pasen fotoblog

Fotoblog Paasweekend

Paasweekend… al sinds ik werk betekent het een lekker lang weekend van maar liefst 4 dagen. Een weekend waarin ik allerlei plannen had maar niet wist in hoeverre het weer meewerkte en ook de helft van de tijd mij alleen moest zien te vermaken. Benieuwd wat ik heb uitgespookt en of ik me ook alleen weet te vermaken?

Goede Vrijdag…

Ik had bedacht om lekker met mams te gaan winkelen in Assen en wellicht daar mijn eerste terrasje van het jaar te kunnen pakken. Maar helaas… ’s ochtends werd ik al wakker van de regen, dus appte ik mams dat we niet naar Assen zouden gaan maar dat ik ’s middags wel even langs kwam waaien om nog even naar het overdekte winkelcentrum in Hoogezand te gaan.

Hoogezand fotoblog

Bij MS Mode slaagde ik voor een paar shirtjes en een leuk vestje, dus kom maar op met die lente!

’s Avonds plofte ik thuis op de bank en vermaakte ik mij prima met Max en was het alvast een beetje Pasen met een stukje sneeuwster.

goedevrijdag fotoblog

Zaterdag…

De beste dag van het lange Paasweekend volgens de weersites en dat kwam gelukkig ook uit. De zon scheen volop en ik maakte daar optimaal gebruik van. In mijn uppie, vriendlief stond op de markt in Eelde, ging ik richting natuurgebied Borgerswold om daar het Compagniepad te lopen. Een route van zo’n 4,5 km. Helaas voor mij raakte ik al vrij snel de groene paaltjes kwijt maar ach, ondanks dat ik daardoor wat extra heb gelopen, heb ik mij prima vermaakt!

borgeswold fotoblog

Onderweg kwam ik ook nog langs de kinderboerderij en aangezien het er nog niet zo druk was, besloot ik spontaan om er weer eens een kijkje te gaan nemen.

kinderboerderij fotoblog

Eerste Paasdag…

Na een lekker gezamenlijk ontbijtje, vriendlief was gelukkig de hele dag thuis, besloten we om ’s middags even wat cultuur te gaan snuiven in de vesting van Bourtange. Daar waren we vervolgens getuige van 2 beste kanonschoten en zagen we ook boer Geert uit Boert zoekt Vrouw met een roodharige dame aan zijn zijde!

bourtange fotoblog

Ook vierde paps vandaag zijn 63e verjaardag en aten we ’s avonds gezellig chinees bij mijn ouders alvorens de rest van de familie op de stoep stond.

verjaardag paps fotoblog

Tweede Paasdag…

De wind brult om het huis heen en vriendlief is al vroeg de deur uitgegaan voor de 2e dag op de markt in Eelde, dus ik heb het rijk alleen. Wat zal ik vandaag eens gaan doen? In de ochtend rommel ik wat aan en doe wat huishoudelijke klusjes. ’s Middags plof ik lekker op de bank neer en lees ik verder in De Amerikaanse Prinses.

2e paasdag fotoblog

Even overweeg ik nog om naar buiten te gaan. De zon is er door gekomen maar ach, na 3 dagen met van alles en nog wat is dit ook weleens lekker. Dus werk ik lekker verder aan deze blog…

paasblog fotoblog

Hoe was jouw Paasweekend?

13 comments

 1. Ferry & Jacqueline

  Goede vrijdag had Ferry niet vrij. Gewoon werken. Ferry had maar drie dagen vrij gehad. Wat leuk dat je geslaagd bent kleren. Volgende weekend word warmer weer. Jullie hadden leuk gehad met de Pasen. Wij hadden niks gedaan met de Pasen. Alleen gisteren even weg geweest. Gistermiddag scheen volop bij ons. Aardig goed weer geweest. Alleen harde storm. Mooie pauw staat op de foto. Jullie hebben wel gezellig gemaakt met lekkernijen op de tafel.

  Beantwoorden

 2. Elaintje

  Een ideale combinatie tussen actief en rust. Klinkt als een fijn weekend. Ik moest gewoon werken vrijdag. Maar gelukkig maandag wel lekker vrij.

  Beantwoorden

 3. Helena

  Wat goed dat je in je uppie bent gaan wandelen :-). Ik heb goede vrijdag gewoon gewerkt en daarna door naar familie. Daarna eigenlijk niet zo druk gehad. Zaterdag lekker geklungeld en bijgeslapen, 1e Paasdag bonuskind, was gezellig en 2e Paasdag was ik toch nog wel moe, merkte ik maar zijn we wel lekker in de zon zo waar een uur gaan wandelen hier langs het kanaal; heerlijk die wind in je snoet. En als cadeautje ben ik dan vandaag nog een dagje lekker thuis, beetje werken, beetje rommelen… komt helemaal goed!

  Beantwoorden

 4. sammie

  Oh de hapjes op tafel bij de verjaardag zien er lekker uit 🙂 Krijg er trek van! Het paasweekend wat je gehad hebt klinkt in ieder geval erg gezellig!

  Beantwoorden

 5. Conny

  Dát……kan je lezen op mijn blog: papillon60.blogspot.nl….. 🙂

  Ik moest gewoon vrijdag werken en mijn man had nog les die dag, maar wel lekker naar Oostende geweest….

  Groet, Conny

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dan kom ik straks even buurten!

   Beantwoorden

 6. Sabine

  Leuk weekend heb je gehad! De kinderboerderij is zo leuk, tof dat je langsgeweest bent!! En nog toffer dat je boer Geert hebt gezien hahaha. Het nieuws dat hij niet meer samen is met Hetty had ik gelezen, maar wellicht heeft hij dus weer een nieuwe dame aan de haak geslagen 😛

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, normaal zou ik er niet naar toe gaan, mij veel te druk maar hij was nu net voor het eerst dit jaar weer open en daardoor nog redelijk rustig.
   Boer Geert was er idd met een andere dame, eentje met rood haar…

   Beantwoorden

 7. Mrs. T.

  Jajaja, die Geert. 🙂

  Beantwoorden

 8. Morgaine

  Dat was een heerlijk half om half weekend en dat weer, ja gek niet? Regen, koud, dan een dag zo mooi en dan ineens de zuiderstorm, hahahaha nou ja, het zag er allemaal heerlijk uit bij jou, nog een keertje van harte met jouw vader, en hier?

  Grote schoonmaak alleen de keuken, en dan nog voor de helft, de rest is al gedaan eerder. 😉 Ik kwam erachter dat ik vrijdag voor het laatst echt buiten was geweest, en vanmorgen pas weer echt buiten kwam voor fysio, zo slecht 😛

  X

  Beantwoorden

 9. Flavie

  Ons Paasweekend was druk maar gezellig…

  Beantwoorden

 10. Serena

  Ik doe normaal weinig tot niets met Pasen. Het was vooral erg winderig!!!

  Beantwoorden

 11. LJ

  Ik ben altijd zo jaloers op je verlengde weekends, het is je nochtans van harte gegund hoor 🙂 🙂 Wij hebben altijd paasmaandag vrij dus ik mag eigenlijk niet klagen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.