Maandaggebabbel… # 15 | AnticliMax

Alweer maandag, alweer een weekend op zijn retour en bijna alweer ligt er een nieuwe werkweek op me te wachten. Hoe is het toch mogelijk dat deze tijd van het jaar altijd zo abnormaal snel voorbij vliegt? Waar de winterperiode me altijd standaard te lang duurt, duurt deze periode me standaard te kort!

MaxVerstappen1
Max Verstappen in actie, GP Barcelona, foto AFP

AnticliMax dus… of, zijn jullie al flauw van mijn geneuzel over Max Verstappen? Voor degenen die er niks mee hebben, gewoon door scrollen naar beneden misschien heb je geluk dat ik het straks nog ergens anders over heb en zo niet, dan later deze week maar weer! Voor degenen die wel blijven hangen op dit deel van mijn blog… wat was het balen gisteren he? Oh jongens, ik heb vriendlief zo wat bont en blauw geknepen toen we in de gaten hadden dat het mis ging met Max en zijn teammaatje voorbij kwam ‘vliegen’. Echt zo zuur… maar goed, volgens de geleerden is dit gewoon weer een leermomentje maar toch… ik had vele malen liever P10 achter zijn naam zien staan dan deze ongelukkige plek, plek 11 betekent dus helemaal niks. Okay, de motor heeft het dan gehouden maar goed, er zat ook maar bar weinig snelheid in dus of dat nu zo’n geweldige vooruitgang is. Ik zie hem persoonlijk nog liever uitvallen terwijl hij van die geweldige inhaalacties heeft gemaakt dan dit…

Ik kan daar dan best wel flink van balen, het hele weekend stond ie er goed voor, classificeerde zich netjes als 6e, dus dan mag je toch wellicht wel iets verwachten, start was prima in orde, maar na amper 10 rondjes wisten we hier wel al dat het weer een lastige wedstrijd zou gaan worden en zit je met samengeknepen billetjes te hopen dat ie dan toch dat ene puntje van P10 binnensleept en daar zag het eigenlijk ook wel naar uit maar op het laatst ging het dan toch mis. Natuurlijk is het voor het jong zelf minimaal 1000x erger, want los van het feit dat ik een paar uurtjes niet in de zon heb gezeten wat ik mezelf natuurlijk heb aangedaan, moet hij zichzelf weer zien op te laden voor de volgende race (Monaco!) en weer opnieuw hopen op een goede én betrouwbare auto…

Terwijl ik me ondertussen alleen maar hoef te focussen op een nieuwe werkweek van slechts 2 dagen! Goh, hoezo vliegt deze tijd van het jaar voorbij, duh! Wat dan wel weer heel erg balen is, een soort van 2e AnticliMax, zeg maar, is het feit dat de voorspellingen voor het lange vrije Hemelvaartweekend niet echt bijster te noemen zijn. Hopelijk valt het allemaal nog mee maar ligt het aan mij of stelt het voorjaar van 2015 nog niet echt veel voor?

11 comments

 1. Morgaine

  hahahaha ik heb er dus niks mee, maar weet nu al 3 dames, jou mee geteld, dat als ik formule 1 zie op tv in de gids… dat ik auto aan jullie dus ook jou moet denken, gek he? 😛

  En dit voorjaar, vorig jaar was ie beter, meteen stabieler 😉 nu sukkelt het nog zo.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Leuk dat je die associatie dan direct met mij legt! En ja, dit voorjaar is nog lang niet stabiel te noemen helaas…

   Beantwoorden

   1. Morgaine

    Serieus, ik stond vanmiddag in onze Bruna, hoor ik een moeder tegen haar kind zeggen, ja lekker he? Zo koel hier! uhm? lol

    Beantwoorden

 2. Lies

  Hmm, nee ik heb er niks mee. Vriendlief wel, dus ik weet wel wie Max verstappen is (die bijzondere 17 jarige toch?). Vriendlief heeft wel gekeken, maar hij is niet zo fanatiek als jou als ik het zo lees 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Inderdaad, die bijzondere 17-jarige zonder rijbewijs maar wel in een F1 auto! Ja, ik kan daar best fanatiek in zijn…

   Beantwoorden

 3. zosaar

  Het voorjaar stelt erg weinig voor dit jaar. Gelukkig hadden we vandaag een mooie dag!

  Beantwoorden

 4. Elise

  Helemaal niks met F1 of Verstappen. Maar wel met korte werkweekjes en er komt er weer 1 aan .. Yeah. 3 daagjes deze week 🙂

  Hoop dat jij ook een kort weekje hebt !
  gr Elise

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ik maar 2 deze week! Echt genieten zo!

   Beantwoorden

 5. Serena

  LOL, ik ben volgens mij bij regel 4 al gestopt met lezen. Dat hele F1 boeit me werkelijk geen r***…

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Geen probleem hoor! Mijn omgeving wordt er ook weleens gek van!

   Beantwoorden

 6. iliveformydreams.com

  Ik vind het altijd wel gaaf om te zien.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: