Instagram Top 5 of Februari

Instagram, nog steeds mijn favoriete Social Media maar het grote nadeel is dat alles zo vluchtig is. Ik wil niet teveel foto’s in 1x plaatsen maar tegelijkertijd verdwijnen je foto’s heel snel in de vergetelheid door het algoritme wat Instagram er op na houdt. In februari plaatste ik slechts 14 foto’s, weinig voor mijn doen maar ik heb zo’n vermoeden dat het heel wat meer in maart zal zijn!

Maar nu loop ik al te ver op de zaken vooruit. Eerst februari nog! Dit zijn de vijf foto’s die de meeste likes kregen!

5. Winter met een vleugje lente in Borgerswold

Ook deze foto schoot ik op mijn vrije donderdag toen ik spontaan besloot een rondje Borgerswold te doen. Ja, het was best nog fris maar er hing ook zeker al iets van de lente in de lucht. Ik merk trouwen steeds meer dat natuurfoto’s de overhand krijgen. Niet alleen vind ik het zelf prachtig om te zien maar de natuur zorgt ook voor rust en ontspanning. Niet vreemd dus dat ik er zo vaak mogelijk in mijn vrije tijd op uit wil trekken!

4. Een winters tafereeltje in het Noorderplantsoen

Sinds vorig jaar heb ik pas Het Noorderplantsoen in Groningen ontdekt. Eigenlijk best wel schaamachtig maar goed, beter laat dan nooit, toch? Ook afgelopen winter waren we er eventjes. Even snel sfeer proeven, wat foto’s maken en daarna het centrum van Groningen in. Bij de vijver in het park schoot ik in ieder geval heel wat plaatjes!

3. Een voorzichtig begin van de lente in Borgerswold

Op mijn vrije parttimedagen probeer ik zoveel mogelijk te wandelen. Dit keer had ik geluk en was het hoewel fris, ook best wel lekker. Vooral omdat ik ergens het gevoel had dat de lente er aan zat te komen. Boy, was ik even fout helaas. Maar dat neemt niet weg dat ik in ieder geval erg van deze wandeling heb genoten. Al was het alleen al vanwege dit soort prachtige luchten!

2. Prachtige donkere wolken in De Heemtuin

De Heemtuin, misschien wel één van mijn favoriete natuurgebieden. Ideaal ook trouwens dat het zo vlak bij mijn ouders is want dan is het natuurlijk ideaal om op zaterdagmiddag even met mams aan de wandel te gaan. Ik heb al zoveel foto’s daar gemaakt en toch is geen één hetzelfde!

1. Mijn favoriete landschap, koeien & de Ardennen

Deze foto maakte ik afgelopen jaar in augustus toen we weer eens in De Ardennen waren. Zomaar ergens onderweg spotte ik deze 2 kanjers en ja, dan moet ik natuurlijk gewoon wel even stoppen om foto’s te maken. De Ardennen zijn sowieso wel een favoriete streek bij ons en aangezien koeien mijn favoriete dieren om te fotograferen te zijn, was dit echt zo’n win-win situatie voor mij. Wat dat betreft kan ik me dan ook al enorm op juni verheugen want dan gaan we voor maar liefst twee weken naar De Ardennen!

Wat is jullie favoriete foto? Enne, zit je zelf ook op Instagram?

 

5 comments

 1. Morgaine

  De derde foto, vraag mij niet waarom is mijn favoriet en verder? ja ik zit op instagram en als het goed is volg jij mij ook allang, al ben ik daar wat minder actief op dit moment 😉 al geeft haakwerk bij miij wel de meeste likes als ik ze tag, whahaha de natuurfoto’s veel minder met heel veel meer tags…

  Ik snap het nog altijd niet 😉

  X

  Beantwoorden

 2. Deborah

  Nr 2 en 3 zijn mijn favo. Had ze inderdaad op Insta voorbij zien komen.
  Ik zit al enige tijd op Insta. Normaal plaats ik daar mijn voetbalfoto’s. Maar bij gebrek aan wedstrijden die ik gefotografeerd heb, staan er nu wintersportplaatjes haha.

  Beantwoorden

 3. Flavie

  Mijn favorieten zijn nr 2 en nr 3, maar de andere zijn ook heel mooi hoor.

  Beantwoorden

 4. Sheila

  Wat leuk om je foto’s van IG toe te lichten! Ik plaats zeker foto’s op IG voor mijn blog account. Maar ik post meer op mijn privé account die over mijn zoontje gaat, in alle eerlijkheid. En vervolgens print ik de mooiste uit via de Hema (in leuke mini square printjes) en plak ze in een dagboek. Want de IG zijn te leuk om het alleen bij IG te houden, vind ik weer 🙂

  Beantwoorden

 5. Marcella Molenaar

  Prachtige foto’s weer lady! Je bent echt goed in fotograferen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.