Maandaggebabbel… # 21 |Onverwachtse dingen…

Nummer 21 van mijn Maandaggebabbeleditie alweer… Dit keer voor het eerst op zondagavond geschreven omdat ik simpelweg voor de verandering deze maandag moet werken. Tis wat met vakantievierende collega’s…

Maar goed… onverwachtse dingen dus! Wat was er allemaal zo onverwachts dan? Nou, het begon al met de vrijdag… de hele week schoot het totaal niet op, was het ongelooflijk druk op kantoor terwijl de ene na de andere collega aftaaide naar zijn of haar geliefde vakantiebestemming waardoor ik de bui voor de vrijdag al zag hangen. Wonderlijk genoeg vloog juist deze dag heerlijk snel voorbij en was het voor het eerst die week ook nog relatief rustig zodat ik een flink gat in mijn inbox/dashboard heb weten te slaan. Lekker om zo het weekend in te gaan!

Zaterdag was zo’n typische zaterdag… eindelijk weer naar de kapper en flink gekortwiekt en verder eerst bij ouders in de tuin gehangen om ditzelfde even later thuis voort te zetten. Niet echt onverwachts te noemen want de zon scheen volop zoals ons was beloofd. Wat wel onverwachts was, was dat ik me heerlijk heb vermaakt met Linda, het tijdschrift dan he… Normaal kan ik d’r niet luchten of zien en vind ik haar vrij gemaakt maar moet eerlijk bekennen dat het tijdschrift eigenlijk best wel goed in elkaar zit en me toch al met al zo’n uurtje of 2 heb weten bezig te houden. Onverwachts genietmomentje voor mezelf dus!

Middagje Denekamp

En dan de zondag… niks geen zon, maar regen en een druilerige aanblik. Nog in pyjama en van plan om aanstalten te maken om mijn haartjes te verven belt mams of we zin hebben om mee te gaan naar het tuincentrum Oosterik in Denekamp. Niet direct iets wat hoog op ons to do lijst zou staan maar goed, het is of dat of waarschijnlijk een middagje bankhangen en zuchten en steunen dat het toch wel erg schijtweer is, dus spring ik snel onder de douche (helaas geen tijd meer om mijn grijze haartjes te verven…) en staan niet veel later mijn ouders al op de stoep.

Eenmaal in het tuincentrum ‘genieten’ we onverwachts van slagroom met appeltaart nadat de cassiere nogal enthousiast de slagroombus leeg spoot op onze taartjes, verbazen we ons over de enorme drukte (blijkbaar meer mensen die niet verplicht thuis wilden blijven hangen…) en koop ik uiteindelijk slechts 4 poncho’s alvast met het oog op ons Formule 1 weekendje in Spa, later in augustus.

Op de terugweg laat zowaar de zon zich nog van haar beste kant zien en tuffen we wat rond door het mooie Twente en Overijssel om vervolgens in het Drentse Borger te belanden bij Venezia waar we totaal onverwachts genieten van een heerlijke etentje met paps & mams.

En nu dus onverwachts aan het werk… maar gelukkig aankomende vrijdag vrij zodat ik onverwachts kan genieten van een heerlijk lekker lang weekend!

5 comments

 1. Morgaine

  Ja dat weer van gisteren, en op het einde van de dag begon alsnog de zoon te schijnen hier, hahahaha
  Toch fijn dat je er even uit bent geweest, daar had ik dan ook voor gekozen, met hetzelfde idee, dan maar wat pret maken samen met…

  X

  Beantwoorden

 2. zosaar

  Hier was het gisteren ook zo troosteloos en vandaag eigenlijk weer. Jammer hoor. Maar heerlijk te veel slagroom 😉 Dat is toch nooit erg!?

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Klinkt best goed eigenlijk!

  Beantwoorden

 4. Elaintje

  Oh heerlijk slagroom met appeltaart! Ik zag het al op IG. En toch ook een fijn vooruitzicht met lang weekend. Hopen dat het mooi weer wordt.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: