hoor!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: