Praia da Marinha stranden

Instagram Top 5 of April

Instagram, het medium waar ik dagelijks wel een paar keer door heen scroll. Waar ik vrijwel elke dag wel een foto plaats maar wat ook ontzettend vergankelijk is. Hoogste tijd dus om de balans voor april op te maken en te kijken welke foto’s het beste in de smaak vielen!

In april was ik lekker actie op Instagram, ik plaatste maar liefst 30 foto’s. Met name natuurlijk weer veel natuurfoto’s, dat blijft gewoon wel mijn favoriet. Ook verschenen er 7 foto’s in het kader van de Foto7Daagse waar ik aan meedeed. Erg leuk om doen, vooral om ook eens een ander soort foto te maken. Maar goed, 30 foto’s, welke foto kreeg de meeste likes?

5. Bloeiende bloesem in de lente

Op zich maak ik niet zo vaak foto’s van bloemen omdat ik het vaak maar lastig vind om ze mooi vast te leggen. In de lente draait het natuurlijk om bloesems en bollenvelden, dan moet ik er gewoon wel op uit met mijn camera. Deze foto maakte ik vlakbij ons huis nadat ik bijna in de hondenstront was gestapt.

4. De ondergaande zon bij Praia da Rocha

Ook in april verschenen er nog foto’s van onze vakantie begin maart naar Portugal op mijn Instagramaccount. In Praia da Rocha waren we op zich al vrij vroeg in de middag maar op weg terug naar de auto besloten we toch nog even weer richting het strand te lopen. Perfecte timing dus!

3. Een doorkijkje in Natuurgebied Borgerswold

Mijn laatste foto in april die ik plaatste op Instagram. Zoals gezegd wandelen we vaak in Natuurgebied Borgerswold in Veendam. We lopen eigenlijk altijd ons vaste rondje en je kunt er dan ook donder op zeggen dat ik vaak bij mijn vaste plekjes even een foto maak. Dit is er dus zo eentje. Een doorkijkje naar Borgercompagnie, een wit bruggetje zoals je die heel veel ziet in dit natuurgebied en natuurlijk een mooie blauwe lucht!

2. Nog een doorkijkje in Natuurgebied Borgerswold

Dit is dus mijn andere fotoplekje in Natuurgebied Borgerswold. En ja, ik ben wat dat betreft ook wel erg blij met deze foto en had stiekem op meer likes gehoopt en dat ie de nummer 1 zou zijn maar helaas. Toch een eervolle vermelding voor deze natuurfoto.

1. Zonnestralen bij Praia da Marinha

Met stip op één! 135 likes voor deze foto die ik tijdens onze vakantie in Portugal maakte bij Praia da Marinha. Echt één van de mooiste stranden die je aan de Algarve aantreft. Absoluut een aanrader als je in die regio op vakantie bent.

Welke foto vind jij het mooiste?

7 comments

 1. Sandra

  Oeeh ik vind nummer 1, dus de laatste, wel écht fantastisch mooi hoor! Wauw! 😀

  Beantwoorden

 2. Sabine

  Jaaa nummers 4 en 1!! Zo mooi!! Krijg er helemaal een vakantiegevoel van 😀

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuk om te horen Sabine!

   Beantwoorden

 3. Morgaine

  Foto nummer 3 in dit geval vind ik de mooiste 😀

  X

  Beantwoorden

 4. Flavie

  Foto nr 1 vind ik de mooiste!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.