Favorieten van juli!

Hebben jullie ook zo weinig puf? Of ligt dat vooral aan mezelf? Het lijkt wel of ik me op het moment nergens toe kan zetten, misschien komt het door het wisselvallige weer (ene moment verzuip je, het andere moment verbrand je…) maar goed, nog één keer een terugblik op juli middels een aantal favorieten! Kijken jullie weer mee?

# Favoriete uitje…

IMG_20150724_180140
Park Espinette in Ny (juli 2015)

Nou, dat is niet zo moeilijk! Dat is met stip ons onverwachts weekendje Ardennen! Vriendlief stelde het donderdagavond laat voor, vrijdagochtend gebeld met kennis of er een huisje vrij was, dat was er, vriendlief heeft toen snel het pasje gehaald en ik gooide ondertussen wat spullen in de tassen en hopsakee, op naar de Ardennen. Okay, het huisje is super basic en zwaar gedateerd maar zo heerlijk om er zo onverwachts even tussen uit te gaan, jammer dat het bij ons meestal niet kan maar goed, dit keer dus wel, dus er direct optimaal van geprofiteerd!

# Favoriete Instagramfoto…

IMG_20150726_202113
Kasteel van Durbuy… (juli 2015)

Deze foto van het kasteel van Durbuy met inderdaad vriendlief kreeg de meeste likes en ja, ik moet zeggen dat ik hem zelf ook wel erg leuk vind. Sowieso is Durbuy een zeer leuk plaatsje om foto’s te maken, mits het niet al te druk is met toeristen die zo hinderlijk in je beeld verschijnen.

# Favoriete etentje…

IMG_20150725_214651
Onze eerste keer mosselen!

In juli aten we voor ons doen best wel vaak buiten de deur, zo ging ik met vriendinnetje A. gezellig uit eten in Deventer bij Jackie’s en belandden we op op zondagmiddag ineens met mijn ouders bij Venezia in Borger. Maar dit alles kon toch niet op tot het hebben van een min of meer privé kok! Inderdaad, tijdens ons verblijf in de Ardennen was een andere kennis van vriendlief op het park werkzaam als kok en deze verraste ons 3 dagen lang met heerlijke culinaire hoogstandjes, waaronder dus ook mosselen! Nog nooit eerder gehad maar goh, wat lekker!

# Favoriete boek…

IMG_20150801_112058
De Poppenspeler van James Caroll, top!

Eigenlijk smokkel ik nu een beetje want dit boek las ik afgelopen zaterdag uit en toen was het natuurlijk al augustus maar goed, een kniesoor die daar over valt, toch? Maar man, wat een luguber boek, soms wordt het expliciet uit de doeken gedaan, soms wordt het aan je eigen verbeelding overgelaten maar wat een verknipte geest! Okay, de schrijver heeft het natuurlijk allemaal bedacht maar goed, ook in real life zou dit best wel ergens op de wereld kunnen gebeuren…

Enne, die gave boekenlegger kocht ik in Durbuy!

# Meest gelezen blog…

junkieMijn ontboezeming Ik ben een Junkie werd massaal gelezen en was blijkbaar voor de meesten ook heel erg herkenbaar. En ja, hoewel ik mezelf heb voorgenomen om te minderen en het nu door het warmere weer ook echt wel wat is verminderd, kan ik nu niet direct zeggen dat ik een hele dag offline ben geweest. Zal vast ooit wel gebeuren maar op wat voor termijn… nog geen idee wanneer ik het zo ver heb!

En nu dus alle ogen gericht op augustus!

13 comments

 1. Morgaine

  1. mijn puf begint net terug te komen na de laatste volle maan, ik denk dat het bij jou ook op elk moment beter zal gaan, gezien ik hetzelfde had, maar ik weet nu waarom 😉

  2. Dat boek, wat je zegt, dat zeg ik al jaren, ook over series, zoals de The Blacklist, wat een verknipte geest, maar iemand heeft het dus wel bedacht, in hoeverre is de schrijver dan eigenlijk ‘verknipt’ als je dus al die thrillers en dingen kunt schrijven waarvan je gewoon denkt… het is maar verzonnen…. ja het is dus VERZONNEN dus 1 GEEST is diep van binnen VERKNIPT 😉 hahaha

  Over films en boeken zeg ik ook.. als iemand dit al kan verzinnen, voor boek of script, en het kan ook al is het nep uitgevoerd en gedacht worden voor een film, dan kan het ook in het echt ooit uitgevonden worden…. als je dan weer aan nucleair en bio chemie denkt dus…

  3. wat betreft offline zijn, je hoeft naar mijn idee niet offline te zijn, tegenwoordig gebeurt er ook veel online, zelfs het telefoonboek… bijv. Ik bedoel, je bewust zijn is al heel wat en dan wat meer tijd elders spenderen dan verdien je het ook om toch nog even dat uurtje online te zijn. Als ik een hele dag weg ben geweest, ja dan wil ik ook wel even weten hoe alles ervoor staat, maar ja als ik weg ben, ben ik ook echt OFFline, haha

  Droom mooie dromen vanavond 😉 😛 hahaha

  Beantwoorden

 2. Sabine

  Ik heb het gevoel dat ik de laatste tijd ook minder blogs voorbij zag komen, dus misschien is het in de zomermaanden ook makkelijker om te minderen doordat er minder te lezen valt 🙂 Behalve die leuke boeken natuurlijk!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Je bedoelt bij mij minder blogs of bij iedereen? Minder blogs bij mij klopt wel maar dat heeft vooral met het weer te maken, niet met minder zin in bloggen…

   Beantwoorden

   1. Sabine

    Nee bij iedereen eigenlijk 🙂

    Beantwoorden

 3. Helena

  Ziet eruit alsof het weer een prachtige maand is geweest :-). Op naar een mooie augustus!

  Beantwoorden

 4. Serena

  Het was ook een fijne maand, met uitzondering van het weekje slecht weer.
  Ach, waarom zou je minderen met Social Media? Als je er de tijd voor hebt… Dat is toch gezellig!!!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dat is ook wel zo maar daardoor blijft er weinig tijd over voor andere dingen…

   Beantwoorden

 5. Insoon

  Leuk zo’n overzicht van afgelopen maand 🙂 Hopelijk gaat augustus net zo’n mooie maand worden!

  Beantwoorden

 6. Gerda Esser

  Wat een leuk overzicht van de maand Juli
  Ik heb het weer met plezier gelezen

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 7. elise1963

  De Ardennen, lekker om de hoek ! Prachtig he, echt het gevoel in een heel andere wereld te zijn !

  Ik ben ook aan t zoeken naar blogonderwerpen .. moeilijk !

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Nou, het is voor ons helaas niet om de hoek maar goed, dik 4 uur rijden is natuurlijk ook prima te doen…

   Beantwoorden

 8. Flavie

  Je instagramfoto is echt schitterend!
  ‘De poppenspeler’ komt op mijn lijstje… je hebt mij nieuwsgierig gemaakt! 🙂

  Beantwoorden

 9. Marcella

  Leuk overzicht van fijne dingen! Je weekend in de Ardennen klinkt echt heerlijk. Fijn om zo lastminute te beslissen waar je heen gaat en dan optimaal te genieten <3

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: