Tag | Sharing is Caring!

Een nog vrije nieuwe tag in blogland maar zeker eentje die een plekje op mijn blog verdiend! Al was het alleen al omdat de bedenkster van deze originele tag, Sammie, me er zelf voor heeft getagd!

Daar gaan we dan!

Van wie is het laatste blogje dat je hebt gelezen en welke was dat? Dat was van Maud en wel over haar genietmomentjes in april!

Welke blogpost heb je als laatste opgeslagen en waarom was dat? Die van Sammie natuurlijk vanwege deze tag!

Deel jij weleens een blogje van een andere blog op een sociaal media kanaal? Nee, nog nooit gedaan…

Bij welke 3 bloggers kom je dagelijks? Meestal maak ik dagelijks wel een rondje langs mijn rijtje van bloggers maar stel dat ik maar heel weinig tijd heb dan gluur ik zeker even bij Marcella, Dinastie en Saskia.

Welke blogpost vond je erg nuttig de laatste tijd? Dat was een blog over dat je na 8 uur slaap toch nog moe wakker kunt worden en wat je hier het beste tegen kunt doen op Today Magazine.

Bij welke blogger leer je vaak iets? Eh… niet echt specifiek iemand in het bijzonder eigenlijk, ik pik overal wat van mee wat betreft boekentips, hotspots, films, noem maar op…

Het laatste recept wat je las, bij welke blogger was dat? Dat is ongetwijfeld op de blog van Lekker en Simpel, een blog waar ik al heel wat heerlijke recepten vandaan heb gehaald, net als uit hun kookboek. En zeg nu zelf, deze cheesecake roept je toch gewoon?

Bij wie moest je het laatst hardst lachen en om welke blogpost was dat? Pfff…. lastig, ik denk bij Kliefje, over hoe ze er alles aan heeft gedaan om haar kat weer relax te krijgen zodat ze haar schoonmaakster kon behouden!

Er zijn een hoop bloggers met mooie foto’s, noem er eens 3 waarvan jij de foto’s altijd zo mooi vindt. Vooral de kattenfoto’s van deze Saskia vind ik ontzettend mooi, omdat het mij nog nooit is gelukt om onze kat zo op de foto te krijgen, verder de prachtige strandfoto’s van Mieke en van haar 2 dochters en tenslotte de foto’s van Marcella, heel divers van haar lekkere lunches tot prachtige luchten tot pareltjes van haar reizen.

Is er een blogger van wie je de layout heel gaaf vindt? Ik moet bekennen dat ik eigenlijk niet zo op de layout let, het gaat mij veel meer om de inhoud, dus helaas kan ik hier niemand noemen…

Heb je nog leuke nieuwe muziek bij een blogger ontdekt en zo ja, bij wie? Ook dit wordt een no go bij mij, want ik heb werkelijk waar geen idee bij wie ik recentelijk nog iets van muziek heb geluisterd…

Is er een blogpost die je zo leuk of juist zo boeiend geschreven vond waarvan je vindt dat iedereen deze gelezen moet hebben? Dat was de blog van deze Saskia over hoe zij heel openhartig vertelde hoe zij haar burnachtige klachten aanpakte, vooral omdat ik afgelopen winter zelf te maken kreeg met een mega winterdip en er dus wel het nodige in herkende…

Veel bloggers hebben iedere week een terugkerend onderwerp, naar welke post kijk jij altijd uit en bij wie is dat? Pff, lastig hoor maar goed, ik vind het altijd wel leuk om bij Serena haar Instadiary te lezen, meestal heb ik de foto’s op IG al gezien maar het is gewoon leuk om het verhaal er achter te lezen.

Is er een blogger die je pas net hebt ontdekt? Ja, de blog van Sabine die haar grote liefde achterna vloog en sindsdien in Colombia woont en ons nu een kijkje geeft in haar leventje daar en ons laat kennismaken met dit land.

Tag nu 3 bloggers en vergeet niet ze te vertellen dat je ze hebt getagd! Bij deze, Saskia omdat ik haar blog al heel wat jaartjes volg en wel benieuwd ben naar haar antwoorden, Maud omdat ze volgens mij nu nog net tijd heeft om deze tag in te vullen voordat hun kleintje komt en Serena omdat ik denk dat ze deze tag wel leuk zal vinden en ik ook erg benieuwd ben naar haar antwoorden!

19 comments

 1. Sabine

  Hรฉ wat leuk ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  Beantwoorden

 2. Saskia

  Ik neem ‘m graag over!
  En dankjewel voor het twee keer noemen.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Geheel je eigen verdienste!

   Beantwoorden

 3. Ferry & Jacqueline

  Wat leuk zeg. Echt leuk voor de mensen.
  Fijne zondag!

  Beantwoorden

 4. Morgaine

  Hahahaha, ja zag de tag ook al bij Sammie, en ik dacht, mettertijd ga ik die ook eens proberen in te vullen. Er staan weer wat linkjes in om te volgen voor mij, maar later, heb nog wat in te halen voor nu ๐Ÿ˜‰

  X

  Beantwoorden

 5. zomersproetje84

  Leuk dat jij hem ook hebt ingevuld! Er staan voor mij nieuwe bloggers tussen en zal deze blogjes eens bezoeken.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dat vind ik ook echt het leuke aan deze tag! Je leert op deze manier een hoop nieuwe blogs kennen en daar blijf ik me iedere keer weer over verbazen!

   Beantwoorden

 6. maudgeniet

  Leuk om te lezen! Ik ga de tag overnemen en zal ‘m dan tussen mijn andere blogs inplannen voor de komende weken ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden

 7. kliefje

  Thanks voor de nominatie, vond het zelf helemaal niet om te lachen ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Natuurlijk was het triest voor Misty maar je blijheid dat je schoonmaakster kan blijven nu Misty weer haarzelf is, zorgde wel voor een dikke smile!

   Beantwoorden

 8. Angelique

  Wat een leuke tag is dit!

  Beantwoorden

 9. Koen Schyvens

  Een lijstje met heel veel meisjes …

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Klopt, er zullen best een hoop mannelijke bloggers zijn maar ik lees alleen bij jou en volgens mij lezen er hier ook niet zoveel mannen mee, misschien maar eens doorbreken

   Beantwoorden

 10. Serena

  Bedankt voor het taggen en het vernoemen. Weet nog niet of ik hem overneem, zoveel bloggers volg ik nu ook weer niet volgens mij. Ik houd hem in ieder geval in de gedachten.

  Beantwoorden

 11. Sammie

  Jeej, leuk dat je hem hebt ingevuld! Zie weer nieuwe bloggers die ik nog niet ken en dat maakt het zo leuk ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Vindt het echt origineel bedacht van je!

   Beantwoorden

 12. Ysanne

  Leuke tag is dit! Mooi om nieuwe bloggers te leren kennenn ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: