Maandag gebabbel…#1

Maandag… de regen komt hier met bakken tegelijk naar beneden en de wind giert om het huis heen. Duidelijk een dag om binnen je vermaak te zoeken en er niet lekker op uit te trekken. Jammer maar het is niet anders…

Maandagmorgen is vaak ook zo’n moment om even terug te denken aan het weekend. Een weekend met van alles wat; bezoekjes aan schoonvader in het ziekenhuis (gaat de goede kant op trouwens…), werden afgewisseld met de noodzakelijke dingetjes als boodschappen doen, wasjes draaien, opruimen en andere huishoudelijke geneuzel…

Ook liet ik voor het eerst in 1,5 maand mijn gezicht weer eens zien in de sportschool en probeer ik langzaam weer in het ritme van 2 keer in de week sporten te komen. De eerste sessie ging me goed af, geen last gekregen van mijn knie dus vanmiddag ga ik opnieuw richting sportschool.

Verder was er veel tijd om te lezen, hoewel… ik heb mijn boek nog steeds niet uit terwijl het verhaal me wel boeit en het boek ook maar slechts 289 bladzijden telt, dus blijkbaar toch niet zoveel gelezen. Wat dan wel gedaan? Oh ja, gekleurd… een rage die al langere tijd gaande is en waar ik me sinds er onder de kerstboom een Kleurboek voor Volwassenen lag, ook maar eens aan heb gewaagd. En ja, het is zeker rustgevend om alleen na te hoeven denken welke kleurpotlood je nu eens zal gaan pakken…

Natuurlijk tussen alle bedrijven door nog wat gezien van het EK Schaatsen in een totaal onbekende stad in Rusland waar uiteindelijk alles bij het oude is gebleven en Wüst en Kramer gewoon weer werden gehuldigd als de kampioenen. Ook het nieuws omtrent Parijs werd met argusogen gevolgd, vooral benieuwd wat hier achter weg gaat komen en waar dit toe zal leiden…

boer+zoekt+vrouw+speeddates
De Boeren maken kennis met hun 10 dames… Bron KRO / Hans- Peter van Velthoven

Ook was ik 1 van die 4,2 miljoen kijkers die zich al dan niet soms hebben verbaasd over de ongemakkelijkheid van boerin Bertie in gezelschap van haar dames of met enige géne toekeken hoe knappe boer Tom tot 2 keer toe zijn speeddate een andere naam gaf of boer Geert die steeds maar weer in de 3e persoonsvorm over zichzelf sprak en graag zag dat zijn toekomstige vrouw hem voorzag van een natje en een droogje…

En nu ligt er weer een compleet nieuwe week op me te wachten; een drukke week zowel op mijn werk als thuis maar ook met de nodige leuke dingen in het verschiet…

13 comments

 1. Sammie

  Bij ons was het van het weekend behoorlijk heftig rot weer, nu valt het wel mee. Ook begonnen aan de kleuren rage hihi ik weiger 🙂 Kom nu al tijd te kort voor alles wat ik wil doen

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dat probleem heb ik ook wel hoor maar ik vind het een leuke tegenhanger voor de hoeveelheid tijd die ik normaal achter de pc doorbreng!

   Beantwoorden

 2. Petra

  Kleuren doe ik echt met vlagen. Gek genoeg vond ik het in de zomer heerlijk om buiten te doen. Nu kan ik me er minder toezetten. Gisteren heb ik ook BZV gekeken. Ik vind het gewoon heerlijk tv.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ik vind kleuren juist meer iets voor de regenachtige dagen zoals nu maar wie weet vind ik het straks in de zomer ook nog steeds leuk om te doen!

   Beantwoorden

 3. Ferry & Jacqueline

  Het is triest weer. Gelukkig gaat met je schoonvader goede kant uit. Wat goed dat weer gaat sporten. Gelukkig had geen last van knie. Rustig opbouwen. Dan komt wel goed. Kleurboek voor volwassen ben je ook begonnen. Daar moet je wel van houden. Geen geduld voor. Helaas had ik geen de boeren gezien. Onze tv is kapot. Vanaf donderdag konden wij geen tv kijken. Overmorgen komt maken. Duurt veel te lang.

  Beantwoorden

 4. Lies

  Ik ben er gewoon lekker heel erg moe van. Als het triest weer is, reageert mijn lichaam daar heel erg op, echt heel irritant!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dat herken ik wel hoor! Ik wil ook het liefst naar buiten en lekker een stuk lopen, daarvan krijg ik weer nieuwe energie maar helaas… het lijkt hier momenteel wel herfst!

   Beantwoorden

 5. Saskia

  Hier ook gewoon wat gelummeld van het weekend. Lekker gesport ook, langzaam maar zeker weer in het gezonde ritme komen.
  Goed om te horen dat het beter gaat met schoonpaps.

  Beantwoorden

 6. noeps1

  Bah nou, wat een vies weer he .. laat het voorjaar maar komen nu ! Ik heb juist veel gereden met de storm, lekker ri Zuid-Holland ahha, de wind beukte om de auto.
  Sporten, blijft een vies woord, bah ! Succes hoor haha

  Beantwoorden

 7. Wendy

  Ik ben wel weer een beetje klaar met het weer van de afgelopen dagen. Ik kon zweren dat het deze maandag ‘Blue Monday’ was, maar dat is pas volgende week. Nou, dat moet wat worden dan. Hahaha.

  Beantwoorden

 8. nurse martens

  Dit is het eerste jaar dat ik nog niets heb gezien van BzV. Denk dat ik vanavond op mijn ipad de afleveringen terug ga kijken, heb er altijd van genoten.

  Beantwoorden

 9. Gerda Esser

  Hallo Wanda

  Wat weer een leuk logje
  Fijn dat het met je schoon vader de goede kant op gaat

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 10. onderdeblauweregen

  Ja grappig he dat kleuren? Ik heb van de zomer dat gedaan, met een muziekje erbij…werkt best ontspannen. Misschien moet ik dat weer eens even gaan doen, kan wel wat ontspanning gebruiken.
  Ja komisch altijd weer hoe dat met bzv dates gaat, smul tv 0:-)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: