Maandaggebabbel… #18 | Vakantie-checklist

Zo dag 4 van mijn vakantie is alweer aangebroken! Oftewel de voorlopige laatste vakantiedag die we thuis zullen doorbrengen want aankomende nacht is het dan eindelijk zo ver en vertrekken we richting Normandië!

Ondanks dat het lange tijd vanwege privé-omstandigheden onduidelijk was of we wel of niet op vakantie konden gaan en we daardoor uiteindelijk ook onze vakantie wat hebben ingekort, normaal gaan we meestal 2,5 week, waardoor de echte vakantiekriebels ook lange tijd hebben ontbroken, slaat het nu toch wel in alle hevigheid toe en hebben we er allebei ontzettend veel zin in!

Maar zoals vast gebruikelijk bij iedereen, moet er natuurlijk op het allerlaatste moment nog wel het e.e.a. worden gedaan, zo ook dus in huize B. Ik som het even voor jullie op!

* haartjes verven ✔

* auto wassen ✔

* oliepeil en ruitenvloeistof auto controleren

* wasjes draaien ✔

* kattenbak verschonen ✔

* boodschappen halen voor onderweg en 1e dag

* leesvoer uitzoeken

* reispapieren uitprinten ✔

* blogs schrijven ✔

* geld pinnen

* koelkast leegmaken

* spullen inpakken

* accu fototoestel opladen

Ach, nergens voor nodig dus om vandaag te gaan lopen stressen! En dan wordt het dus een kort nachtje want de bedoeling is om rond de klok van 4 te gaan rijden en dan na een uurtje of 11 inclusief stops op camping Le Grande Large in Les Pieux aan te komen. De weersvoorspellingen zijn nogal wat je noemt wisselvallig, het ligt er gewoon echt even aan op welke site je het bekijkt en op welk moment, dus mochten jullie een momentje over hebben, duim dan even dat het ergens in Normandië in ieder geval droog en rond de 20 graden is!

Voor nu dus even Au Revoir maar niet getreurd, tijdens onze vakantie zullen er toch nog een paar blogs online komen zodat jullie in ieder geval nog wat te lezen hebben hier!

20 comments

 1. Morgaine

  En al kom je niet tijdens je vakantie online, dan komen de foto’s met name vast daarna op je blog, hahahaha Ga vooral genieten, dat hebben jullie verdiend!

  En ja, ik zal duimen voor jullie!
  X

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Blogs zijn ingepland dus die komen wel online en als we Wi-Fi hebben, zal ik ook vast wel wat fotootjes op instagram plaatsen die dan ook weer op mijn blog komen te staan maar na mijn vakantie volgen er natuurlijk de nodige blogs en dito foto’s!

   Beantwoorden

   1. Morgaine

    You’d better! hahaha geniet van alles lieverd! <3 Maar ik weet hoe het voelt als je dan weg bent, had ik ook de laatste keer, en toen hadden we nog geen wifi etc.. was er wel maar kregen we niet zomaar 😉

    Beantwoorden

 2. Angèlique

  Ik las het verkeerd, ik dacht dat er geld printen stond. Dat wil ik ook wel, haha! Heel veel plezier!

  Beantwoorden

 3. Gerda Esser

  Nou dan wens ik jou een hele fijne vakantie
  En genieten

  Liefs Gerda
  Wanda Ik heb een nieuw blog bij

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Hoi Gerda, heb ik inderdaad gezien, zal de link aanpassen!

   Beantwoorden

 4. Esmeralda

  Geniet van jullie welverdiende vakantie!

  Beantwoorden

 5. Yvon

  Heel veel plezier, volgens mij is Normandië heel mooi!

  Beantwoorden

 6. Serena

  Veel plezier!!! Maak je mooie foto’s op Omaha Beach?

  Beantwoorden

 7. Insoon

  Ik hoop dat jullie een goede reis hebben gehad naar Normandië en nu lekker aan het genieten zijn. Veel plezier & een fijne vakantie!

  Beantwoorden

 8. Saskia

  haha, die checklist, zo herkenbaar. Die van mij is ook altijd veel te lang 🙂
  Hele fijne vakantie gewenst en ik zie graag de foto’s voorbij komen

  Beantwoorden

 9. LJ

  11u rijden! Dat is wel erg lang, dan staan wij vanuit Leuven al in Italië 🙂 Nu ja voor jullie zijn andere bestemmingen natuurlijk veel dichterbij. Wij deden er 6 u over incl pauzes van Bayeux naar huis maar goed, Pieux is nog een eindje verder dan Bayeux ook, zover zijn we zelfs niet geraakt, we gaan nog eens teruggaan voor die kant van het schiereiland 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: