Favorieten van januari 2015…

Ook in 2015 zal ik jullie maandelijks weer mijn lijstje met favorieten voorschotelen. Favorieten variërend in de zin van mijn best gelezen blog, mijn meest gelikete Instagramfoto, mijn favoriete boek, mijn favoriete foto, mijn favoriete uitstapje, mijn favoriete muziekje én laat ik jullie vanaf dit jaar elke maand kennismaken met één van de vele blogs die ik met veel plezier volg!

# Mijn best gelezen blog…

winterslaapBlijkbaar ben ik niet de enige die geen fan is van de winter en voor wie het niet snel genoeg lente kan worden. Mijn blog Winterblues waarin ik aangaf helemaal klaar te zijn met de winter, werd door jullie massaal gelezen (223 bezoekers) en is daarmee mijn best gelezen blog van januari!

# Jullie favoriete Instagramfoto…

Screenshot_2015-02-02-19-38-11Ook hertjes doen het blijkbaar goed, want in januari plaatste ik tot 2 keer toe een foto van het Hertenkamp in Veendam en van beiden werden jullie best wel enthousiast!

IMG_20150117_221651
Jeans, show 24 Tropical Heat…

# Mijn favoriete uitstapje…

In januari stonden er maar liefst 2 theaterbezoeken op de planning, eigenlijk lastig kiezen omdat ze allebei erg leuk waren maar als we dan toch moeten kiezen, ga ik voor Jeans! Elk jaar weer weten ze me opnieuw te verrassen met hun goed in elkaar gezette show, de nieuwe mensen die feilloos de ‘oudgedienden’ doen vergeten en het enthousiasme waarmee ze ieder jaar weer een nieuwe show op de planken brengen. Vanaf september komt hun 25e show in de theaters en voor wie van zang en dans houdt, zou hier echt eens naar toe moeten gaan!

# Eén van mijn vele favoriete blogs…

cropped-Header-MarcellaDe blog van Marcella volg ik alweer een tijdje, vooral vanwege de verhalen over de mooie reizen die zij en haar partner hebben gemaakt, maar ook vanwege haar prettige schrijfstijl en haar variatie aan onderwerpen (van Happy Lists tot prachtige luchtfoto’s tot hotspots in het noorden tot haar doel om alle Nationale Parken in Nederland te bezoeken). Mocht je haar blog nog niet kennen, dan is dit je kans!

11 comments

 1. Sammie

  Ja die hertjes foto is zo cute!

  Beantwoorden

 2. Marcella

  Aaaah, wat een lief stukje over mijn blog, dankjewel! Jouw blog volg ik ook met veel plezier, ook al kom ik wat onregelmatig bij je op bezoek. Je hertjesfoto’s heb ik ook geliked, erg schattig!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Graag gedaan hoor! Ik lees je blogs altijd met heel veel plezier!

   Beantwoorden

 3. Saskia

  Ja, de blog van Marcella, ik kom er ook graag. Wordt altijd zo enthousiast van haar reisverhalen dat ik het liefst meteen mijn koffers pak.

  En die hertjes *smelt*

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dat heb ik net zo… vooral nu ik weet dat ze straks naar Canada gaan, naar het deel waar ik ooit ook ben geweest… kan me er nu al op verheugen!

   Beantwoorden

 4. Lies

  Die foto van de hertjes is lief! Ik ga even kijken op haar blog, fijn overzicht zo 🙂

  Beantwoorden

 5. writingmonique

  Leuke favorieten! De foto van de hertjes is zo schattig!

  Beantwoorden

 6. Nathalie

  de foto met de hertjes is zoo cute!
  Liefs Nathalie

  Beantwoorden

 7. ♥Inge♥

  Wat een leuke blog….de winter, tja…ik hou er wel van maar dan moet het droog, koud en de zon moet schijnen! Lief die hertjes…

  Beantwoorden

 8. Insoon

  Leuk al die favorieten van afgelopen maand. Hier is gisteravond weer sneeuw gevallen. Een mooi gezicht, maar van mij mag het wel lente worden 😉

  Beantwoorden

 9. Sas

  Wat een leuk overzichtje. Een fijne Januari, dat februari ook zo mag zijn!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: