De Heemtuin

Op de Koffie | Briljante Max Verstappen, rondje Heemtuin & kou

Hallo allemaal! Allemaal weer bijgekomen van het weekend? Ik moet zeggen, dat ik wel wat moeite heb om op gang te komen hoor! Het was dan ook een weekend die ik niet zo snel zal vergeten! Waarom niet? Nou, dat ga ik je nu natuurlijk haarfijn uit de doeken doen!

Het weekend begon met een hoop koude ellende

Onze CV-ketel bleek definitief de geest te hebben begeven, dus vrijdagavond moesten we ons behelpen met een elektrisch kacheltje. Uiteindelijk steeg de temperatuur wel naar een graadje of 17 maar het was verre van aangenaam. Om nog maar niet te spreken van onze slaapkamer waar je echt het idee had dat je zo rechtstreeks de vriescel in stapte. Nee, bepaald geen leuk begin van het weekend. Zaterdagochtend was het gedaald tot amper 12 graden en moesten er dus drastische maatregelen worden genomen. Een nieuwe CV-ketel werd opgehaald en geïnstalleerd. Aan het eind van de middag snorde die er gelukkig over zodat we ’s avonds alle leed ook al weer waren vergeten!

Om de tijd te doden ging ik zaterdagmiddag nog met mams op pad

Zaterdagmiddag was het thuis nog niet bepaald lekker dus ging ik richting mams om daar een beetje op temperatuur te komen. Hoewel… we besloten alsnog even de benen te gaan strekken en een frisse neus te gaan halen in De Heemtuin. Toch mooi dat mijn ouders vlak bij zo’n prachtig mooi natuurgebied wonen! Ideaal om te wandelen, te fotograferen en vooral even lekker mijn hoofd leeg te maken van alle koude perikelen bij ons thuis!

De Heemtuin

Zondag was het weer tijd voor Max Verstappen

Zondagmiddag klokslag 16.15 uur begon ik aan de live-blog voor Racingnews365 en door alle safety car situaties en rode vlaggen was het iets van 20.30 uur toen ik de lezers bedankte voor het volgen van onze live-blog! Nog niet eerder meegemaakt dat een race zo lang onderweg was. Maar… het was ook één van de meest mooie races die ik ooit heb gezien! Uitgerekend Max Verstappen stal op weergaloze wijze de show door met sublieme inhaalacties het hele veld het nakijken te geven. Mijn hartslag schoot omhoog en de adrenaline gierde door mijn lijf maar wat was het geweldig om te zien. Ik snap best dat er nu nog mensen zijn die zeggen dat ze absoluut niks met formule 1 hebben maar geloof me, deze race was echt een klassiekertje en zou je gewoon alleen al vanwege Max even moeten gaan kijken. Al was het alleen maar zijn inhaalacties! Dan kun je er tenminste bij het koffieautomaat over mee praten! En anders kun je natuurlijk ook altijd even alles terug gaan lezen op Racingnews365! Dan ben je ook zo weer op de hoogte!

Hoe was jouw weekend?

6 comments

 1. Mrs. T.

  Ik heb er niets van meekregen, is dat heel erg? 😉

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Eigenlijk wel want dit was echt zo’n race waar over 10 jaar nog over wordt gepraat!

   Beantwoorden

 2. Koen

  Het was inderdaad ‘spectaculair’ van Max en het wordt daarmee inderdaad een ‘historische’ race. Zelfs Isabel bleef meekijken … dat heeft ze nog nooit eerder gedaan. Zelf vond ik die eindeloze rondes achter de Safety Car erg vervelend en saai. Een tijdelijke stop (rode vlag) bij noodweer kan ik begrijpen.

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Oe balen van de cv! In Bogotá is het ook hartstikke koud en hier bestaat geen verwarming. Ik heb altijd ponchos en truien aan over elkaar haha

  Beantwoorden

 4. Marcella

  Onze CV is niet van een heul goede kwaliteit en hij is nu 12 jaar oud. Dus ik zal binnenkort net zo’n ervaring hebben als jij. Brrr!!

  Beantwoorden

 5. Yvonne

  Oh wat balen, die cv-ketel… dat zou echt niks voor mij zijn, ik ben zo’n koukleum.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.