Summer Plans, hoe staat het ermee?

Terwijl het op dit moment meer herfst lijkt dan zomer, bedacht ik me van het weekend ineens ‘hoeveel kan ik eigenlijk al afstrepen van mijn Summer Plans?’ Kan ik überhaupt al wat afstrepen of moet ik me nog als de sodemieter gaan haasten om deze zomer toch nog een beetje te doen slagen?

Ergens in juli maakte ik dit lijstje bekend, gewoon wat dingetjes die ik deze zomer wilde gaan doen. Natuurlijk is er geen man over boord als het niet is gelukt maar ach, als je zoals ik van de lijstjes bent, is het wel zo prettig als je ook daadwerkelijk iets kunt afstrepen. Nog beter is alles maar goed, wijsheid komt met de jaren en dan weet je het wel… vaak roep je teveel wat of niet haalbaar is om wat voor vage reden dan ook…

IMG_6386
Ameland met vriendlief en paps & mams… (september 2014)

Zo wilde ik:

* waddeneiland bezoeken…  helaas nog niet geweest, maar staat zeker nog wel op de planning. Misschien als er nog een mooie zomerdag in september voorbij komt…

* dagje strand… idem voor boven, want dat is natuurlijk de combi…

* waterijsjes maken… ook nog niet gedaan, wel de nodige gegeten maar die waren allemaal gewoon kant en klaar van de winkel…

* smoothies maken… ja, eindelijk! De blender pruttelt hier wekelijks wel, favoriet is nog steeds de simpele bananensmoothie maar goed, het kan worden afgestreept!

* de provincie Groningen verder ontdekken (iemand nog tips wat ik absoluut moet gaan zien in mijn eigen provincie?)… oeps… roep ik dit niet al een jaar? Wat we tot nu toe hebben gezien? Zoutkamp natuurlijk en ….. oh ja, Mussailkanaal met al die historische bootjes en …. eh… nee, dat was het wel. Shame on me dus!

* fotoboek maken van Normandië… oh, grote goedheid… nog niet eens mee begonnen! Kreeg gisteren toevallig wel een bon voor 20% korting bij CEWE Fotoservice welke geldig is tot 1 oktober, dus voor die tijd is ie in ieder geval wel klaar!

* weekendje Spa-Francorchamps i.v.m. Formule 1 race… nou héhé… gaat volgend weekend eindelijk gebeuren! Zo’n zin in, hoewel… dixies en Wan is ook niet echt een combi waar ik op zit te wachten (leuke woordspeling, grijns…)

* fotograferen op basis van een bepaalde thema… wat had ik hiermee eigenlijk voor ogen? Geen enkel benul maar ondanks dat lijkt het me best wel leuk maar als iemand suggestie heeft wat ik in mijn foto’s moet gaan verwerken, dan hoor ik het graag!

* dagje Giethoorn… nog zoiets… laatst wel met vrienden dicht bij Giethoorn in de buurt geweest maar veul dichterbij zal het ook wel niet meer gaan worden deze zomer… zoveel dingen, zo weinig tijd…

* de geschikte rok vinden… ach ja, wie hou ik nu voor de gek? Jullie of mezelf? Ik in een rok? Kom op zeg… ik kan al haast geen geschikte broek vinden, laat staan een rok. Eerlijkheid biedt mij te zeggen dat ik ook niet heb gezocht hoor…

En jullie? Hoe staat het met jullie Summer Plans? Ook richting prullenbak verwezen of toch het nodige kunnen afstrepen?

18 comments

 1. natasjaslifestyle

  Ik heb begin dit jaar een lijstje gemaakt: 1x in de maand met vriendinnen uiteten!! Dat is me tot nu toe gelukt!! Elke week zwemmen, daar zit al weken de klad in!! Beautydagje met mijn moeder zit in de planning!! Weekendjes: Londen, Parijs, Wenen, nog niet in de planning en vakanties Jamaica, Griekenland komt er voorlopig ook niet van. Maar je moet wat te wensen over hebben ?

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Vakantie Jamaica…. wow… dat zou super zijn joh!

   Beantwoorden

 2. zosaar

  Heerlijk je reactie! Zie je allemaal zitten een paar maanden geleden, ja dit kan en een rok en.. en.. en… En nu denk je: Wat dacht ik toen?! Grappig!

  Beantwoorden

 3. Morgaine

  Nou ja, en ik denk juist dat je makkelijker een mooie rok kunt vinden dan een broek! Dat is wel mijn ervaring, vooral als die lang en van boven in je taille zit en dan wijd uitloopt naar onderen, halve cirkel noem je dat dan. 😉

  En ja, ik heb alles deze zomer al bijna afgestreept, 24 aug. de laatste, dan is er nog 1 ding die ik deze zomer had willen doen, maar of ik die nog ga redden? Weet ik niet, en dat is familie bezoek… naar Wormerveer.

  X

  Beantwoorden

 4. Sabine

  Wel plannen maar niet specifiek voor de zomer aangezien we dat hier niet hebben 😛 Dus heb gelukkig iets meer tijd… Die foto bovenaan trouwens lijkt net sneeuw zo wit is het…

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Is gewoon het goudgele strand van Ameland!

   Beantwoorden

 5. zomersproetje84

  Skip die rok! En wat betreft de foto’s zijn ook weer te combineren met punt 1 en 2. Wat ik nog wil deze zomer…strand mag best nog een keer net als bbq (nog weinig gedaan) en meer lezen. Ook al een milkshake gemaakt?:-)

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ook geen rokken voor jou? Milkshake ook al gemaakt, ook met banaan, erg lekker!

   Beantwoorden

   1. zomersproetje84

    Jammie bananenmilkshake!! Soms draag ik ze wel (vooral in de zomer), maar mijn voorkeur gaat toch uit naar broeken 😉

    Beantwoorden

 6. Insoon

  Blijft leuk die schaduwfoto’s en gelukkig heb je al iets van je lijstje af kunnen strepen 😉 Van dixies ben ik ook geen fan, haha.. maar je moet er iets voor over hebben hè. En ik heb ook wel wat rokken in de kast hangen, maar ben meer een broekenmens 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ik wil er maar niet teveel over nadenken…

   Beantwoorden

 7. Sammie

  Toch fijn dat er 1 ding is afgestreept van je lijst hihi.. Foto’s maken in een thema, geen idee wat je daar toen mee bedoelde of wat je voor ogen had 🙂

  Beantwoorden

 8. blauwesokken

  Wel een heerlijk lijstje! Het is nog even zomer en komt het er deze zomer niet van… dan is er volgend jaar weer een zomer! 🙂
  Wat leuk dat jullie de provincie Groningen verder willen ontdekken! Ik vind de omgeving Westerwolde errug mooi, vooral om te fietsen! Er zijn ook genoeg leuke thee- en picknickboerderijtjes te vinden waar je onderweg kunt stoppen om lekker te eten en drinken.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dat is inderdaad een mooie omgeving, wij hebben daar in het verleden best wel regelmatig gewandeld. Misschien straks maar weer eens opnieuw gaan ontdekken.

   Beantwoorden

 9. Helena

  Owh.. nog genoeg waarmee je je kunt vermaken, zo te lezen :-).

  Beantwoorden

 10. LJ

  Grappig dat je twee maanden later op zo’n lijstje kan terugkijken en denken “waar zat ik in godsnaam met mijn gedachten???” Ik heb dat dus ook met mijn 2015-plannen. Zoals je zegt, er gaan geen doden vallen omdat je niet alles doorstreept hé, lijkt mij dat uw zomer tot nu toe al heerlijk is verlopen 😉

  Beantwoorden

 11. Serena

  Hahaha, nog niet echt opgeschoten dus. Ik had niet echt plannen, ik leef gewoon met de dag…

  Beantwoorden

 12. Lies

  Ik had niet echt een planning gemaakt. Eerder een beetje genoten van het feit dat ik niet meer naar school hoef, voor, ach ja, de rest van mijn leven 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: