De Boezemvriend_De Groeve fietsen

Terugblik September 2017: Fietsen, Wandelen & Werken

En dat was ook alweer september… De herfst staat al nadrukkelijk te trappelen en de zomer is dan voor mijn gevoel ook echt voorbij. Normaal is september de maand waarin we nog even een weekje op vakantie gaan. Dit jaar dus niet en dat betekent dat de agenda eigenlijk in eerste instantie best wel leeg was.

Maar niet getreurd, natuurlijk hebben we alsnog weer van alles gedaan! Kijken jullie gezellig mee naar mijn septembermaandje?

Ik ging eindelijk weer eens fietsen

fietsen zomer

Na jaren niet echt een fatsoenlijke fiets te hebben gehad, kocht ik op de valreep van de zomer een andere fiets. Natuurlijk moest deze ook gebruikt worden. Zo gingen we om er even in te komen een rondje hier in de omgeving fietsen. Gewoon even weer wennen aan een beetje zadelpijn.

Rondje Zuidlaren

De Boezemvriend_De Groeve fietsen

Althans, we zijn uiteindelijk naar Zuidlaren gefietst en zijn daar op het eerste de beste terras neergeploft. Een mooie fietsroute door de natuur wat mij echt deed beseffen dat fietsen best wel heel erg leuk is. Je komt gewoon een stuk verder dan lopend en ach, je kunt natuurlijk altijd afstappen om foto’s te maken, toch?

Meer weten of ons rondje? Dat kan! Check dan Fotoblog | Fietsen naar de buren!

Ik ontdekte een nieuw wandelgebied in Kropswolde

Wandelroute Leinwijk Kropswolde wandelen herfst

Nadat ik bij mijn ouders kwam en mijn zinnen op een nieuw wandelgebied had gezet, opperde paps De Leinwijk in Kropswolde. Ik had er nog nooit van gehoord maar ere wie ere toekomt. Paps had inderdaad gelijk! Wat een heerlijk wandelgebied, prachtige natuur, rust, mooie uitzichten en verrassende elementen. Kortom, ik heb me er prima vermaakt en weet zeker dat ik er nog wel vaker ga komen!

Heb je mijn artikel hierover gemist? Geen nood, gewoon even klikken op Wandelen in de herfst | Wandelroute Leinwijk

Ik genoot van een super gezellige high-tea

high tea september

We hadden het al vaker geopperd maar het kwam er steeds niet van. In september gebeurde het dan eindelijk, een high-tea met mams, mijn tante en mijn nichtje. Super gezellig! We genoten van een zeer uitgebreide high-tea bij De Kainstobbe in Wildervanksterdallen. Echt heel erg goed verzorgd!

Wat spookte ik verder nog uit in september?

 • we vierden de 64e verjaardag van mams
 • nog een feestje, mijn ouders waren ook nog 44 jaar getrouwd
 • ik genoot van een topdagje met vriendinnetje M. bij Fontana
 • ik ging zowaar shoppen met mijn vriend en allebei slaagden we ook nog eens
 • oh ja, we gingen naar Duitsland dus was er weer een reden om bij een lekker Bakkerijtje neer te ploffen
 • ik schreef lekker veel voor Racingnews365
 • op het werk was/is het druk, te druk, echt te druk

Voor ons doen een vrij rustig maandje dus.

Wat staat er voor leuks voor oktober in de planning?

Nou, ik zei in het begin van dit artikel dat we in september nog altijd een weekje op vakantie gingen. Dit jaar dus niet maar dat wil gelukkig niet zeggen dat we niet meer weggaan! We hebben het weekje gewoon verschoven naar oktober! Jaja, we gaan nog even een weekje naar de zon en wel naar de Costa Brava! Ik wil jullie niet jaloers maken hoor maar het is daar nu nog gewoon een graadje of 24. Vervelend toch?

Verder staat er nog een shopdate gepland met vriendinnetje M en heb ik nog een lunch/wandelarragement geboekt in Witteveen. Iets zegt mij dat oktober best eens een leuk maandje kan gaan worden. Eén ding kan ik jullie al wel verklappen, oktober begon goed met de overwinning van Max in Maleisië!

Wat zijn jouw plannen voor oktober?

12 comments

 1. Shirley

  Wat lekker dat je de zon nog gaat op zoeken, dat staat ook op mijn planning: ik ga vijf dagen naar Málaga. Verder staan er ook nog wel wat leuke dingen op de planning. Op naar een mooie maand!

  Beantwoorden

 2. Emmy

  Wat een heerlijke maand heb jij gehad! Leuk verslag van gemaakt ook.

  Beantwoorden

 3. Marjolein

  Wat een heerlijke maand met heel veel prachtige foto’s Het is daar super mooi, ik ben ook een meisje uit het oosten dus geniet van de mooie omgeving 😀

  Beantwoorden

 4. Judith

  Heerlijk nog een weekje zon! Ik zou ook nog wel een weekje weg willen hoor!

  Beantwoorden

 5. Nicole Orriëns

  Ik ben dan jarig en het is herfstvakantie! Dus ik ga genieten van de herfst.

  Beantwoorden

 6. Sabine

  Wat heerlijk die high-tea! Is al zo lang geleden dat ik dat gedaan heb, kon er altijd enorm van genieten 😀

  Beantwoorden

 7. Eva

  Klinkt als een fijne maand! Wij hebben nog geen vaste planning voor oktober

  Beantwoorden

 8. Sandy

  Wat een fijne maand en wat een schitterende omgeving, wow! Oktober is voor mij Halloweenmaand, dus daar ga ik me stilletjesaan vast op voorbereiden <3

  Beantwoorden

 9. Sjoukje - meergeldminderstress

  Die hightea ziet er heerlijk uit! Mooie foto’s’ ook

  Beantwoorden

 10. Morgaine

  Prachtige foto’s toch weer Wanda! Echt, prachtig.

  En oktober, eigenlijk opnieuw niets behalve weer full force het normale ritme weer op te pakken na twee weken vakantie in en om Amersfoort heen. En dat is vanmorgen gestart met fysiotherapie, ook weer even lekker en nodig ook. 😉 Morgen naar de B12 kliniek in Amsterdam, en donderdag weer aan de slag met mijn cliënten en daarna.. wie weet nog sauna deze maand, oh ja 😉 maar dat zien we wel even. Moeten we nog plannen.

  X

  Beantwoorden

 11. Anita

  September klinkt als een prima maand, maar oktober kan na zondag natuurlijk helemaal niet meer stuk. En wat een fijn vooruitzicht: nazomeren aan de Costa Brava. Geniet ervan!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.