Maandaggebabbel… # 3

Weer een week voorbij… zelfs de hele maand januari hebben we inmiddels weer achter ons liggen. Ik kan het wel blijven roepen maar ben echt blij dat we die maand weer hebben gehad. Nu alleen nog de strijd aangaan met februari… gelukkig slechts 28 dagen waarvan we al bijna bij dag 3 zijn aanbeland…

Maar goed… maandag dus weer. Tijd voor gewoon zomaar wat gebabbel, hoewel… het is lastig om momenteel orde in mijn bovenkamer te scheppen. Allerlei gedachten tollen door elkaar heen, variërend van waar wil ik deze week over gaan bloggen, wat zullen we deze week eens op tafel gaan zetten, wat moet er verder nog meer gedaan worden deze week en vooral hoeveel sneeuwprut én dus ellende qua gladheid staat me deze week nog te wachten…

Terugdenkend aan het weekend was het vooral de vrijdagavond die erg gezellig was. Gezellig met mijn afdeling uit eten in Groningen, voor mij dit keer een soort van thuiswedstrijd. Ook weleens fijn dat ik niet degene ben die na afloop nog een uurtje naar huis mag crossen en nu in goed 30 minuten de voordeur kon opentrekken. Van deze 30 minuten heb ik nog 10 minuten staan klooien bij een parkeerautomaat waar je niet kon pinnen en alleen contant kon betalen met oude briefjes van 5, 10 of 20. Uitgerekend had ik alleen een briefje van 50 en een nieuw briefje van 10 in de knip… Gelukkig was de man van het kastje die waarschijnlijk mijn gekloot vanaf een schermpje heeft zitten volgen, zo lief om me zo door te laten. Scheelde me ook nog eens 12 euro!

Natuurlijk gisteravond weer Boer zoekt Vrouw gekeken en met lede ogen toe zitten kijken hoe boer Geert al zijn dames af zat te lebberen. Snap werkelijk waar niet dat je dat op die leeftijd nog over je heen laat komen, iets van gebrek aan zelfrespect blijkbaar. Ik had juist verwacht dat bij Boer Tom nu wel iets meer duidelijk zou gaan worden, dat er wellicht een beginnend vonkje over zou springen maar niks is minder waar. Meneer vindt het juist vervelend dat hij zijn dames zo moet commanderen om iets te doen en heeft totaal geen oog voor hun pogingen om mooi en charmant voor de dag te komen in de polder.

En dan boer Theo… ligt het aan mij of komt daar echt Nancy als koningin van het kaasmaken én dus de weg naar zijn hart uit de strijd? De andere dames worden zo goed als buitengesloten, hoewel boer Theo dat zelf niet zo ziet. En durft boer Jan het aan om iets te beginnen met Rianne en haar littekens uit een vorige relatie (haar vriend verongelukte vlak voor hun huwelijk) of gaat hij toch voor de vrouw, Marieke, die ik meer bij hem vind passen?

Wordt vervolgd dus… net zo als deze week waarbij ik mezelf maar eerst eens richting sportschool dwing te gaan, even mijn hoofd leeg trainen!

9 comments

 1. Morgaine

  hahahaha, wat een lieve parkeerwacht, dat is nummer 1.
  boer zoekt vrouw, boer tom snap ik ergens wel, als je iemand zoekt, dan zoek je in dit geval ook een doortastend iemand. Als ik zelf bij boer Tom had gezeten, best een lekker ding om te zien 😉 Dan had ik inderdaad zelf wat meer initiatief genomen, misschien ook in mijn betere mooie kleding, maar je bent op het land, en dan vraag je toch of je iets kunt doen en zo ja, wat dan.

  dat is mijn bescheiden mening bij boer Tom op het land, maar dat ligt ook aan mijn opvoeding misschien, om altijd te vragen of je iets kunt doen, zelfs als je bij iemand op visite bent voor even.

  Het verhaal van Rianne heb ik zelf bij een vriendin van mijn moeder ook mee gemaakt, vlak voor hun huwelijk, ook zo’n 2 a 3 maanden ervoor, laatste doorpas van de jurk stond op het programma en haar ‘lief’ overlijd in zijn slaap…. de trouwkaarten werden rouwkaarten. Ondertussen is deze dame die ik ken weer gelukkig en heeft zelfs kinderen ondertussen etc. etc. Ik hoop dat ook Rianne dit weer mee mag maken, bij deze boer of bij iemand anders.

  En ja Geert, als ik daar had gezeten dan was ik al weggerend, weet ik zeker, wat heb ik aan een vent die iedereen aflebbert terwijl je nog in de kennismakingsfase met 3 vrouwen zit… nee dan heb ik al een beeld gevormd en ben ik er klaar mee.

  Ik wens jou een hele mooie week, hier schijnt de zon, ik hoop bij jullie ook!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ik begrijp inderdaad niet dat je niet je diensten aanbiedt, je weet dat je gaat voor een boer en dat dat gewoon dag en nacht meehelpen is en dan gaan ze erbij staan kijken in hun zondagse kloffie… heel erg vreemd!

   Beantwoorden

 2. Falderie

  zo’n parkeerwachters moesten er meer zijn!

  Beantwoorden

 3. onderdeblauweregen

  Wat tof van die parkeerwachter! Maar ja ook wel behoorlijk idioot dat je op zo’n beperkte manier kan betalen!
  Hahaha ja heerlijk weer dat boer zoekt vrouw.
  Ja Geert de oude snoepert haha en Bertie ben ik echt heel benieuwd waar die haar keuze volgende week op gaat maken.
  En Tom leefde ik juist mee, dat je er leuk uit wil zien tuurlijk, maar dit ging wel ver vond ik. Je bent op een boerderij maar ze wilde geen overall aan om er goed uit te kunnen zien en ze wel kleding aan hadden dat vies mocht worden, maar de weerstand van iets aanraken droop van m’n beeldscherm zo naar binnen. Ik vond dat ze Tom daarmee lieten zitten.
  Ja opvallend idd dat Theo veel bij haar te vinden was.
  Echt leuk weer bzv! Op naar volgende zondag! :p

  Beantwoorden

 4. Lies

  Toffe parkeerwachter! Zo moeten ze er meer zijn (denk ik, ik heb geen rijbewijs en heb dus ook niet zoveel te maken met parkeerwachters). Maar toch klasse!

  Beantwoorden

 5. Sophie

  Wat een leuk artikel. Ik werd echt moe van Tom’s meiden. Hop, trek die overal aan en doe niet zo moeilijk denk ik dan. Een echte boer is iemand die van aanpakken houdt aanstellen is voor de lui op kantoor zeggen ze dan.

  Beantwoorden

 6. Lia

  Goedemorgen Wanda , gelijk maar reageren anders komt er niet van .
  Maak je niet druk over bloggen , er komen er genoeg langs , ik ben niet zo productief ..
  Ik geloof dat ik BZV deze keer niet zo vind , zo dat door G komen ?? Je schaamt je toch dood voor je leeftijd genot .
  Maak er een mooie week van meid en groetjes mar weer , Lia

  Beantwoorden

 7. writingmonique

  Oh, ik ben dol op Boer zoekt vrouw, haha, ik vind Theo Nancy inderdaad een beetje voortrekken en ik moet zo enorm lachen om die boer Geert.

  Beantwoorden

 8. zosaar

  Jaa BZV elke week weer mijn guilty pleasure. En Theo en Nancy gaat het wel worden ja.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: