Meest gelezen blogs van 2015…

Bij Marcella kwam ik een hele leuke blog tegen met daarin de meest gelezen artikelen op haar site en aangezien we toch in de laatste fase van dit jaar zitten en ook al een beetje beginnen terug te blikken, leek het me ook zeker wel leuk om mijn meest gelezen blogs van 2015 te publiceren. Zit er nog iets tussen wat aan je aandacht is ontsnapt? Klik dan gewoon op de foto en dan kun je het alsnog lezen!

Montafon
Montafon

Ben ik vreemd of gewoon eerlijk?

De blog waarin ik eerlijk uitsprak dat ik soms/vaak liever wat anders doe dan te moeten werken, maakte blijkbaar best wel wat bij jullie los. Gelukkig bleek ik niet de enige te zijn die regelmatig haar kostbare tijd op een andere manier zou willen invullen dan de hele dag achter de pc polissen te moeten inkloppen. Nog steeds overheerst dat gevoel bij mij en hoewel ik donders goed besef dat er gewoon geld binnen moet komen, bekruip me wel steeds vaker het gevoel dat er iets moet veranderen en dat ik hierin actie moet gaan ondernemen…

Mont Saint Michel

Normandië | Mont Saint-Michel

In juni waren we eindelijk 2 weken in Normandië en blogde ik uitgebreid over de verschillende dingen die we daar hebben gezien. Niet alleen de invasiestranden en de prachtige natuur maakte indruk op ons maar zeker ook ons uitstapje naar het schiereiland Mont Saint-Michel. Deze prachtige abdijencomplex wat zo ineens opdoekt in de verte is zeker een bezoekje waard en staat niet voor niks op de Werelderfgoedlijst van Unesco!

Highline 179

Tirol | Highline 179

Eind september gingen we nog een weekje naar Tirol en bedwongen we deze langste wandelhangbrug in Tibestaanse stijl op een hoogte van 114 meter. Met knikkende knietjes liepen we hier 2x over heen terwijl we ondertussen genoten van de prachtige vergezichten. Niet voor niks noemen de Oostenrijkers dit zelf Blick mit Kick!

IMG_20150823_120521

Het leven van een F1 Fan (2)

Eind augustus gingen we naar Spa-Francorchamps om daar live de verrichtingen van Max Verstappen in de Formule 1 te kunnen zien. Middels 2 blogs gaf ik jullie een kijkje achter de schermen en nam ik jullie mee in mijn wereldje en ja, dat het leven van een F1 fan best wel vermoeiend kan zijn, bewijst bovenstaande foto natuurlijk wel!

IMG_5005

Wiebie74 over 5 jaar…

Soms kijk je terug en soms kijk je dus vooruit! In deze blog maakte ik jullie deelgenoot van mijn toekomstplannen en kreeg ik behoorlijk wat opmerkingen van mijn collega’s toen ze lazen dat ik eigenlijk binnen nu en 5 jaar dolgraag wat anders zou willen doen!

Onderstaande blogs maken mijn top 10 van meest gelezen blogs van 2015 trouwens compleet:

♥ Ik ben een junkie

♥ Normandië | Utah Beach

♥ Smartphone op je werk

♥ Plog | Ein tag in der Harz

♥ 7 nadelen van ouder worden

 

11 comments

 1. Sabine

  Leuke overzichten zijn dit inderdaad! Denk ook dat ik m na de kerst ga overnemen met mijn top 10 😀 Als jullie dat goed vinden natuurlijk 😉

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Gewoon doen hoor!

   Beantwoorden

 2. Sas

  Leuk zo’n overzichtje. Ik ken alle blogjes bijna al. Leuk om nog eens bij elkaar te zien.

  Beantwoorden

 3. Gerda Esser

  Wat een leuk overzicht
  Ik ben weer hele maal bij gelezen
  En Ik wens jou een heel fijn weekend

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 4. Morgaine

  hahaha ik denk oh leuk, nu vind ik iets nieuws onder het oude…

  ‘heb ik ze allemaal destijds live gelezen’

  Leuk om te doen zo ook!
  x

  Beantwoorden

 5. Marcella

  Leuk jaaroverzicht Wanda! Tof om je favoriete posts nog even terug te zien en te lezen wat ik gemist heb!

  Beantwoorden

 6. Serena

  Leuk om te zien dat een artikel goed gelezen wordt hè?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat zeker! Doe je het tenminste ergens voor!

   Beantwoorden

 7. Insoon

  Leuke blog! Oei en die wandelhangbrug in Tirol, brrrr 😉

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Was echt een kick!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: