Zonsondergang De Groeve Instagram

Instagram top 5 of Januari

Januari is inmiddels alweer voorbij en ook februari is al weer mooi op weg. Toch sta ik nog even stil bij januari. Dit keer met de top 5 van mijn foto’s op Instagram. Nog steeds vind ik Instagram een geweldig mooi medium en scroll ik dagelijks wel even een paar keer door mijn lijst. Het enige nadeel vind ik dat het allemaal zo vluchtig is. Hoogste tijd dus om de foto’s die door mijn volgers het meeste werden gewaardeerd nog even te showen! Kijken jullie mee?

5. Mijn favoriete bruggetje in De Heemtuin

Bovenstaande foto heb ik eigenlijk wel al tig keren gemaakt. Iedere keer als ik een wandeling maak door het prachtige natuurgebied De Heemtuin kan ik het niet laten om hier even te stoppen om een paar foto’s te maken. Hij zal ongetwijfeld nog wel vaker dit jaar voorbij gaan komen op mijn Instagram!

4. Een besneeuwde brug in natuurgebied Borgerswold

Dat ik bepaald geen wintermens ben, is geen geheim. Toch kan ik het dan niet laten om erop uit te trekken. Ook natuurgebied Borgerswold is dan zo’n gebied waar ik graag even door heen wandel. Net als de foto hierboven heb ik ook van deze brug wel meerdere foto’s. Toch blijft deze met sneeuw wel mijn favoriet.

3. De mooie pandjes in de oude binnenstad van Deventer

Eigenlijk was ik al vergeten dat ik deze foto had gemaakt. Maar bij het doorbladeren van mijn galerij op mijn telefoon kwam ik hem tegen en besloot hem alsnog te plaatsen. De foto zelf maakte ik vorig jaar in juli toen ik met vriendinnetje A. weer eens een dagje Deventer deed. Ik hou van dit soort stadjes met een oude binnenstad met tig van dit soort mooie pandjes.

2. De zonsondergang bij de molen in De Groeve

Zonsondergangen… ik heb er een zwak voor. Op de heenweg naar Groningen had ik deze molen al gespot en me al voorgenomen om op de terugweg even te stoppen. Jullie kunnen je ongetwijfeld voorstellen dat ik helemaal in mijn nopjes was toen ik op de terugweg ook nog deze prachtige zonsondergang erbij cadeau kreeg!

1. De zonsopkomst op weg naar Keulen

Normaal lukt het me eigenlijk nooit om een zonsopkomst vast te leggen omdat ik dan meestal nog op één oor lig. Maar tijdens onze kerstcruise in december waren we vroeg genoeg op om deze prachtige zonsondergang te kunnen zien. Echt zo’n wow-momentje in optima forma.

Wat is jullie favoriete foto? Enne, volg jij mij al op Instagram?

9 comments

 1. Morgaine

  Ik vind ze alle vijf mooi en je hebt mijn likes erop gekregen maar nu een vraagje aan jou!

  Van de week, vertelde jij over jouw irritatie op blog en weinig comments wel bezoekers, maar nu vraag ik het andersom, hoe kom jij aan zoveel likes op instagram waar ik nu rond de 50 a 60 blijf hangen, terwijl ik ook zie, dat we echt wel dezelfde #### gebruiken zelfs! hahahaha

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Geen idee joh! Ik vind mijn likes op IG soms ook wel tegenvallen hoor. Ik bedoel, ik heb meer dan 800 volgers daar maar toch heeft een gemiddelde foto amper 90 likes. Bizar toch?

   Beantwoorden

 2. Ferry & Jacqueline

  Ik vind je foto’s heel mooi om te zien. Ik heb geen Instagram. Vind ook daar niks aan. Moet daar wel leuk blijven vind ik persoonlijk.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Wat bedoel je met het moet daar wel leuk blijven? Ben je bang dat er daar rare opmerkingen komen of zo?

   Beantwoorden

 3. Sabine

  Nummer 2 is zo mooi! Maar eigenlijk vind ik ze allemaal mooi. Instagram is heel leuk met al die mooie foto’s en inspiratie!

  Beantwoorden

 4. Ilona

  Wat een mooie plaatjes allemaal. Mijn favoriet is die van het schilderachtige Deventer. Wat een leuke hanzestad is dat. Toegegeven, het was lastig kiezen 😉

  Beantwoorden

 5. Flavie

  Ik vind ze alle 5 heel mooi! Als ik echt moet kiezen dan kies ik de 1e.

  Beantwoorden

 6. Rowan

  Wat een mooie foto’s! Foto 4 is mijn favoriet, lekker winters!

  Beantwoorden

 7. lia van velzen

  Ik volg je via instragram. Vind je fotos erg mooi. Maar het is raar ik zie ze niet meer zoveel voorbijkomen. Toch eens uitzoeken of er instellingen verkeerd staan op instagram dat ik sommige foto’s’niet zie. Maar ik vind ze geweldig hoor! Zie ze graag

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.