Bouillon Ardennen Instagram

Instagram Top 5 of Juni

Instagram, het medium waar ik dagelijks wel een paar keer door heen scroll. Waar ik vrijwel elke dag wel een foto plaats maar wat ook ontzettend vergankelijk is. Hoogste tijd dus om de balans voor juni op te maken en te kijken welke foto’s het beste in de smaak vielen!

In juni plaatste ik maar liefst 24 foto’s op Instagram. Overbodig te zeggen natuurlijk dat ze bijna allemaal betrekking hadden op onze vakantie in de Ardennen. Dit is de top 5!

5. De watervallen van Coo

Eigenlijk stonden de watervallen van Coo helemaal niet op ons lijstje om naar toe te gaan. Tenslotte waren we er al een paar keer geweest maar toen we toch in de buurt een hapje gingen eten, tja, dan neem je toch ook gewoon weer een kijkje!

4. Zonsondergangen, hoe kun je daar ooit flauw van worden?

Nog een zonsondergang in deze top 5! Deze maakte ik terwijl ik mijn zonnebril voor de lens van mijn smartphone hield. Best goed gelukt, toch?

3. Het prachtige uitzicht op een deel van de rivier Ourthe

In de streek waar wij zaten, kun je niet om de Ourthe heen. Overal duikt deze rivier vroeg of laat wel weer op. Dit uitzicht kwamen we tegen toen we bij de grotten van Hotten moesten wachten en even een wandelingetje gingen maken in het bos. Genieten, toch?

2. Genieten van een prachtige zonsondergang bij ons vakantiehuis

Oh jongens, dit uitzicht mis ik toch zo! Echt elke avond werden we getrakteerd op dit soort mooie zonsondergangen terwijl we gewoon lekker bij ons huisje buiten zaten. Ik kan dan ook niet wachten om eind augustus weer die kant op te gaan!

1. Het prachtige doorkijkje vanaf het kasteel van Bouillon

Mocht je ooit in de buurt van Bouillon zijn, trek dan zeker wat tijd uit om het prachtige kasteel te bezoeken! Niet alleen het kasteel is de moeite waard maar ook het uitzicht is werkelijk waar prachtig!

Eerlijkheidshalve blijf ik mij er wel over verbazen dat het aantal likes op mijn foto’s zo rond de 100 blijven schommelen terwijl het aantal volgers inmiddels 885 bedraagt. Het voelt niet helemaal in verhouding maar goed, het is niet anders.

Wat is deze keer jullie favoriete foto?

8 comments

 1. Sabine

  Mooi! Vooral die laatste! IK ben een hoop volgers verloren, maarja ik deed ook 2 weken niets op Instagram. Daarvoor vond ik al dat de likes minder werden. Volgens mij komt dat door de nieuwe formule (of hoe noem je dat) van Instagram. Ik heb besloten me er niet meer aan te ergeren (nu hopen dat dat ook lukt) en gewoon te genieten van de foto’s!

  Beantwoorden

 2. Morgaine

  De watervallen van Co, maar dat komt door mijn eigen herinnering, was met mijn ouders en opa en oma daar vanuit Zuid Limburg dus, ik zou voor het eerst van mijn leven echte watervallen gaan zien. Ja, Natuurlijk op tv en ik had er al vele gezien van over de hele wereld en ik was er helemaal klaar voor! Echte watervallen, oh wat romantisch! (ik was 14), de teleurstelling toen ik ze zag…. en ik vroeg nog, de echte watervallen liggen net even ergens achter zeker? whahahaha

  Gelukkig begon mijn oma te vertellen over vroeger en haar eerste trips naar deze watervallen, nog voor tv misschien, weet ik niet meer, maar goed, toen werden de grotten van Han geopperd… en dat was ook spannend, ik was hier in elk geval gauw klaar, maar ze stonden er met soft ijsjes en mijn oma moest wel eerst een soft ijsje kopen, en natuurlijk kreeg ik ook… en dat maakte veel goed 😉

  X

  Beantwoorden

 3. marleen

  Wow, wat een prachtige foto’s zeg! En wat een mooie plekjes heeft België! Krijg spontaan zin om een roadtrip te maken ?

  Beantwoorden

 4. Saskia

  wat een prachtige foto’s zeg. Ik ben vooral fan van de eerste<3

  Beantwoorden

 5. Flavie

  Foto nr 1 is schitterend!

  Beantwoorden

 6. Sammie

  Oh die watervallen <3 de kracht van water, het heeft iets aantrekkelijks! Het laatste doorkijkje vind ik ook een toffe foto!

  Beantwoorden

 7. Vetexbart

  Hey, erg mooie foto’s van mijn landje ? De Ardennen zijn echt prachtig, als je weet waar je moet zijn. Eigenlijk ga ik er te weinig naar toe.

  Beantwoorden

 8. Marcella

  Ik ben dol op zonsondergangen, maar vind het doorkijkje bij het kasteel toch ook erg tof!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.