Bichlbach badeendjes

Throwback Thursday | Onze vakanties in het najaar

In Throwback Thursday neem ik je mee naar leuke gebeurtenissen in het verleden, leuke foto’s die eigenlijk gewoon eens een plekje op mijn blog verdienen of gewoon zomaar een herinnering die ik met jullie wil delen!

Zoals ik al eerder aangaf, zijn we meestal in september/oktober nog wel even een weekje met vakantie. Deze week genieten we nog volop van de nazomer in Spanje maar waar gingen we de afgelopen vijf jaar in deze periode naar toe? Ik zet het voor je op een rijtje!

2012 West-Bohemen in Tsjechië

In september 2012 gingen we samen met mijn ouders op vakantie. Al vrij snel viel de keuze toen op Tsjechië, echter we wilden eens niet naar het Reuzengebergte maar wat anders. Het werd dus West-Bohemen met onder meer de stadjes Karlovy Vary en Marianska Lazne.

Deze vakantie was in oktober en de herfstkleuren waren al duidelijk te zien. Op zich een mooie streek maar toch vind ik het land zelf te weinig te bieden hebben en ook de bevolking niet altijd even vriendelijk.

Marianska Lazne Tsjechië vakanties

2013 Vorarlberg in Oostenrijk

Ook in september 2013 gingen we nog een weekje weg en ook deze keer gingen mijn ouders gezellig met ons mee. Dit keer werd het Oostenrijk en lieten we hun kennismaken met al het moois dat de provincie Vorarlberg te bieden heeft.

Zo namen we onder meer een kijkje bij mijn favoriete meer in Oostenrijk, namelijk de Lünersee!

Lunersee Vorarlberg Oostenrijk

2014 Herfst in de Ardennen (België)

We waren al wel vaker in de Ardennen geweest maar het was ons eerste keer dat we in het huisje van een kennis verbleven in Hotton. We bezochten natuurlijk Durbuy maar namen ook een kijkje bij de Citadel van Namen waar we genoten van het prachtige uitzicht.

Namen Reizen

2015 Tirol in Oostenrijk

Ook in 2016 gingen we gewoon met zijn tweetjes nog een weekje weg. Het werd opnieuw Oostenrijk maar dit keer geen Vorarlberg maar de provincie Tirol. We trokken lekker de bergen in, genoten van kaiserschmarren maar vooral ook van de prachtige uitzichten.

Lermoos

2016 Tirol in Oostenrijk

Ja, voor het eerst gingen we twee jaar achter elkaar naar exact dezelfde bestemming. Sterker nog, ook het appartementencomplex was hetzelfde. Het enige verschil was dat mijn ouders nu met ons mee gingen. Opnieuw genoten we van deze prachtige streek en bracht de ene kabelbaan na de andere ons naar de mooiste plekjes.

Ehrwalder Almsee 2016 Tirol Oostenrijk

Wat lijkt jou een leuke bestemming voor in de herfst?

7 comments

 1. Morgaine

  Als het er maar 25 graden is nu… minimaal, hahaha

  X

  Beantwoorden

 2. Sabine

  Leuk! Ik denk dat Oostenrijk wel een goede herfst-bestemming is, maar ook het zuiden van Europa. Spanje of Griekenland ofzo.

  Beantwoorden

 3. Anne - Ditisanne.nl

  Ik zou ook wel erg graag naar Oostenrijk willen, het is zo’n mooi land. Vorig jaar gingen we in oktober naar New York, dat was echt fantastisch (en ik heb nu ook echt heimwee!!)!

  Beantwoorden

 4. Saskia

  Ik hou van herfstkleuren. En binnenkort ga ik weer genieten als de natuur op zijn mooist is, van onze caravan. Even een weekendje ertussen uit. Ik hoop op een beetje fotogeniek weer uiteraard, dan kan ik laten zien hoe mooi het daar is!!

  Beantwoorden

 5. Florentine

  Wauw wat heb jij onwijs mooie reizen gemaakt! Ik houd er altijd ontzettend van om in het najaar of voorjaar even een weekje weg te gaan. Mijn al time favorite in de herfst is toch wel Spanje.
  Heel liefs! Florentine

  Beantwoorden

 6. Marcella

  Ik zou best ook eens naar Oostenrijk willen in het najaar. De foto met jou bij de Lünersee is echt prachtig!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.