Tossa de Mar Costa Brava Instagram

Instagram Top 5 of Oktober

Instagram, het medium waar ik dagelijks wel een paar keer door heen scroll. Waar ik vrijwel elke dag wel een foto plaats maar wat ook ontzettend vergankelijk is. Hoogste tijd dus om de balans voor oktober op te maken en te kijken welke foto’s het beste in de smaak vielen!

Oktober was een behoorlijk druk maandje waarin ik maar liefst 30 foto’s op Instagram plaatste. Vooral natuurlijk van onze vakantie naar de Costa Brava in Spanje. Deze maand weer een top 5 met foto’s met 100 likes of meer. Dat maakt het toch net een beetje leuker! Kijken jullie gezellig mee welke foto’s de top 5 hebben gehaald?

5. Terug in de tijd in het middeleeuwse Pals

Okay, ik beken, ik heb een ongelofelijk zwak voor dit soort dorpjes en kan er dan ook geen genoeg van krijgen. Mijn camera maakt dan overuren en ik stel het geduld van mijn gezelschap echt behoorlijk op de proef maar geloof me, ik kan niet anders. Noem het maar een verslaving of een tic, maakt mij niet uit, ik ben in zo’n dorpje helemaal in mijn element!

4. Genieten en route van Sant Feliu naar Tossa de Mar

De kustweg van Sant Feliu staat bekend om haar vele haarspeldbochten dus wat dat betreft moet je wel over een sterke maag beschikken. Tegelijkertijd levert het je een hoop wow momenten op en is het een echte aanrader!

3. Onze terugvlucht over de herfst in Nederland

Terugvliegen naar huis is natuurlijk nooit mooi, althans dat vind ik het minst leuke van de hele vakantie. Als je echter op dit plaatje wordt getrakteerd, dan geniet ik stiekem toch ook wel weer!

2. Genieten van het uitzicht bij Cap de Creus

Ook dit is zo’n absolute must see, het prachtige natuurgebied Cap de Creus waar je je vergaapt aan de uitlopers van de Pyreneeën. Een plek waar ik rustig de hele dag kan vertoeven en dan nog steeds weer wat nieuws ontdek!

1. De grillige kust van de Costa Brava

Tja, wat moet ik hier aan toevoegen behalve dan dat de kust van de Costa Brava echt prachtig is om te zien. Bovenstaande foto maakte ik bij Tossa de Mar, een plaatsje wat je absoluut gezien moet hebben als je in die regio vakantie viert!

Welke foto is jouw favoriet?

Wil je meer foto’s van mij zien? Volg dan Wandaswereld op Instagram!

16 comments

 1. Shirley

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Pals ziet er gezellig uit. Ik ben vroeger met mijn ouders poit in Platjo d’Aro geweest. We deden toen soms al wel uitstapjes, maar er valt nog zoveel te ontdekken. Ik vind de foto op nummer 1 wel.een terechte nummer is denk ik 🙂

  Beantwoorden

 2. Sabine

  Mooie foto die vanuit de lucht! Vind ik altijd best een uitdaging door die kleine raampjes haha, maar echt goed gelukt!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik had het geluk dat het vrij helder was en dat mijn raampje echt schoon was.

   Beantwoorden

 3. Nesrin

  Wat een prachtige foto’s weer. Ik vind het plaatje van het Middeleeuws stadje Pals aan de Costa Brava echt prachtig, het zijn de paarse bloemen die het pluspuntje geven aan de foto.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat is ook mijn eigen favoriet!

   Beantwoorden

 4. Saskia

  Ach wauw. Wat een prachtige sfeerrijke foto’s. Stuk voor stuk<3

  Beantwoorden

 5. Irene

  Hele mooie foto’s! Persoonlijk is de Cap de Creus foto mijn favoriet.

  Beantwoorden

 6. felice

  prachtige foto’s ik kan niet fotograveren al kon ik mijn leven er mee redden..
  Ik ga voor pals, ik heb een zwak voor de Middeleeuwen

  Beantwoorden

 7. Nicole Orriëns

  De eerste foto is mijn favoriet. Ik vind die zo sprookjesachtig!

  Beantwoorden

 8. Thomas

  Prachtige foto van Pals, je waant je direct weer in de Middeleeuwen!

  Beantwoorden

 9. Jenny - IkReis

  Mooooi! Ik vind vooral je eerste foto van Spanje erg mooi.

  Ik ben mijn IG weer eens grondig aan het verwaarlozen, maar ik volg je nu ?

  Beantwoorden

 10. claudia

  Ik vind de kust van de Costa Brava ook prachtig! Je hebt echt hele mooie foto’s gemaakT! Ik ga voor de foto van Pals

  Beantwoorden

 11. Anne - Ditisanne.nl

  Die van de Costa Brava vind ik mooi! De kustlijn doet me erg denken aan het eiland Monte Argentario in Italië, waar we deze zomer waren. Ach, ligt ook niet zo gek ver bij elkaar vandaan, toch? 🙂

  Beantwoorden

 12. Janet

  Wat een prachtige foto’s van de Costa Brava. Dat stadje ziet er superleuk uit!

  Beantwoorden

 13. Saskia

  Ik vind ze allemaal even prachtig. Je weet het telkens zo mooi vast te leggen. Mag ik in de leer? 😉
  Wat een likes joh! Ben al blij dal ik de 30 haal 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   In de leer? Zo goed ben ik ook niet joh! ,

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.