Maandaggebabbel… # 2

Alweer maandag… dit keer geen sneeuw maar een vieze motregen die zachtjes doch steeds wat fanatieker tegen de ramen sputtert… Tijd om weer even terug te blikken op het weekend!

Een weekend met kleine aangename dingetjes wat begon op vrijdagavond met gezellig samen naar Taken 2 te hebben gekeken en halverwege er achter te komen dat we deze film al eens hadden gezien. Neemt niet weg dat het een goede film is, dus zeker geen straf om hem nog eens te zien…

Zaterdag begon iets minder aangenaam want eenmaal wakker werd ik direct enigszins panisch bij het laagje sneeuw wat hier in het noorden was blijven liggen. Volgens de berichten hadden wij dit keer de jackpot qua hoeveelheid, iets van gemiddeld 8 cm, maar geloof me, dit is niet de jackpot waar ik blij van word! Het levert zeker weten hele mooie plaatjes op maar dat is dan ook het enige. Het vooruitzicht dat er eind deze week weer sneeuw onze kant op komt, stemt me dan ook totaal niet vrolijk!

Ondanks het mindere weer toch met vriendlief richting Gronau gegaan, snel onze beslommeringen gedaan om vervolgens lekker relax bij Bäckerei Voss te lunchen. Het is dat ze geen stempelkaart afgeven maar anders hadden we inmiddels wel recht gehad op een gratis lunch, zo vaak zijn we er de afgelopen tijd al geweest…

img1422201159309Zondag was het toch iets minder weer dan beloofd, althans vrij veel bewolking en na ’s ochtends een beetje aangekeuterd te hebben, gingen we ’s middags op pad door het Grunniger landschap om uiteindelijk terecht te komen in Termunten waar we genoten van een heerlijk bakje kibbeling. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat dat ook het enige is wat er is, want het is echt het einde van Nederland waar verder niks maar dan ook echt niks te beleven valt, maar goed, de kibbeling smaakt er enorm goed!

Zondagavond is natuurlijk steevast gereserveerd voor Boer zoekt Vrouw waarbij vooral hitsige boer Geert met zijn “ik wil ze natuurlijk even proeven” op viel, je je afvraagt welk blondje uiteindelijk de favoriet van boer Tom zal gaan worden en je je tevens afvraagt hoe boerin Bertie denkt in hemelsnaam een vrouw te gaan versieren waarbij ik de makers van het programma de tip mee wil geven om voor toekomstige series niet weer een boerin deel te laten nemen, gezien het feit dat het vooral hele stroeve, zo niet, saaie, beelden oplevert. Denk aan boerin Agnes, boerin Henriette en die geiten- of schapenboerin van vorig jaar op Curacao wiens naam me nu even niet te binnen wil schieten…

En zo is er dus alweer een nieuwe week aangebroken… Nog een weekje en dan zit januari er alweer op, nog even doorbuffelen in februari en dan hoop ik echt dat de lente direct vanaf maart toe zal slaan, eerder mag natuurlijk ook!

13 comments

 1. Linda

  De laatste was Aletta op Binaire haha, en Oh wat een heerlijke ongemakkelijke sferen bij Bertie in huis! Maar het voorproefje van volgende week belooft gelukkig iets meer vuurwerk. Ik ben benieuwd! En fijn voor jou dat de sneeuw alweer snel verdwenen is 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Oh ja, Aletta… en Bonaire dus… kun je nagaan hoe weinig indruk ze heeft gemaakt!

   Beantwoorden

 2. Serena

  Oh, ik baalde ook als een stekker toen ik zag dat het begon te sneeuwen hoor. Inmiddels regent het hier ook en is gelukkig alles weer weg. Helaas hebben ze voor komende week nog meer gemeld… NEEEE!!!!
  Boer zoekt vrouw, OMG!!! Vind dat echt zo’n dom programma, LOL. Smaken verschillen…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Moet zeggen dat ik het wel minder begin te vinden… kwestie van overdosis of zoiets…

   Beantwoorden

 3. Northflix

  Ik vond de sneeuw juist geweldig!
  Boer zoekt Vrouw kijk ik nooit naar. Ik begrijp die hype echt niet en ik vind Yvon Jaspers niet zo leuk.

  Beantwoorden

 4. Deborah Hamar

  Ik had gerekend op een dagje blauwbekken langs het voetbalveld. Maar dat werd op vrijdag al afgelast ivm bevroren grond… De zondag was het daarentegen wel wat regenachtig. Maar toch was het heerlijk buiten. Heb een lange wandeling met Poownie gemaakt.

  Beantwoorden

 5. Insoon

  Hier was het zaterdag ook een witte wereld, maar wel met een lekker zonnetje erbij. Zondag was het maar grijs weer.. net als vandaag. En eind deze week voorspellen ze inderdaad weer sneeuw. Ik zit daar ook niet echt op te wachten hoor!
  Gisteren zat ik ook voor de buis om BzV te kijken. Verschrikkelijk die stiltes bij Bertie en boer Geert.. brrr, daar krijg ik de kriebels van!! 😉

  Beantwoorden

 6. Petra

  Ik ben blij dat er meerdere mensen zijn die net als ik niet verliefd wordt op een witte wereld. Toegeven het ziet er best mooi uit. Maar zodra je de deur uit moet is dat vleugje van ‘genot’ al weer verdwenen. BZV is leuk. Al vraag ik me soms af waarom. Ik voel heel vaak plaatsvervangende schaamte.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat van die plaatsvervangende schaamte herken ik wel… vooral die ongemakkelijke stiltes bij Bertie zijn vreselijk om aan te zien!

   Beantwoorden

 7. sammie

  ik was blij dat de sneeuw weg was vanmorgen maar wat een vies nat weer is het vandaag.. bah.. Ik hoop ook dat het gelijk in maart raak is met de Lente, dan doe ik een vreugde dansje 🙂

  Beantwoorden

 8. Lies

  Geeft mooie plaatjes, maar ik ben er ook niet zo van hahaha, veel te koud!

  Beantwoorden

 9. Wendy

  Hihihi, zo grappig hoe anders mensen kunnen zijn. Ik baalde juist dat het hier amper gesneeuwd had. 😉

  Beantwoorden

 10. Saskia

  Ik vind sneeuw leuk zolang ik of manlief niet de deur uithoef. OV is dan een ramp en het normale verkeer spreken we maar niet over.
  Boer zoekt vrouw, net als GTST nog nooit gezien. 🙂 dus kan niet meepraten.

  Ik ga mee duimen voor een vroege lente en een prachtige lange zomer!!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: