Maandaggebabbel… # 9

En wat voor een maandag! Eentje waarop de zon je van alle kanten toelacht! Wat een verschil met afgelopen weekend toch, toen was het gewoon weer ouderwets fris en nodigde het zeker niet uit om lekker naar buiten te gaan!

Ook deze maandag neem ik jullie weer eventjes mee terug naar vorige week. Een week die zich vanaf donderdagnacht vooral kenmerkte door weinig slaap omdat een 17-jarige snotneus die zijn debuut maakte in het formule 1 wereldje onze nachtrust danig verstoorde. Blijf het ontzettend jammer vinden dat Max uiteindelijk is uitgevallen maar goh, wat was ie goed én ontzettend professioneel bezig! Nu al zin in Maleisië over 2 weken!

Ook een weekend waarin er eindelijk weer een date gepland stond met mijn 2 Brabantse vriendinnen. Dit keer maakten we Zwolle weer onveilig en was het vooral een dag boordevol gezelligheid, lekker eten en veel lachen. Heerlijk, dat soort dagjes!

ZwolleEn nu dus weer een nieuwe week… Een week waarin ons in ieder geval de nodige zon wordt beloofd! Heerlijk, ben ik ook echt aan toe! Ik wilde eigenlijk straks gaan sporten maar heb inmiddels besloten om dit niet in de sportschool te gaan doen maar vanmiddag lekker een stuk te gaan lopen, gewoon even lekker naar buiten!

Maar eerst even gaan bedenken wat we deze week gaan eten, ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk. In ieder geval me weer voorgenomen om mezelf weer streng onder handen te nemen! Al die lekkere etentjes van de afgelopen tijd plus het gesnaai omdat ik even niet zo lekker in mijn velletje zat, hebben er helaas wel voor gezorgd dat mijn broeken ietsjes strakker zitten dan ik zou willen, dus de hoogste tijd om weer even pas op de plaats te maken… aflevering zoveel dus van de serie ikwilnog10kiloafvallen!

Vanavond natuurlijk weer The Blacklist… ben zo benieuwd hoe het verder gaat want ik dacht het min of meer wel door te hebben maar iedere keer weer word ik op een dwaalspoor gezet!

Jullie nog plannen?

18 comments

 1. Morgaine

  hahaha ja de Blacklist… het leek zo gewoon dat Red de vader is van.. en dan toch weer niet, ik ben ook erg nieuwsgierig en heb al zitten checken of die opgenomen wordt vanavond 😉 Dan start ik een uurtje later met kijken.

  Plannen in de komende week, niet echt, ik hou het even bij dag voor dag, verrassingen of niet, wat ik zeker wil, is schilderen! Of het ook lukt? Oh ja, morgen kennismakingsgesprek met mijn nieuwe huisarts die ik al een jaar heb maar nog niet ontmoet heb, lol, moet er een keer van komen natuurlijk. Verder fysio is vast en mijn werk en de vrijdag naar een goede vriend toe als hij nog thuis is… hopelijk komt het nieuws snel dat er weer werk is voor hem. 😀

  Ik wens jou een heerlijke nieuwe week toe!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Mijn week bestaat verder ook vooral uit werken en ’s avonds hopelijk nog de energie te hebben om een stuk te gaan lopen…

   Beantwoorden

 2. Marleeeentje

  Leuke foto’s! Aankomende week ga ik lekker shoppen en voor de rest niet veel boeiends, hahaha.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dank je! Waar ga je shoppen dan?

   Beantwoorden

 3. mynameisblonde

  Toffe foto’s!
  Hier bestaat de week uit werken. En werken. En ook wat vrienden zien!

  Beantwoorden

 4. Regina

  Tja, ik moet mijn snaaien ook ernstig indammen. Maar het ontbreekt me steeds aan voldoende motivatie. En mja, daar staat of valt het toch mee.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Motivatie is er wel maar de discipline is soms ver te zoeken…

   Beantwoorden

 5. Mrs. T.

  Ik weet ook even niet hoe het nu met The Blacklist verder moet. Topserie!

  Beantwoorden

 6. Helena

  Te veel om op te noemen #plannen 🙂 Wens je iig een hele fijne week toe.

  Beantwoorden

 7. Carpe Diem

  Was gezellig hè meid! En tja, die Max, wat jammer… Maar dat komt vast goed in een van de volgende races! 🙂

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Was zeker erg gezellig! Doen we zeker over!

   Beantwoorden

 8. Carpe Diem

  Oh, en succes! Hier ook weer pas op de plaats…. 😉 Ligt nog wel een lekker reep chocolade in de kast….

  Beantwoorden

 9. Ferry & Jacqueline

  Het was zeker gezellig in Zwolle. Lekker met de meiden op de stap geweest. Al die lekker eten kun je niet laten staan. Nu moet weer gaan bedenken wat moet eten. Hopelijk is je gelukt.
  Groetjes….

  Beantwoorden

 10. LJ

  Ik kijk ook naar die serie… “ikwilnog10kiloafvallen”… Het actief deelnemen wil voorlopig niet lukken 🙂

  Beantwoorden

 11. Insoon

  Gezellig dat je weer een dag op pad bent geweest! Zwolle is gezellig hè! Leuke foto’s 🙂
  Mijn week bestaat voornamelijk uit werken… dinsdag kon ik na werktijd nog even heerlijk van het mooie weer genieten, vanmiddag (woensdag) naar de kapper geweest en wezen stemmen en voor de rest niet zoveel spannends. Gewoon lekker onderuit op de bank 😉

  Beantwoorden

 12. Paul

  Zwolle is een fijne stad, vind ik. Mijn ouders wonen daar en dat is dus handig, kun je mooi een bezoekje combineren met wat shoppen. Ik hoor iedereen over The Blacklist, maar heb nog niets gezien. Door alle enthousiaste berichten, ben ik wel erg benieuwd.

  Beantwoorden

 13. Serena

  LOL, nog niet misschien dat ik eerder op zou staan voor de F1…

  Beantwoorden

 14. Marcella

  Heerlijk, zo’n dagje Zwolle met je vriendinnen. Erg fijne stad! En wandelen doe ik ook vaak met dit fijne zonnige weer. Echt heerlijk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: