Veendam februari

Februari 2016 in het kort…

Februari… de kortste maand en dat zelfs nog met een dagje extra dit jaar. Ook zo’n maand die mij niet snel genoeg voorbij kan gaan. Gelukkig was dat ook zo! Benieuwd wat er allemaal is gebeurd? Lees dan lekker verder!

Mijn februari op Social Media…

Inclusief vandaag verschenen er opnieuw 18 artikelen online op mijn blog. Zo vertelde ik over Onze Reisplannen voor dit jaar, liet ik jullie weten dat ik echt helemaal voor Taeke ging in mijn blog Tunnelvisie, liet ik jullie kennismaken met het Klooster in Ter Apel, nam ik jullie nog een keertje mee terug naar het prachtige Normandië door te bloggen over Cap de Levi en deed ik een boekje open hoe ik dit jaar door mijn winterdip heen rolde. Vooral mijn blog over mijn Tunnelvisie zorgde voor booming verkeer op mijn blog en ja, ook voor de nodige reacties dat ik het helemaal bij het verkeerde eind had. Helaas voor mij, hadden degenen het inderdaad bij het rechte eind.

Ook op Facebook verschenen naast mijn blogs nog een aantal andere artikelen. Vooral over hetgeen wat ik zoal in mijn vrije tijd aan het uitspoken was. Zo ging ik met vriendinnetje T. naar de indrukwekkende musical De Tweeling en met mijn nichtje J. naar de 25e show van Jeans.

Mijn meest gelikete foto op Instagram…

Cap de Levi februari

Bovenstaande foto van het prachtige Cap de Levi in Normandië won het nipt en ik kan niet anders dan jullie gelijk geven. Het is inderdaad prachtig om te zien en ik heb het wel al vaker geroepen maar de natuur in Normandië heeft ons echt heel erg verrast. Deze Cap ontdekten we terwijl we gewoon zomaar wat aan het toeren waren en goh wat ben ik blij dat vriendlief braaf het stuur om gooide en de bordjes met Cap de Levi ging volgen want dit prachtig stukje natuur had ik inderdaad voor geen goud willen missen!

Hoe staat het mijn doelen voor 2016?

Nou, heel kort en bondig. Slecht! Niks afgevallen maar dat is ook niet zo vreemd gezien het feit dat ik mijn verjaardag in 3 gedeeltes heb gevierd en ook nog eens regelmatig buiten de deur ging lunchen of eten. Ook qua sporten liep het voor geen meter. Niet dat ik niet wilde, dat was het echt niet deze keer, maar een onwillige hamstring gooide roet in het eten en zorgde ervoor dat het sporten op een wel heel laag pitje kwam te staan. Man, ik ben al blij dat ik weer enigszins fatsoenlijk kan strompelen! En ja, door dit alles geeft de weegschaal helaas nog steeds geen verandering aan.

stationsstraat februari
De Stationsstraat in Veendam

Mede door die verrekte spier maar ook zeker door al die verregende zondagen kwam er deze maand ook helaas niks terecht van mijn doel om Elke Maand Een Route te lopen. Helaas Pindakaas dus. Dan moet het maar gaan gebeuren in maart!

Wat waren nu mijn hoogtepunten in februari?

jeans25 februari

Vooral mijn theateruitstapjes verdienen hier een plekje. Zo kon ik amper op mijn stoel blijven zitten bij de geweldige leuke swingende show van Jeans 25 en was ik diep onder de indruk van de musical De Tweeling. Beide keren ging ik natuurlijk voorafgaand aan de show lekker uit eten. Hoort wat mij betreft echt bij een avondje uit.

martiniplaza februari
Het toetje bij restaurant Inspirations in Martiniplaza…

Ook gingen we weer gezellig met vrienden R&D op stap en gingen we dit keer brunchen bij De Bonte Wever in Assen waar we genoten van een heerlijk warm- en koud buffet en maakten we weer allerlei plannen, onder meer voor een kerstcruise!

Waren er ook minder leuke momenten in februari?

Ja zeker, waren die er. Zo kregen we bericht van het theater dat de show van Sara Kroos definitief dit jaar niet meer door gaat en kamp ik dus met een verrekte hamstring omdat ik zo nodig met alle geweld een paar eenden op de foto wilde zetten. Ook kreeg ik te horen dat ik definitief geen compensatie krijg voor mijn 3 verloren vakantiedagen als gevolg van de ijzel begin januari en dat is voor iemand die toch al zo moet oppassen met haar vakantiedagen natuurlijk een hard gelag.

Wil ik verder nog iets met jullie delen over februari?

Nou… zo was ik tussendoor ook nog even jarig en blies ik maar liefst 42 kaarsjes uit. Nog steeds snap ik niet dat ik inmiddels de 40 al ben gepasseerd. Waar is die tijd gebleven? Ook deed ik deze maand mee aan een fotochallenge waarbij ik elke dag een foto plaatste met een bepaald thema. Ondanks dat het soms even zoeken was naar een geschikte foto vond ik het erg leuk om te doen omdat er op die manier ook eens andere foto’s op mijn Instagram verscheen. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Ook was ik weer lekker actief bezig voor Racingnews365 met allerlei nieuwsberichten en verscheen mijn Column We gaan weer los online!

Quote...
Quote…

Wat gaat er allemaal in maart gebeuren?

Nou, hopelijk zet de lente echt door! Zo’n zin om die zon weer op mijn gezicht te voelen en lekker er op uit te trekken. Echt concrete plannen hebben we nog niet voor maart. Wel ben ik eind maart een lekker lang weekend vrij omdat ons kantoor op Goede Vrijdag altijd is gesloten en daar kijk ik best wel naar uit. Ondanks dat ik standaard een weekend heb van 3 dagen is zo’n dagje extra natuurlijk op zijn tijd best wel fijn!

Verder begint deze week de tweede testweek in Barcelona en staan de heren coureurs van zowel de MotoGP als Formule 1 op 20 maart op de grid voor de eerste race van het nieuwe seizoen. Als liefhebber kijk ik daar natuurlijk enorm naar uit!

Hoe was jouw februari?

13 comments

 1. Morgaine

  Wat vreselijk lullig dat je die ijzeldagen zelf moet bekostigen waar men juist zei dat je thuis moest blijven en de beelden er niet om logen…. echt hoor… nou goed. Deze maand, vandaag de extra dag, kost ons allemaal zo’n 13 euro per gezin ofzoiets heb ik van de week gehoord, hahaha

  Morgen is het maart, zelfde gevoel hier, laat het warme weer maar komen, al roert maart nog altijd zijn staart natuurlijk.

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ben het er ook niet mee eens maar trek helaas wel aan het kortste eind…

   Beantwoorden

 2. Saar

  Leuke maand met wat uitjes en je verjaardag! Maart staat voor de deur, laat de lente maar beginnen!

  Beantwoorden

 3. Sas

  Tof zo’n overzichtje van de maand! Ziet er leuk, druk en gezellig uit!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat was het ook wel!

   Beantwoorden

 4. Elaintje

  Mooie foto inderdaad van Normandië. Ik kijk ook weer uit naar het lenteweer. Meer zon en minder kou 🙂

  Beantwoorden

 5. ~ Inge ~

  Tjonge…een bewogen maand hoor! De Tweeling, dat lijkt mij nu ook een mooie musical! En wat een leuke foto van jou!!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik kan de tweeling echt aanraden hoor! Dank je!

   Beantwoorden

 6. Sabine

  Yes maart is aangebroken!! Hopelijk gaat je hamstring snel genezen en kun je weer naar de sportschool. En je hebt trouwens megaveel artikelen gepubliceerd! Echt superleuk! Ik ben eerst eens even alle blogs aan het inhalen nu haha. Veel plezier in maart!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Gemiddeld 4 per week…

   Beantwoorden

 7. Mrs. T.

  Als het goed is, gaan wij Sara Kroos 28 mei zien. Het is verzet naar die datum, dus ik hoop dat het wel door kan gaan.
  Mijn oudste gaat binnenkort met een vriendin naar ‘De Tweeling’, ben benieuwd wat ze ervan vindt. Ik vond boek en film geweldig.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Die show is nog niet afgelast? Onze was verplaatst naar eind maart maar gaat dus nu definitief niet door.

   Beantwoorden

 8. Serena

  Ik heb vooral veel gelezen in februari en ben veel thuis geweest. Het weer begint me echt danig de keel uit te hangen en dan heb ik niet echt veel zin om iets te ondernemen. Ik heb ook lente nodig!!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.