De Boezemvriend_De Groeve fietsen

Instagram Top 5 of September

Instagram, het medium waar ik dagelijks wel een paar keer door heen scroll. Waar ik vrijwel elke dag wel een foto plaats maar wat ook ontzettend vergankelijk is. Hoogste tijd dus om de balans voor september op te maken en te kijken welke foto’s het beste in de smaak vielen!

In september verschenen er slechts 18 foto’s op mijn Instagram. Het gevolg van weinig uitstapjes en ergens was ik ook wel een beetje Instagram moe. Nog steeds vind ik het leuk om mooie foto’s te zien en op die manier nieuwe plekken te ontdekken. Echter, het algoritme zorgt ervoor dat ik het gevoel heb dat ik zelf veel foto’s mis en dat ook mijn eigen foto’s minder scoren dan voorheen.

Voor het eerst heb ik dan ook geen top 5 met foto’s die allemaal meer dan 100 likes behaalde. Dit zijn in ieder geval de foto’s die de top 5 hebben gehaald!

5. Nieuwsgierige dames op onze route door Het Hunzedal

Nummer vijf en vier scoorden allebei 93 likes. Ook voor deze dames moest ik gewoon even van mijn fietsje afstappen en ze op de gevoelige plaat vastleggen. De dames vonden het in ieder geval wel prima op deze mooie zonnige dag.

4. Een dobberend bootje in natuurgebied De Leinwijk

Onlangs ontdekte ik het natuurgebied De Leinwijk in Kropswolde. Doordat het grenst aan het Zuidlaardermeer is de kans vrij groot dat je er ook bootjes aantreft. Bootjes en water blijven gewoon een aantrekkingskracht houden!

3. Mijn favoriete dieren om te fotograferen

Tja, zeg nu zelf. Als je deze prachtige dames ziet liggen ergens in een weiland in de Ardennen, dan stop jij toch ook?

2. Mijn favoriete doorkijkje in Borgerswold

Ook Borgerswold is zo’n gebied waar we regelmatig even gaan wandelen. Ook hiervoor geldt weer dat ik dan altijd even op mijn vaste plekjes een foto moet maken. Dit doorkijkje naar Borgercompagnie is zo’n plekje.

1. De Boezemvriend in De Groeve

De Boezemvriend, eigenlijk is het de enige molen waarvan ik de naam weet. We komen er regelmatig langs op weg naar Zuidlaren maar toen we laatst op de fiets waren, was het natuurlijk snel bekeken. Toen moest ik gewoon even stoppen voor een foto!

Ik kan jullie nu alvast verklappen dat er in oktober ongetwijfeld een hoop foto’s van onze vakantie in Spanje gaan verschijnen. Wil je niks missen van onze vakantie, dan ben je van harte welkom op mijn Instagram account!

Mijn vraag aan jullie is dan ook: Wat wil je graag van Spanje zien?

17 comments

 1. Saskia

  Wat een leuke foto’s zijn dit. Vooral die nieuwsgierige dames 😉 Ik hou ontzettend van je natuur foto’s.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, van die dames krijg ik ook nooit genoeg hoor!

   Beantwoorden

 2. Sabine

  De zeilboot! Echt een fantastische foto!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, dat is ook mijn favoriet!

   Beantwoorden

 3. Morgaine

  Foto 1 en 2 zijn mijn favorieten, ik heb jou aan gezet ook, als jij iets plaatst krijg ik een melding, bij deze, hahahaha Maar wat je zegt, ik ging ook omhoog met mijn likes, en nu ben ik weer gezakt inderdaad, ik zat bijna op die 100 ook soms eroverheen al ook, en nu gewoon rond de 40 is nu veel?

  Nou ja, het zij zo, jammer maar helaas en daarom ben ik er ook minder vaak. Ik heb meldingen aangezet voor mijn favorieten 😉

  Spanje, dat kun jij alleen bepalen ik weet bijv. niet naar welke regio je alleen al gaat en je moet Spanje dan ook kennen dat gebied om te kunnen zeggen, dit of dat wil ik zien, en jij zet altijd mooie foto’s neer, dusssssssssssss follow the heart!

  X

  Beantwoorden

 4. Yova

  Prachtig foto’s zijn het geworden. Ik vind ze allemaal mooi om te zien. Wij maken ook graag dieren. Ogenblik storm bij ons. Vreselijk. Onze potten vlogen omhoog. Ik kon net pakken. Opzij gezet op de grand van balkon. Windkracht 9/10 bij ons. Brrr…

  Beantwoorden

 5. Girls-Things

  Mooie foto’s hier! Heerlijk hollands.
  Ik ben benieuwd naar je foto’s van Spanje!

  Beantwoorden

 6. Eva

  Wauw, mooie foto’s ❤️

  Beantwoorden

 7. Mirjam

  Heerlijke Hollandse foto’s (behalve die in de Ardennen). Met wandelen maak ik ook veel foto’s … Nederland is ook zoo mooi !! Ik heb een held op sokken als ik tijdens het wandelen koeien tegenkom . . . maar meestal keuren de dames je geen blik waardig ?

  Beantwoorden

 8. marjolein

  Prachtige foto’s dan sta je er weer even bij stil hoe mooi nederland is met haar karakteristieken als de koeien en de molen. Super om te zien!

  Beantwoorden

 9. marjolein

  Prachtige foto’s dan sta je er weer even bij stil hoe mooi nederland is met haar karakteristieken als de koeien en de molen. Super om te zien! Heel gaaf en ik ga je volgen op inst

  Beantwoorden

 10. Emmy

  Mooie foto’s. En geniet in Spanje. Hopelijk heb je daar veel beter weer dan we hier hebben

  Beantwoorden

 11. Madelon - Meer met mama

  Wat een prachtige foto’s zeg!! Ik vind die van de koeien echt heel mooi.

  Beantwoorden

 12. Kimberly

  Heerlijke Hollandse platen, wat hebben we toch een mooi klein landje!

  Beantwoorden

 13. Peggy

  Leuk topic! Mooie foto’s heb je gemaakt! :).

  Beantwoorden

 14. Nicole Orriëns

  Mooie foto’s allemaal! Leuk om ze te bekijken op je blog.

  Beantwoorden

 15. Flavie

  Nummer 2 is mijn favoriet.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.