Uitwaaien, strand & zon!

Soms heb je van die weekenden waarvan je eigenlijk op voorhand al weet dat het best wel eens zo’n weekend met een smile kan gaan worden. Net alsof alles klopt; het weer, de locatie, het gezelschap en last but no least, hetgene wat er op de planning staat! Beetje het gevoel van dat je krijgt wat je verdient…

En wat verdiende ik dan? Nou, ten eerste was het weer een weekend bestaande uit 4 dagen! Heerlijk, het is dat het me financieel net even een te grote stap wordt maar anders… wist ik het echt wel!

Het weer… na de hele week angstvallig niet op allerlei websites te hebben gekeken zodat ik niet alsnog op het laatste moment flauw kon gaan worden, werkte het natuurlijk prima mee! Okay, we waren aan de kust dus er stond best wel een flinke wind maar he, een kniesoor die daar op let als de zon volop schijnt en de lucht typisch Nederlands aan doet, namelijk blauw met mooie wolken!

DSC00159
Strand van Katwijk aan Zee…

Gezelschap… misschien wat te zoet maar niemand anders dan vriendlief had ik dit weekend bij me willen hebben! Heerlijke strandwandelingen, lekker uit eten & natuurlijk Soldaat van Oranje! Dit was wat mij betreft echt zo’n hij & ik weekend!

DSC00157
Saampjes uitwaaien!

En dan natuurlijk de locatie… al enigszins verklapt maar ja, we zaten dus aan het strand en wel in Katwijk aan Zee! Leuk, simpel hotelletje aan de boulevard én dus aan het strand. Goh, wat mis ik dat laatste hier toch in het hoge noorden! Willen wij hier naar het strand dan moeten we of de Afsluitdijk over richting Noord-Holland of de boot pakken naar Ameland of Schier, in beide gevallen ben je wel eventjes onderweg… Heerlijk uitgewaaid dus!

DSC00185
Wandelroute door het aangelegde duingebied in Katwijk aan Zee…

Dit alles deden we natuurlijk niet zomaar, want afgelopen vrijdag zijn we dan eindelijk naar de musical Soldaat van Oranje geweest! Compleet onder de indruk en overdonderend door het decor kwamen we na afloop weer naar buiten! Echt een top musical die je als musicalliefhebber gezien moet hebben!

Doordat we dus een nachtje in Katwijk aan Zee bleven, hadden we zaterdags mooi de tijd voor nog weer zo’n heerlijke strandwandeling en kon ik tegelijkertijd mooi wat spelen met mijn nieuwe fototoestel en vond ik in de zeemeeuwen gewillige ‘slachtoffers’!

DSC00227
Kwik, Kwek & Kwak op het strand…

En of dat nog niet genoeg was, besloten we ook nog eens spontaan de Bollenstreekroute, het gebied tussen Lisse en Noordwijkerhout, te gaan rijden, waar we werden getrakteerd op prachtige bloeiende bloemenvelden! De één nog mooier qua kleur dan de andere, een lust voor het oog én mijn camera!

DSC00275
In love!

Echt een topweekend dus!

Hoe was die van jullie?

25 comments

 1. Morgaine

  Hahahaha, ik voel het hier helemaal door het scherm heen komen, hoe jij genoten hebt van dit weekendje aan zee met musical en je nieuwe camera! Geweldig, daar hou ik van, dat anderen net zo genieten als ik doe.

  Ennuh, ik was net onderweg om zelf wat foto’s te publiceren en wat tekst erbij te zetten eventueel hoe mijn weekend was en de afgelopen week, dat lees je later dus 😉

  Geniet lekker na, dat heb je verdiend!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Mooi dat mijn gevoel zo goed overkomt!

   Beantwoorden

 2. lia

  Wat is het een top productie die Soldaat van Oranje he? En afgelopen zondag de 1500 gespeeld. Ik vind het geweldig.

