Bad Zwischenahn qualitytime

Qualitytime in Bad Zwischenahn

Standaard hebben vriendlief en ik meestal alleen de zondag voor ons tweetjes. Doordeweeks zijn we allebei druk met onze eigen dingen, ik werk van dinsdag tot en met vrijdag en vriendlief heeft een eigen zaak waar hij eigenlijk altijd wel mee bezig is maar zoals gezegd, de zondag is vaak zo’n dag waarop we er gezellig samen op uit trekken.

De afgelopen weken kwam het er helaas niet van, of het slechte weer hield ons binnen of vriendlief was zelf de hort op of we hadden, weliswaar heel gezellig, samen andere afspraken staan. Heel bewust leefde ik dan ook een beetje naar dit weekend toe, even geen afspraken, maar gewoon even weer ouderwets tijd voor onszelf, qualitytime dus!

Op zondag in de miezerige regen naar Bad Zwischenahn…

Bad Zwischenahn qualitytime

Weer trok Duitsland ons en dit keer reden we noordelijker naar het pittoreske plaatsje, Bad Zwischenahn. Eén van de weinige plekken waar in Noord-Duitsland op zondag de winkels open zijn. Nu ben ik daar absoluut geen voorstander van maar het zorgt in ieder geval wel voor levendigheid.

bad Zwischenahn qualytime

Ondanks de miezerige regen, de frisse wind en een snotterige vriendlief, liepen we eerst ons rondje door de winkelstraat om natuurlijk weer neer te strijken bij onze favoriete bakkerij (echt, als jullie tips willen, wij weten ze wel te vinden hoor!), om vervolgens even snel door het kleine openluchtmuseum te lopen om tenslotte een wel erg frisse neus te halen langs de oever van het meer.

Bad Zwischenahn qualitytime

Terwijl ik natuurlijk de ene foto na de andere nam, helaas was het nog steeds wat miezerig waardoor ik mijn gewone camera maar in de tas heb laten zitten en lekker met mijn mobieltje in de weer was, en vriendlief braaf stond te wachten tot ik ook die ene foto voor de zoveelste keer had gemaakt, genoot ik van dit uitstapje samen. Gewoon even lekker weg en hoe kneuterig het dan ook mag zijn, dit zijn juist van die momentjes waarvan mijn innerlijke accu direct weer vol komt te zitten.

Voor meer foto’s van ons uitstapje naar Bad Zwischenahn ben je natuurlijk meer dan welkom op mijn Facebook Pagina!

11 comments

 1. Sabine

  Wat een leuk uitstapje weer! Lekker bijtanken met z’n tweetjes 😀

  Beantwoorden

 2. patricia

  Leuk! deze kun je weer noteren bij je geluksmomentjes. Heerlijk die quality time momenten. Ik kan daar ook zo intens van genieten.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Zei net nog tegen vriendlief dat ik het echt een top weekend vond, ondanks dat het gisteren qua weer niet eens zo super was, maar gewoon gezellig samen op pad, ik geniet daar altijd erg van.

   Beantwoorden

 3. Wendy

  Heerlijk zulke uitstapjes. Zouden wij ook echt wat vaker moeten doen. Helaas is mijn vriend ook een enorm bezige bij. De laatste weken is hij weer enorm druk met z’n eigen bedrijfje enzovoorts. Naja, er komt vanzelf wel weer een moment met meer rust aan.

  Beantwoorden

 4. Deborah

  Wat heerlijk om er zo met zijn tweetjes op uit te trekken. Jammer van het weer maar dat mocht de pret niet drukken zo te zien haha.

  Beantwoorden

 5. Nesrin

  Fijn zo een uitstapje, even weg naar een andere omgeving doet een mens goed.

  Beantwoorden

 6. ~ Inge ~

  Heerlijk om zo samen weg te gaan! Wel jammer dat jullie regen hadden, hier was het zondag prachtig weer!

  Beantwoorden

 7. Serena

  Jammer van het weer, maar lekker om er weer een paar daagjes tussenuit te kunnen knijpen…

  Beantwoorden

 8. Morgaine

  Als ik dichter bij de grens zou wonen zou ik ook vaker de grens over steken, waarom niet, alsof het een zonde is, zo komt het wat over bij mij nu, hahaha nee hoor, de wereld is groot en overal is wat te vinden of te zien, of het nu regent of de zon schijnt, al is het fijner als de zon schijnt natuurlijk 😉

  Blijf lekker genieten met zijn tweetjes, soms ben ik er best jaloers op dat jullie zo dicht bij de grens wonen om er even overheen te trekken 😉

  X

  Beantwoorden

 9. Flavie

  Oh wat mis ik hier de weg-zijn-wij-momentjes… moeten wij hier dringend nog eens tijd voor maken… zeker na het zien van jullie foto’s 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.