Favorieten van februari 2015!

Ook in februari was ik weer op alle fronten actief, kwamen er gemiddeld 4 blogs per week online, plaatste ik de nodige foto’s op Instagram en ondernam ik weer van alles. Hoogste tijd dus om mijn favorieten op een rijtje te zetten!

# Mijn best gelezen blog…

Ouderdom-cartoon-bejaarde-oma-met-ijsrollator-looprekMijn blog over de 7 nadelen van het ouder worden leverde niet alleen de meeste reacties op maar werd ook maar liefst door ruim 200 mensen gelezen. Blijkbaar toch iets wat bij veel mensen speelt! Zoals veel van mijn blogs werd ook deze met een vette knipoog geschreven!

# Jullie favoriete Instagramfoto…

Ik had zelf verwacht dat een andere foto hoger zou scoren maar dat had ik dus compleet mis. Jullie gingen massaal voor deze foto, gemaakt tijdens een mooie winterwandeling in mijn eigen hometown…

Screenshot_2015-03-01-15-59-45En inderdaad, jullie hebben ook wel gelijk! Het is zo ook wel een plaatje met die blauwe lucht, de wolken en de weerspiegeling van de takken in het water…

# Mijn favoriete uitstapje…

Ondanks dat ik het merendeel van februari geen zin had om er op uit te gaan, kreeg vriendlief me toch zo ver om een middagje naar Bad Zwischenahn te gaan. Een gezellig plaatsje in Noord-Duitsland, leuke winkeltjes, mooi natuurrijk gebied, een hoop drukte en gezelligheid en ach als je er dan toch bent, dan kun je natuurlijk net zo goed de echte toerist uithangen, toch?

IMG_20150215_140245

# Mijn favoriete restaurant…

Al een aantal jaar is het traditie om met mijn verjaardag gezellig samen met vrienden R & D uit eten te gaan. Ieder jaar proberen we op die manier weer een nieuw restaurant uit maar toen er in mijn mailbox een leuke actie binnenkwam voor een arrangement bij Moro in Groningen, kon ik het niet laten en reserveerde wederom dit restaurant.

PhotoGrid_1425319996398

# Mijn favoriete blogger…

header saskia

Blijft lastig kiezen uit de lange lijst met bloggers die ik volg maar dit keer ga ik voor Saskia van Images and Words. Een blog waar ik ooit per toeval op ben beland en ben blijven hangen vanwege de prettige schrijfstijl, de openheid, de gevarieerdheid in onderwerpen, van bucketlist tot happy list tot motorritjes tot persoonlijke gebabbel én ook niet geheel onbelangrijk, we delen onze passie voor Oostenrijk en katten, hoewel ik altijd wel een beetje jaloers kan worden van de prachtige foto’s die ze van haar 2 katten maakt!

Dit was het weer voor februari!

12 comments

 1. Morgaine

  Altijd leuk zo”n recap, nu weer tijd om vooruit te kijken 😉
  Ik ga zeker eens bij deze Sas kijken, ik lees motorritjes 😀
  En toch he Wanda, die Instagram, ik heb hem niet, alleen al om jullie te volgen ga ik dus diep nadenken of ik in juni toch niet… 😀

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Instagram is echt heel leuk, vooral als je van fotograferen houdt… kan het je echt aanraden!

   Beantwoorden

 2. Saar

  Heel leuk overzicht!

  Beantwoorden

 3. Ferry & Jacqueline

  leuke logjes heb je geschreven. Er komen bij ons ook bezoekers. Zo gaat het. Maar zonder te reageren. Leuke vooruitzichten hebben jullie. Duitsland is mooie land om te naar toe te gaan. Restaurant in Groningen ziet heerlijk uit. Uitgebreid nog wel. Mmm…

  Beantwoorden

 4. iliveformydreams.com

  Wat een leuk favorieten blogje! Saskia volg ik ook al heel wat jaren.

  Beantwoorden

 5. sammie

  Leuk overzicht zo! Ik vond die instagram foto ook heel gaaf! en de 7 nadelen van ouder worden heb ik met plezier gelezen

  Beantwoorden

 6. Insoon

  Wat een leuk overzicht van afgelopen maand. Ik zit niet op Instagram, dus deze foto is nieuw voor mij 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Waarom geen instagram??? Lijkt me echt iets voor jou!

   Beantwoorden

 7. robin

  wauuuuw die Instagram foto is mooooi!

  Beantwoorden

 8. Lies

  Die instagram foto is echt heel erg mooi! Ik begrijp wel dat hij favoriet is!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: