Op de Koffie | freaky cold, nieuw layout & inspiratieloos

Wie o wie heeft zoveel invloed op het weer dat het acuut een paar graadjes warmer kan gaan worden? Eind april en we kunnen nog steeds niet definitief afscheid nemen van de winterjas en/of winterdekbed! Maar goed, het is weer maandag, dus pak een kop koffie of thee en lees wat ik zoal met je wil delen!

It’s so freaky cold outside!

Kuhlungsborn _ Wismar
Ons eerste terrasje van het jaar pakten we in Kühlungsborn in Duitsland…

Echt, ik zei het al in het begin van mijn blog maar dit weer bevalt mij dus helemaal niet. Natuurlijk, het is droog… maar daar is dan ook wel direct alles mee gezegd, toch? Ik bedoel, waar zijn die lekkere middagjes buiten lezen in de zon gebleven? Of wat te denken van die lekkere terrasjes die je niet kunt weerstaan? Het is alweer een tijdje geleden dat ik het zo uitkiende dat ik deze week pas donderdag weer hoef te gaan werken en op dat moment ging ik er echt van uit dat ik in ieder geval 3 heerlijke dagen buiten zou zijn, gewoon lekker wat lezen, lekker wandelen en natuurlijk in het buitenbad bij Fontana (ga ik morgen heen trouwens…) lekker genieten van die overheerlijke zonnestralen op mijn snufferd. Maar helaas dus…

Nog steeds zoekende naar de juiste layout…

theme koffie
Het Actuate Theme

Zien jullie door het bomen het bos nog wel? Ik niet, ik heb echt wel ideetjes hoe ik mijn layout wil hebben maar doordat ik zelf op dat vlak zo niet handig ben, ben ik dus min of meer afhankelijk van wat er zoal wordt aangeboden. En dat aanbod is immens groot dus hoe vind je daar net die ene theme tussen die het helemaal voor jou is? Ik heb werkelijk waar geen idee! Gisteravond heb ik deze layout online gegooid maar of dit een blijvertje is, geen flauwe notie, dus niet raar opkijken als de vorige layout er weer op komt te staan. En nog zoiets… is er tussen mijn lezers misschien iemand die handig is in het maken van een leuke header?

En wat moeten we vandaag weer eens gaan eten?

Een pastagerecht volgens Lekkerensimpel
Een pastagerecht volgens Lekkerensimpel

Ja, jullie dachten natuurlijk dat ik inspiratieloos was op het gebied van bloggen maar dat is dus niet aan de orde. Ik vind het momenteel zo ontzettend lastig om steeds te bedenken wat we gaan eten. Op dit moment grijp ik te vaak terug op onze vaste gerechten, op zich niks mis mee, maar een keertje wat anders zou een welkome afwisseling zijn. En wat te denken van de prijzen die ze momenteel voor groente durven te vragen? Vorige week of zo bij de Lidl een bloemkooltje voor € 3,=! Dus ik denk dat ik zo maar even ga struinen bij mijn favoriete site, namelijk Lekkerensimpel.

Jullie nog plannen voor vandaag?

16 comments

 1. Morgaine

  Hahahaha de inspiratie, ja dat dacht ik en toen dacht ik nog, kijk Wanda, vandaag heb ik jou ene tag gegeven, wie weet kun je er iets mee, hahahaha Nou kijk maar, of je hem leuk vindt 😉 Ik heb jou en Sammie getagged in elk geval.

  Het weer, jaaaaaaaa afgelopen zaterdag, vrijdagavond eigenlijk, mijn moeder, ben je morgen thuis?????? Ja.. kom ik naar je toe, om half 11 ben ik er… goed.. gaan we winkelen hier of zo, we zien wel… maar zo freaky koud en al die regen, wat haar deed besluiten, kom we gaan naar je kleine baby nichtje, ook GOED, hahahahaha

  Maar ook wij zaten al, we hebben nog niet eens een fietstocht gemaakt, mijn ouders niet, en ik niet, normaal is dat in april altijd wel al een keer voorgekomen, onze eerste grote fietstocht…. Maar de andere kant, nu nog koud, des te langer warm straks in het najaar? 😉

  Recepten… elke zaterdag zet ik er op dit moment eentje neer, vandaag ga ik de frikadel maken, dit is de categorie die ik je geef, dus scrollen maar 😉 https://mymorgaine.wordpress.com/category/recepten/

  Eet smakelijk, wat je ook gaat maken 😀

  X

  Beantwoorden

 2. Wanda

  Leuk, ga direct even kijken welke Tag je mij hebt toebedeeld! Ik zag inderdaad al wat recepten op je site voorbij komen, waaronder de pindasoep die mijn aandacht trokken. Dus ook daar ga ik zeker even tussen kijken!

  Beantwoorden

 3. Patricia

  Ik ben ziek geworden, ik kruip weer onder de wol ?

  Ps deze lay-out is niet verkeerd!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Griep? Beterschap meid!

   Beantwoorden

 4. Sabine

  IK vind het leuk je layout! Maar begrijp helemaal je struggle hoor. Je wilt niet weten hoe lang ik heb gezocht naar mijn layout. Echt uren en uren en uren pff.. Trouwens, mijn vader appt net dat ze vanavond in NL natte sneeuw verwachten…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Mooi dat het in de smaak valt! Wat die natte sneeuw betreft…. 15 km bij ons vandaan is het al zover, daar waren de wegen al wat wit…

   Beantwoorden

 5. sammie

  Vind het sowieso belachelijk dat groente zo duur is, we moeten allemaal gezond eten maar als je naar de prijzen kijkt schrik je je het apenzuur.
  Het koude weer bevalt mij ook helemaal niet, zo klaar mee.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Idd schandalig dat gezond eten zo duur is waardoor veel mensen toch weer geneigd zijn naar junkfood…

   Beantwoorden

 6. Helena

  Heel herkenbaar allemaal (en ook ik betaal werkelijk geen 3 euro voor een bloemkool :-)). Inspiratie qua eten haal ik ook van het net, zoals gisteren een heel simpel maar lekker broccolistampotje met niet teveel aaardappel, uitje, pepertje en kipfilet hard gebakken (een aanrader).
  Wens je in ieder geval een fijne week toe (en morgen gewoon lekker achter de tv :-))

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Voor de tv naar koningsdag kijken??? Daar zie ik echt nooit iets van joh

   Beantwoorden

 7. Koen

  Niet te vaak van lay out veranderen – is mijn advies.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat probeer ik ook wel te beperken maar ben er nog steeds niet helemaal uit.

   Beantwoorden

 8. Flavie

  Ik ben de aprilse grillen zo beu… het mag toch een beetje gaan beteren hé.

  Beantwoorden

 9. Marcella

  Ik vind je lay-out mooi zo! <3

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je! Leuk om te horen!

   Beantwoorden

 10. LJ

  Ik heb hetzelfde voor met die layout hoor. Degene die ik nu heb staat er al een tijdje en is leuk omdat je kan wisselen tussen de lettertypes. En ben zelf ook geen kei in designen dus gebruik ik als header altijd één of andere foto die bij het seizoen past.. en daar stopt het dan ook :p
  Ik denk dat het nog wat vroeg was voor bloemkool; die eerste lentegroenten zijn altijd wat duurder, de aardbeien soms nog 4 euro! Dat zakt nog wel eens de grote oogst er is en er dus meer aanbod komt 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.