Grimberghoeve juli

Terugblik Juli 2017 | Veel werken, veel Max & zeehondjes

Patsboem, alweer de laatste dag van juli. Hoe is dat in hemelsnaam mogelijk? Voor mijn gevoel zijn we nog maar net terug van onze vakantie in de Ardennen en ligt de hele zomer nog aan onze voeten. Niet dus, want de maand juli is alweer voorbij. Heb ik dan zoveel gedaan waardoor de tijd voorbij is gevlogen? Nah, volgens mij valt dat wel mee eigenlijk.

Op de laatste dag van juli maak ik alvast de balans op en blik ik terug op deze maand!

Werken, werken en nog eens werken

Het was alsof ik de jackpot had gewonnen na onze vakantie. Althans, binnen een dag was ik die hele lekkere lome vakantiegevoel al compleet kwijt en stond ik weer in standje modus Werken, werken en nog eens werken. Regelmatig werd er een avondje overgewerkt. Goed voor het opbouwen van meer vakantie-uren natuurlijk maar ’s avonds of in ieder geval in de weekenden was ik tot niet veel meer in staat.

Ook de komende maand staat, dankzij mijn vakantievierende collega’s, nog volop in het teken van werken. Gelukkig is overwerken even voorbij maar wel werk ik standaard dagelijks zowat een uurtje extra. Ook dat merk je aan het einde van de week wel.

Drie weekenden waarin het volledig om Max Verstappen draaide

In de maand juli stonden er maar liefst drie races op de Formule 1 kalender en ja, sinds ik onderdeel uitmaak van de redactie van Racingnews365.nl betekent dat dus dat er weinig tot geen ruimte was voor andere zaken dan Formule 1. Allemaal heel erg leuk natuurlijk, vooral als Max een race uitrijdt, maar het vergt ook wel de nodige energie. Vooral in combi met drukke werkweken heb ik echt het gevoel dat ik even toe ben aan een computerloosweekend!

Mocht je nieuwsgierig zijn: in Oostenrijk viel Max helaas uit met een technisch probleem, in Engeland werd hij vierde en  afgelopen zondag in Hongarije werd hij vijfde.

Begin deze maand werd onze site overgezet naar de nieuwe variant en dat betekende voor ons redactieleden een dagje Eindhoven. Hartstikke leuk natuurlijk maar voor mij betekende dat wel om half 5 mijn bed uit en pas om 20.00 uur ’s avonds weer thuis. De omgeving was in ieder geval erg inspirerend!

Formule 1 juli

Wat heb ik verder nog gedaan in juli?

Nou, we hadden slechts 2 weekenden om erop uit te trekken. Zo namen we eindelijk een kijkje bij de zeehonden bij Punt van Reide. Echt een geweldig gezicht om die beesten eindelijk in het wild te zien.

Punt van Reide Groningen

Nieuwsgierig geworden? Lees dan dit artikel Zeehondjes spotten bij Punt van Reide.

Ook gingen we nog een dagje naar mijn ouders op de camping in de omgeving van Rijssen. Hier troffen we het in eerste instantie niet met het weer maar gelukkig werd het toch nog droog zodat we nog even een wandeling konden maken door de prachtige omgeving daar.

Grimberghoeve juli

Verder gingen we uit eten vanwege de 45e verjaardag van René en ging ik gezellig een broodje tussen de middag eten met collega’s.

lunch juli

In juli verschenen er ‘slechts’ 9 artikelen op mijn blog. Inspiratie is niet het probleem, tijd en puf helaas wel. De komende tijd wil ik daar echt even meer mee bezig want ik ben nog niet eens klaar met schrijven over onze trip naar Portugal (maart!) en dan wil ik natuurlijk ook nog uitgebreid vertellen over onze trip naar de Ardennen.

Mijn artikelen over de Ardennen gemist? Check dan deze artikelen!

Mijn plannen voor augustus…

Vooral even wat rust pakken, even lekker erop uit in de weekenden nu er even geen Formule 1 races zijn. Lekker met mijn camera naar buiten. Verder natuurlijk wandelen want dat geeft rust in het koppie en is tegelijkertijd ideaal om dingen te combineren zoals wandelen, natuur & fotograferen.

En ja, dan is het eind augustus tijd voor onze volgende trip. Dan gaan we namelijk opnieuw naar de Ardennen maar dan staat alles in het teken van Max Verstappen. We zijn dan het hele raceweekend aanwezig op Spa-Francorchamps en hebben dan (helaas) weinig tijd om van de omgeving te genieten. Maar gelukkig komen we elke dag langs dit prachtige uitzicht. Genieten, toch?

Ardennen juli

Wat zijn jouw plannen voor augustus?

 

 

 

13 comments

 1. Saskia

  Hopelijk brengt augustus je wat meer rust. Maar zo et zien was juli behalve druk ook wel weer leuk 😉
  Mijn plannen voor augustus; nog wat klusjes in huis afmaken, mijn blog weer live brengen onder een andere naam en me langzaam voorbereiden op de vakantie die in augustus begint. Ein-de-lijk!! Dit jaar wat later dan normaal geplant, nah, niks voor mijn innerlijke rust hoor 😀

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuk dat je weer gaat bloggen! Laat je tzt je nieuwe site even weten?

   Beantwoorden

 2. Morgaine

  oeh, van je werk, ja, dat is dan zo jammer ergens, daarom deed mijn moeder altijd de laatste 2 weken van mijn schoolvakantie pas opnemen, dan was iedereen al geweest, en gingen wij nog weg 😉 Plus als zij weer terug kwam, waren de meesten alweer terug, hahaha

  Max, ja… ik wens jullie heel veel plezier in elk geval, maar dat gaat zeker lukken.

  En de maand aug. in elk geval komende woensdag de zomerfair mee draaien, verder zometeen ook gewoon weer zwemmen, en verder? Nul plannen, nog steeds halve, data moeten nog naar voren komen, maar ik zal zeker nog wel dingen gaan doen, dicht bij huis of verder, maar niets wat al op voorhand op het programma staat, zo zat ik gisteren totaal onverwachts op de Veluwe, en heb ik heel veel visite gehad, nieuwe vriend in mijn leven, gewone vriend, en ook daar al geweest bla…. kortom, ik ga het zien.

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   In de schoolvakantie komt het sws niet uit dat ik vrij neem. Dan zijn de mensen met kids al vrij. Hoef ik ook niet uit hoor. Het is alleen dat je als achterblijver het mega druk hebt.

   Beantwoorden

 3. Falderie

  In augustus gaat mijn vakantie voorbij zijn en is het terug volop werken geblazen. Nog een weekje genieten.

  Nog succes daar en veel plezier in je vakantie!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Lekker dat je nog een weekje hebt! Ik heb voorlopig geen vakantie hoor, alleen eind augustus een lekker lang weekend.

   Beantwoorden

 4. Typisch Kim

  Wat leuk om te lezen, maar vervelend te horen dat je het zo druk had en weinig puf had om te bloggen. Hopelijk is augustus toch wat rustiger voor je!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat hoop ik ook! Ben echt wel even toe aan wat meer rust. “Gelukkig’ is er nu even geen F1 dus dat betekent in verhouding rustige weekenden.

   Beantwoorden

 5. Sabine

  Fijne maand ondanks de drukte. Augustus lekker rust pakken en kijken wat er komt. Wij gaan weg over twee dagen voor 2 maanden, heb geen idee hoe het gaat zijn in Buenos Aires hahaha. In ieder geval heel leuk 😀

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, ben echt wel van plan om deze maand mijn rust te pakken. Dat wil natuurlijk niet zeggen, dat ik niks doe maar wel minder achter de pc en lekker de natuur in.

   Beantwoorden

 6. Mrs. T.

  De helft van de mand vier ik vakantie en de andere helft ben ik er aan het werk. En mijn oudste wordt 18!

  Beantwoorden

 7. Marcella

  Wat een drukte zo op je werk joh. Hopelijk vind je in augustus wat meer rust. Ik ben ooi nog bezig met het schrijven over trips van de afgelopen tijd. Ik wil zelfs nog schrijven over avonturen in Amerika & Canada in september!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Nou, helaas is die rust nog ver te zoeken… maar goed, tijd om te schrijven voor mijn blog heb ik nu gelukkig wel wat meer omdat er eventjes geen F1 races zijn.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.