Praia da Marinha stranden

Instagram Top 5 of Juli

Instagram, het medium waar ik dagelijks wel een paar keer door heen scroll. Waar ik vrijwel elke dag wel een foto plaats maar wat ook ontzettend vergankelijk is. Hoogste tijd dus om de balans voor juni op te maken en te kijken welke foto’s het beste in de smaak vielen!

In juli verschenen er in totaal 25 foto’s op mijn Instagram account. Vooral nog foto’s van onze vakantie naar de Ardennen met tussendoor wat foto’s van onze uitstapjes in de natuur. Kijken jullie mee naar de top 5 van juli?

5. Gerst, haver of tarve, weet jij het?

 

Tijdens onze vakantie in de Ardennen kwamen we regelmatig zo’n veld tegen en ik moet heel eerlijk bekennen, ik heb geen idee wat het is maar vond het in ieder geval mooi genoeg om op de foto te zetten!

4. Genieten van het prachtige uitzicht op de Maasvallei

Een mooie kronkelige route omhoog werd uiteindelijk beloond met dit uitzicht op de Maasvallei. Helaas was het net die dag wat bewolkt maar geloof mij, het uitzicht is er niet minder mooi om!

3. Genieten van het prachtige uitzicht bij Les Crestelles

Oh wat was dit een totaal onverwachtse bonus! Niks wees er eigenlijk op dat we getrakteerd gingen worden op zo’n mooi uitzicht maar toen we eenmaal de juiste weg waren ingeslagen en we bij het uitzichtpunt kwamen, was het echt genieten geblazen!

2. Een doorkijkje naar het kasteel in Durbuy

Ik heb een zwak voor dit soort oude stadjes en dan vooral voor dit soort doorkijkjes. In Durbuy zijn we nu al meerdere keren geweest maar het blijft iedere keer genieten!

1. Een absolute must see aan de Algarve: Praia da Marinha

De absolute favoriet van juli is nog een foto van onze trip naar de Algarve in Portugal. In maart gingen we al die kant op en hebben we een topweek daar gehad waar we onder meer genoten van het prachtige uitzicht bij Praia da Marinha.

Vertel eens, wat voor soort foto wil je graag in augustus op mijn Instagram account zien?

10 comments

 1. Morgaine

  Gek genoeg is de eerste favoriet bij mij en de laatste, en wat wil ik zien in aug. Uhm… wat jij tegenkomt? hahahaha

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Geen voorkeur voor een bepaald onderwerp of omgeving in het noorden? Ik vind het wel leuk om op die manier op pad te gaan!

   Beantwoorden

 2. Conny

  Dit is – zo te zien – gerst. Tarwe heeft niet van die uitsteeksels en de uitsteeksels van rogge zijn wat kleiner en zien er uit als een graat van een vis (ezelsbruggetje: rogge –> rog).
  Leuke foto’s. Ik ben geen Instagrammer maar altijd leuk om ze zo te zien.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je, weet ik eindelijk wat het is!

   Beantwoorden

 3. Koen

  Leuke foto’s. Vooral foto 3 uit Maboge spreekt me aan. Als elfjarige was ik daar op kamp met de scouts en won toen een -zelf-vlot-bouw-race. Eerst een vlot bouwen (boomstammetjes en autobanden) en daarna ongeveer 5 kilometer stroomafwaarts peddelen. Een mooie herinnering.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuk om te horen dat mijn foto zo’n jeugdherinnering naar boven brengt.

   Beantwoorden

 4. Flavie

  De 2e foto is mijn favoriet!

  Beantwoorden

 5. Saskia

  Wat een prachtige foto’s! Mijn favoriet is toch wel 4 zeg. Wauw<3
  Wat ik zou willen zien? Eigenlijk de foto's hoe je ze nu plaatst, want ik kan er erg van genieten de natuur!

  Beantwoorden

 6. Nesrin

  Nou die nummer 1 snap ik wel hoor, wat een prachtige foto! Leuk dat je een top 5 plaatst.

  Beantwoorden

 7. Sabine

  Prachtige foto’s! De eerste en de laatste zijn mijn favorieten 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.