Favorieten van mei!

Nou, vooruit nog één keertje dan! Mochten jullie trouwens nieuwsgierig zijn naar andere favorieten van mij, aarzel dan niet en laat het weten in je reactie! Voor nu dus nog één keertje achterom kijken en dan weer snel de blik naar voren! Kijken jullie gezellig mee?

PhotoGrid_1433276867410
Krijg gewoon weer spontaan trek…

# Favoriete bezigheid… Nog nooit ben ik in 1 maand tijd zo vaak wezen lunchen als in de maand mei! Ook logisch dat het tussen de weegschaal en mij nog niet opschiet, maar soms loopt het gewoon zo en steeds nee moeten zeggen, is toch ook zonde? Daarbij komt dat ik soms nog liever buitenshuis lunch dan uit eten ga, komt misschien ook omdat ik anders altijd vrij standaard bammetjes met kaas of vleesbeleg heb en zelf ook graag in de weekenden uitgebreid in de keuken bezig ben…

# Favoriete uitstapje…

DSC00423
Greetsiel in de kop van Noord-Duitsland, 2e Pinksterdag 2015…

Ook al zijn we er inmiddels al een keertje of 3 geweest, het blijft gewoon leuk om door het centrum van Greetsiel te slenteren, om even te kijken in de haven en om vervolgens te bedenken op welk terras je neer gaat ploffen. Leuke van deze keer was dat mijn ouders met ons mee waren en het voor hun de 1e keer in Greetsiel was. Leuk dagje om op terug te kijken!

# Jullie favoriete blogpost…

onlineMijn blog over Smartphone op het werk, ja of nee, trok veruit de meeste bezoekers het afgelopen maand. Gelukkig voor mij dacht iedereen er net zo over als ik en wel dat het inderdaad van de zotte zou zijn als mijn werkgever het verplicht stelt om smartphones op te bergen in de kluisjes, we zijn tenslotte geen stelletjes kleuters meer!

# Jullie favoriete Instagramfoto…

Screenshot_2015-06-02-22-23-15Deze foto van de gekleurde huisjes in Zoutkamp kreeg de meeste vind-ik-leuks en dat had ik eigenlijk zelf ook wel verwacht. Want zeg nu zelf, het is toch ook schattig om te zien? En dat gewoon in mijn eigen provincie!

# Blogger in het zonnetje…

Ook bij deze blogger weet ik eigenlijk helemaal niet meer of ze mijn blog nu het eerst ontdekte of ik die van haar. Feit is dat ik na de eerste ontmoeting ben blijven hangen. Vooral vanwege haar vrolijke schrijfstijl, haar boeiende onderwerpen variërend van haar verzameling sokken tot haar muzikale voorkeur tot recepten van smoothies tot haar Just Chatting blogs, alles overgoten met een flinke dosis zelfspot en humor! Kortom, deze maand staat Sammie van ZoSammienzo in het zonnetje!

10 comments

 1. Morgaine

  Hahaha jij en de weegschaal, komt goed 😉 Genieten mag ook hoor 😀

  En, van Sammie, nu lees ik voor de tweede keer haar sokken, ik ga toch eens haar archief induiken geloof ik, sinds ik haar lees, weinig sokken gezien, hahaha

  X

  Beantwoorden

 2. Angèlique

  Wat een leuk lijstje! Oh heerlijk al die gerechten! Weer eens wat anders dan een boterhammetje met kaas. Mooie foto op instagram, ik ga je nog even volgen!

  Beantwoorden

 3. Insoon

  Oh, bij die eerste foto’s krijg ik ook spontaan trek, haha 😉 Mooi die foto van Greetsiel en die gekleurde huisjes blijven inderdaad leuk om te zien. Niet te geloven dat dat gewoon in Nederland staat hè.

  OT: leuk dat jij ook een foto mag reviewen, ik mocht zelf weten wat ik wilde bestellen maar vond hout wel apart 🙂

  Beantwoorden

 4. zomersproetje84

  Heerlijk dat buitenshuis lunchen, zou ik ook wel vaker willen. Hou ook niet zo van die standaard boterhammetjes met kaas of vlokken ;-). Geef mij dan maar liever een lekker soepje of salade inderdaad. Heb veel mooie foto’s van jou voorbij zien komen op IG ook deze maand! En Sammie die verdient dit zonnetje zeker. Fijne nieuwe maand gewenst!

  Beantwoorden

 5. Northflix

  Greetsiel ken ik dus niet! Ik zag je leuke foto’s al op Instagram en ben erg nieuwsgierig nu!

  Beantwoorden

 6. Sammie

  Leuk lijstje, verbaasd me niks dat de meeste het met je eens waren over smartphone gebruik op het werk. Denk dat het in deze tijd ook niet echt meer tegen te houden is.

  Beantwoorden

 7. zosaar

  Ik vind lunchen erg leuk (en lekker!) om te doen. Even wat anders dan een simpele boterham. Dus geniet er maar van hoor!

  Beantwoorden

 8. gidsjoris

  Het is goed om even terug te blikken, dan geniet je nog eens een keertje. Bij jou was het zeker de moeite waard.

  Beantwoorden

 9. Esmeralda

  Hmmm dat eten ziet er verrukkelijk uit. Het is dat ik tjokvol zit van de sushi maar anders… hmm!

  Beantwoorden

 10. Helena

  Geweldige lijst, hoop dat je net zo -of misschien nog wel meer- geniet in juni 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: