Maandaggebabbel… #17 | Just another Sunday…

Zo, nog 8 dagen werken en dan is deze dame vertrokken! Raar idee trouwens, aan 1 kant ben ik totaal nog niet bezig met onze vakantie en tegelijkertijd besef ik me maar al te goed dat het nu echt rap dichterbij komt en dat ik nog van alles moet!

Wat ik nog allemaal moet? Nou, ten eerste natuurlijk zorgen dat mijn buro zo goed als schoon is! Dat zal het probleem niet zijn, want daar hebben we natuurlijk een schoonmaakster voor maar wat werkvoorraad betreft… dat wordt nog wel een dingetje! De komende 8 dagen worden wat dat betreft nog echt wel even flink doorbikkelen maar goed, anders er maar gewoon voor zorgen dat het goed overgedragen kan worden, dan mogen mijn collega’s de klus klaren! Ook geen probleem mee…

Verder natuurlijk nog eens goed mijn kledingkast inspecteren of ik toch niet nog ergens een excuus kan vinden om te gaan shoppen. Nu kan het weer in Normandië in juni natuurlijk best nog wel wisselvallig zijn dus moet er op zich ook van alles mee en dat maakt het natuurlijk wel weer wat lastiger. Misschien toch nog maar even kijken voor een leuk vest of zo. Altijd handig voor het geval het toch wat frisser is.

Nog zoiets… welke boeken neem ik mee op vakantie? Voor de meesten is de vakantie het moment om lekker extra te lezen, voor mij valt het meestal tegen omdat a) vriendlief geen lezer is en b) we meestal de hele dag de hort op zijn waardoor ik het van de gestolen momentjes moet hebben (lees: vriendlief onder de douche of vriendlief druk met bijwerken van zijn emails…). Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat er wel boeken mee moeten! In ieder geval De Leeuwentemmer van Camilla Lackberg ligt al klaar voor La France en verder heb ik nog genoeg keuze, maar even zien wie er uiteindelijk in de koffer belanden!

Vandaag dus een maandag die aanvoelt als een zondag. Eigenlijk best wel lekker, nog even rust in de tent en niet de normale dingetjes die ik anders op maandag uitspook zoals sporten, boodschappen, markt, huishouden en wat al niet meer, maar gewoon nog een dagje om lekker met zijn tweetjes door te brengen. Op dit moment neigen we er naar om richting onze Oosterburen te gaan en wel naar Greetsiel, een leuk pittoresk havenplaatsje in de kop van Noord-Duitsland, maar ons kennende zou het ook maar zo weer kunnen veranderen.

greetsiel3
Augustus 2014…

Jullie nog plannen voor vandaag?

ps: kan het gewoon niet laten… wat een megaklapper van onze Max he? Pfff, zat op het puntje van mijn stoel, wat weer een geweldige race van die 17-jarige knul, en dan zo ontzettend jammer dat ie er uitvliegt. Maar goed, hij zal in ieder geval vandaag en de rest van de week wel last van spierpijn hebben…

19 comments

 1. Serena

  Kijk, dat is nou het voordeel van een eReader. Gewoon volstouwen, blijft even zwaar…
  Wel een lekker vooruitzicht. Ik moet nog 52 dagen geduld hebben…

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dat is waar, als we gingen vliegen zou ik ook zeker wel een ereader aanschaffen maar nu gaat mijn voorkeur toch echt nog steeds uit naar een echt boek!

   Beantwoorden

 2. Northflix

  Heerlijk vooruitzicht!
  Ik wens je heel veel plezier en kijk uit naar de foto’s die je hier ongetwijfeld gaat delen!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Foto’s zullen tzt zeker gaan volgen!

   Beantwoorden

 3. kliefje

  Oh, sterkte met de laatste loodjes!

  Beantwoorden

 4. Regina

  Nou, nog even dus! En het is altijd druk vlak voordat je weggaat. Maar des te fijner is de rust straks!

  Beantwoorden

 5. zosaar

  Als je je vakantie ruikt, dan wil je. Nog even geduld. Succes!

  Beantwoorden

 6. Gerda Esser

  Wat mooie vooruit zichten heb je Wanda
  We gaan ook bijna weer op vakantie , naar Zeeland
  Sterkte met alle voor bereidingen

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 7. Sabine

  Leuk vooruitzicht!!! En die boeken: stop ze op een e-reader! Ik weet het, een echt boek is toch leuker om te lezen, maar voor op vakantie vind ik een e-reader een geweldige uitvinding! Kun je ook meteen meer kleding meenemen 😉

  Beantwoorden

 8. gidsjoris

  Waar het ook naartoe gaat, alvast een prettige vakantie. Maar eer het zover is komen we zeker nog eens langs hier.
  Groetjes

  Beantwoorden

 9. Morgaine

  Wat gaat de tijd snel! hahaha jeetje… Wat ik mij al zat te bedenken, die boeken mee, het is iets wat ik niet helemaal snap, ook al hoor ik het heel veel, zelf heb ik in al die vakanties kort of lang slechts 1x een boek meegenomen welke dan ook wel gelezen is. Costa Brava, was toeval. Als tiener en kind, kocht mijn moeder altijd door het jaar heen een aantal strips voor mij, Suske en Wiske’s! Dat was vroeger, hahaha voor die momenten dat ik echt niks kon doen en moest wachten of zo tot we weg gingen, was ik kind voor.

  later, eenmaal volwassen, heb ik beiden nooit meegenomen… wel schrijfblokken en schrijven, kaarten kopen daar en hop schrijven maar… ik heb er geen tijd voor om ook maar aan een boek te denken als ik op vakantie ben, ja de folders en info van daar, hahaha

  X

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ik ook niet veel hoor, maar ja, een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd! Hoezo, verslaafd?

   Beantwoorden

 10. Helena

  Heerlijk joh dat vooruitzicht :-)… Ik vanaf morgen 🙂 dus ik wens je nu alvast hele fijne vakantie toe; geniet ervan!!

  Beantwoorden

 11. Nathalie

  Ik lees al dat je het nog druk hebt de komende tijd:) maar daarna maar heerlijk op vakantie!
  Liefs Nathalie

  Beantwoorden

 12. Sammie

  ohh heerlijk om af te tellen naar de vakantie! Ik lees vaak het meest op vakantie, lekker in de zon met een glas cool drinken.. heerlijk 🙂

  Beantwoorden

 13. Sue

  Leeuwentemmer van Läckberg vond ik erg goed, geniet er van! Natuurlijk ook van je vakantie 🙂

  Beantwoorden

 14. LJ

  Het lezen op vakantie in gestolen momentjes: zo herkenbaar! Het lief is ook geen lezer… als er wifi is, kan hij gamen en dan hoor ik hem ff niet meer, maar als er geen wifi is moet ik mee voor entertainment zorgen of meneer verveelt zich snel 🙂 Ik ben ook bezig met mijn meeneemlijstje… al is het bij mij nog ietsje langer voor ik de boeken mag inpakken. De tablet staat al aardig vol!

  Beantwoorden

 15. iliveformydreams.com

  Oh heerlijk he. Ik heb ook mijn vakantie voor dit jaar aangevraagd (en gekregen) Hoewel het nog even duurt werk je toch ergens naartoe. Leeuwentemmer was voor mij een dikke 5 sterren dus veel lees plezier!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: