Het verhaal achter de foto… (3)

Inmiddels zijn er al 2 foto’s geplaatst en toegelicht in deze nog vrij nieuwe rubriek, namelijk deze en deze. En vroeg ik afgelopen zondag naar welke foto jullie benieuwd waren. Ik had het min of meer wel al verwacht, maar inderdaad, onze kat Clooney, won deze uitverkiezing glansrijk!

Tja, wat kan ik ervan zeggen? Ze is inmiddels 14 jaar en ontpopt zich steeds meer en meer als een echte diva. Vooral richting vriendlief kan ze zich als een verliefde groupie gedragen maar goed, dat heeft natuurlijk niks van doen met bovenstaande foto!

Clooney is op zich vrij relaxt en ligt het liefst zo veel mogelijk lekker in de chillstand, dus lekker relax op haar kleedje op de stoel. Maar zodra ze ontdekt dat er dieren op de tv zijn, dan komt ze in actie en neemt ze echt plaats voor de tv. Echt heel bijzonder om te zien.

Ze gaat er dan echt even voor zitten en zit zo een half uurtje tv te kijken. Ze volgt dan ook echt alle bewegingen van de dieren en verbaast zich er enorm om als er in haar ogen ineens dieren uit beeld verdwijnen die ze vervolgens naast het scherm verwacht terug te zien. Ze kan ons dan ook enorm verbaasd aan zitten kijken, zo van: ‘Waar zijn in hemelsnaam die beesten gebleven?’

Het grappige, of eigenlijk totaal niet grappig, maar afijn, laatst waren er 2 beren op met jonkies en de 2 moeders hadden ruzie onderling waarop de ene zo maar zo’n kleintje doodbeet! Echt erg wreed om te zien natuurlijk. Dat vond Cloon blijkbaar ook, want die draaide zich acuut om en ging weer op haar kleedje liggen. Blijkbaar iets teveel dierenleed voor haar!

11 comments

 1. ~ Inge ~

  Haha..grappig! Boris kan ook soms vanaf de bank echt meekijken naar de tv, is ook zo leuk om te zien!

  Beantwoorden

 2. Morgaine

  Hahahaha natuurlijk heb ik dit vaker gezien, zelfs de hond van mijn ouders, als mijn ouders het aquarium op dvd op de tv aan zetten, of als hij mee mocht naar intra tuin, bij de visjes kijken, hahahahaha Uren als je hem de kans gaf…. en de kat ook bij hen, hier? Nog geen enkele kat zien doen, wat ik soms wel hoop, zo leuk!

  En van die twee beren, apart dat ook zij wegliep….

  X

  Beantwoorden

 3. sammie

  Haha, geweldig. Zal vast een geweldig gezicht zijn om de kat zo te zien zitten voor de tv.

  Beantwoorden

 4. Sabine

  Wat bijzonder! Een kat die van andere dieren houdt en zich dierenleed aantrekt. Ik mag m nu al haha 😀

  Beantwoorden

 5. Mrs. T.

  Dat doen ze hier helemaal niet, televisie kijken.

  Beantwoorden

 6. Elaintje

  Haha superleuk! Mijn katten boeit de tv helemaal niet. Heb het vaker geprobeerd, maar helaas. Heeft Clooney het alleen met dieren op tv of ook met autoraces ofzo?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ze kijkt ook weleens naar Max maar niet echt lang, voor dieren gaat ze echt zitten en zit ze zo een half uur te kijken.

   Beantwoorden

 7. Nesrin

  Ik vind het altijd zo bijzonder als katten reageren op het beeldscherm. Mijn kat heeft dit nog nooit gedaan en dit vind ik best jammer 😉

  Beantwoorden

 8. Gerda Esser

  Wat een leuk logje
  Leuke foto van Clooney

  Lefs Gerda

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.