  Wij hebben gister ook de Bollenroute nog eens een keer gereden. Als je er in de buurt woont is het eigenlijk bijna gewoon. Wij hebben dus het meest gelachen onderweg van de hysterische chinees/japanse toeristen die de auto/bus uit rennen om het veld in te rennen. En natuurlijk ook wel genoten van de kleuren en geuren, want zo een veld hyacinten ruikt geweldig.

  groetjes Lia

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Was zeker erg lachwekkend om te zien, moest bij bepaalde velden echt moeite doen om geen Japanner of Chinese op de foto te krijgen!

   Beantwoorden

  2. wiebie74

   Was echt heel bijzonder om mee te maken! Zelfs vriendlief was onder de indruk terwijl hij normaal echt niks met musicals heeft, maar vooral vanwege de effecten maakt het natuurlijk wel indruk.
   Heb je zelf trouwens ook een blog?

   Beantwoorden

   1. lia

    Nee ik ben een stille lezer normaal gesproken haha. Maar inderdaad die musical is de muziek prima maar de hele entourage eromheen maakt hem.

    Beantwoorden

 3. Helena

  Ziet er super uit!! Ga maar eens je voorbeeld volgen 🙂 Wens je een hele fijne week!

  Beantwoorden

 4. Carlijn

  Toevallig ben ik zaterdag naar de Keukenhof geweest. Het strand hebben we dit keer overgeslagen. Klinkt echt als een top weekend

  Beantwoorden

 5. Northflix

  Wat gaaf! Word er jaloers van.
  Ik wil zeker ook nog even bij de bollenvelden kijken.
  Ik hoorde dat je in de buurt van Creil ook veel tulpen hebt.
  Is toch iets dichterbij 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Creil??? Dat wordt even googlen want het zegt me niks…

   Beantwoorden

 6. Flavie

  Leuke zomerse foto’s… genieten!! 🙂

  Beantwoorden

 7. Insoon

  Oh, heerlijk zo’n dag naar het strand en de bollenvelden! Klinkt als een heerlijk weekend… en jullie hadden er prachtig weer bij 🙂 En vandaag nog een dagje vrij? Geniet ervan!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ben altijd op maandag vrij!

   Beantwoorden

 8. Sabine

  HEERLIJK!!! Wat fijn dat je zo genoten hebt! Jullie zien er ook zo supergelukkig uit! Gewoon om blij van te worden 😀

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Zoals ik al zei, het klopte gewoon allemaal! Heerlijk genieten dus!

   Beantwoorden

 9. Mrs. T.

  Heerlijk zeg. Ik vond vooral de techniek van Soldaat van Oranje geweldig. De musical zelf kon me toch wat minder pakken.

  Hier een prima weekend, veel buiten geweest, dus wat wil je nog meer?

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dat herken ik wel, vond het verhaal ook wat te rooskleurig ingevuld maar de hele setting en inderdaad de techniek zorgde er wel voor dat het heel bijzonder is.

   Beantwoorden

 10. Sue

  de bollenstreek lijkt me zo mooi om ook een keer te rijden! Het weer doet dan in ieder geval wel veel goed 😉 Wij zitten op dit moment in Trier, dus we mogen ook niet klagen over het prachtige weer…..

  Beantwoorden

 11. writingmonique

  Oh!! Ik wil zo graag nog naar Soldaat van Oranje; hij lijkt me prachtig en je hoort er ook alleen maar fantastische verhalen over!

  Beantwoorden

 12. Sammie

  Heerlijk van die strandwandelingen met je lief! Mooie foto’s hebben jullie gemaakt en wat was het lekker weer 🙂
  ik heb je getagd 🙂 Als je een berichtje wil met alleen alle vragen op een rij, let me know 😉 Hoop dat je ‘m invult

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Zal hem zeker gaan invullen!

   Beantwoorden

 13. LJ

  Heerlijk, zo’n verliefd weekendje….. Jullie hebben er duidelijk keihard van genoten!!

  Beantwoorden

 14. Saskia

  Ooo, heerlijk.
  Ik hou zo van weekendjes aan zee. Met deze foto’s maak je me blij.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Graag gedaan! Zee en strand mis ik hier ook echt…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: