Favorieten van maart!

Zoals jullie in mijn maandoverzicht van maart al hebben kunnen lezen, gebeurde er weer van alles in maart. Er werd volop geblogd, veel buiten de deur gegeten, een hoop gefotografeerd en helaas wat minder boeken verslonden. Hoogste tijd dus om mijn Favorieten met jullie te delen!

# Favoriete diner…

IMG_20150306_192709
Een heerlijk wildgerecht!

Oh, lastig kiezen, want ik ging eigenlijk best wel vaak uit eten in maart. Kwam natuurlijk vooral door ons weekendje weg waarin we totaal niet in de buurt van de keuken in ons huisje zijn geweest. Maar goed, in Ein kleines Paradies, een gezellig sfeervol restaurantje in Wernigerode (Harz/Duitsland), at ik een heerlijk wildgerecht, bestaande uit hert en zwijn, daarbij overheelijke knödels en rode kool. Dit alles voor de prijs van EUR 10,80! Einfach toll!

# Favoriete nagerecht…

IMG_20150314_193604
Om je vingers bij af te likken!

Om jullie nog lekkerder te maken! Dit overheerlijke toetje, een heuse proeverij bestaande uit tiramisu met ijs, creme brulee, sabayon en een overheerlijk stukje parfait van chocola, werd me voorgeschoteld tijdens mijn date met vriendinnen A & L  bij Gelagkamer de Hoogh in Zwolle.

# Favoriete Instagramfoto…

Screenshot_2015-04-01-20-04-32

Opnieuw een foto die ik zelf niet had verwacht maar deze foto, gemaakt bij een soort van watervalletje even buiten het centrum van Goslar (Harz/Duitsland), kreeg ik dus van jullie de meeste likes! En ja, hij is ook best wel mooi eigenlijk…

# Favoriete blog…

NormandieMijn blog, Pourqoui Normandie, over waarom wij dit jaar voor Normandië kiezen als vakantiebestemming, werd maar liefst 180 keer gelezen en leverde de meeste reacties op. Krijg er steeds meer zin in en gelukkig duurt het nog maar iets van 11 weken of zo!

# Blog in het zonnetje…

wowo-1

Blijf lastig kiezen uit de enorme hoeveelheid blogs die ik trouw elke week bezoek maar dit keer ga ik voor een dame wiens blog ik al heel wat jaartjes volg. Een dame die zichzelf Mrs T. noemt,  die grotendeels anoniem rondstapt in blogland, die met veel liefde over haar beide dochters blogt, die me door de jaren heen al heel wat boekentips heeft gegeven, me ook heeft laten nadenken over bepaalde onderwerpen en die ik op mijn beurt straks hopelijk kan voorzien van tips over Normandië aangezien dit ook hun vakantiebestemming is!

15 comments

 1. Morgaine

  Woordeloze woensdag bestaat ook nog steeds? haha te gek!
  Je foto van instagram is ook mooi, doet het ook altijd goed, watervalletjes, ik denk, omdat we ze hier zo hebben als daar, van nature 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ja hoor! Ze post er regelmatig over!

   Beantwoorden

 2. Deisy

  Wat een fijne momenten zeg: dat eten ziet er echt heerlijk uit en die instagram foto is inderdaad ook echt prachtig! Heel mooi dat je deze momenten op deze manier blijft koesteren. X

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Leuk om te horen! En ja zulke dingen, hoe klein ook, blijven leuk om bij stil te blijven staan…

   Beantwoorden

 3. Sammie

  Leuk zo’n favorieten van de maand overzicht! Die instagram foto is ook een beauty!

  Beantwoorden

 4. Deborah Hamar

  Een leuk overzicht van je maand!!

  Beantwoorden

 5. Mrs. T.

  Hé, wat leuk dat je mij in het zonnetje zet. Dank!

  Beantwoorden

 6. Gerda Esser

  Ook weer een leuk logje om te lezen
  Wanda ik wens jou hele fijne Paas dagen

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 7. gidsjoris

  Ik ben gaan kijken en jawel hoor, daar krijg ik het water van in mijn mond.
  Nu mijn Keyboard afkuisen en je een Zalige Pasen wensen.

  Beantwoorden

 8. Ferry & Jacqueline

  Leuke overzicht over je van alles. Leuke foto’s heb je toen gemaakt.
  Ik wens jou fijne Paasdagen.
  Groetjes Jacqueline & Ferry.

  Beantwoorden

 9. noeps1

  Mrs.T is idd een boeiend schrijfster !
  Normandië lijkt mij ook nog wel een prachtige bestemming .. nu al benieuwd naar jullie foto’s !

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Die zullen er tzt in grote hoeveelheden gaan komen, ook op IG!!

   Beantwoorden

 10. Marcella

  Leuk, je favorieten van maart. Een fijne verzameling. Dat toetje lijkt me echt heerlijk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: